Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

TOP Amazon anahtar kelime araçları nelerdir?

E-ticaret dünyasında yeni değilseniz, muhtemelen Amazon'lar gibi rekabetçi pazarda ürünlerinizi yerleştirmek ve satış yapmak için beklemek yeterli olmadığınızı fark ettiniz. Fırsatlar ve yeni ödeme yapan potansiyel kazanmak için mümkün olan her şeyi yaptığınızdan emin olmanız gerekir. Üretimin üreticisi ve yüksek kaliteli perakende ürünleri olsanız bile, potansiyel müşterilerinizin kalabalık Amazon arama sonuçları sayfasında bunu farkedeceği açık değildir. Bu nedenle, hedef kitlenizin ihtiyaçlarını ve taleplerini anlamanız ve müşterilerinizin perakende ürünleri bulmak için kullanabilecekleri en alakalı anahtar kelimeleri bulmanız gerekir. Elle bir araştırma yapmak kolay bir iş değildir. Bununla birlikte, bu görevi basitleştirebilen ve alışveriş ihtiyaçlarınızı anlamanıza yardımcı olan çok sayıda profesyonel ve etkili Amazon anahtar kelime araştırma araçları bulunmaktadır. Bu araçlar, demografik veriler, hedeflenen anahtar kelimelerinizin arama hacmi, tıklama oranı, sıralama pozisyonları gibi farklı temel metriklere dayanan kazanılan bir Amazon pazarlama stratejisi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Konumlarınızı takip edebildiğinizde sonuçta pazarlama kampanyanızı yönetebilir ve gereken tüm değişiklikleri zamanında yapabilirsiniz.Bu nedenle, hedeflediğiniz anahtar kelimeleri araştırmak ve Amazon girişlerinizi optimize etmek için biraz zaman harcarsanız, yatırımlarınızdan yüksek bir getiri elde edersiniz ve satışları artıracaktır. Web'de mevcut en iyi Amazon anahtar kelime araçlarına yakından bir göz atalım.En iyi kalite Amazon anahtar kelime araçları Bilimsel satıcı.

  • En iyi kalite Amazon anahtar kelime araçları

Ücretsiz ve kendi düşünmediğiniz ilgili anahtar kelimeleri bulmak için gittikçe artan oranda yaratıcı Amazon aramaları yapan binlerce çevrimiçi platform. Hıza odaklanmadığı için diğer anahtar kelime araştırma araçlarından farklı hizmet vermektedir. Bilimsel satıcı, kendisini dünyanın en yavaş anahtar kelime aracı olarak ilan ediyor. Bununla birlikte, bu benzersiz özellik, tohum anahtar kelimelerinden daha ileri ve uzakta kapsamlı bir pazar araştırması yürüttüğü için zayıf bir noktadan ziyade fayda sağlamalıdır. Bu uygulama, Amazon'daki kullanıcı davranış faktörlerini ve diğer önemli ölçütleri analiz eden yalnızca Amazon alışveriş anahtar kelimeleri sunar. Latent Semantic Indexing (LSI) gibi çeşitli kaynaklardan anahtar kelime fikirleri toplarlar. Bu aracın en büyük yararı, manuel olarak bulamayacağınız garip, uzun kuyruklu anahtar kelimeler sağlayabilmesidir. Sonar, Amazon tüccarlarına, alakalı anahtar kelime önerileri sunan bir Google Chrome uzantısıdır. Bu eklenti, aşağıdakileri temel alan alakalı anahtar kelime önerileri sunmaktadır:

  • Sonar

Sonar gerçek Amazon kullanıcıları tarafından yapılan arama sorguları. Bu araç, Amazon alışveriş yapan kişilerin aradığı ürünleri tespit etmek ve veritabanında bu arama terimlerini toplamak için gelişmiş bir algoritma kullanmaktadır. Sonar'ın, yalnızca ilk Amazon arama sonuçları sayfasında ASIN'in sıraladığı arama terimlerini içerdiğini belirtmek gerekir. Herhangi bir ASIN'in satışlarının çoğunu ürettiği anahtar kelimeleri bulmak için mükemmel bir fırsat sağlar. Ancak, verileri analiz etmek için bu Amazon anahtar kelime araştırma aracına güvenmemeniz gerektiğini belirtmek gerekir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport