Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gerçekten Amazon SEO hizmeti gerçekleştiren nedir?

Google'ın kendisi gibi büyük arama motorlarının aksine, Amazon SEO hizmeti, kullanıcıların arama isteği üzerine sadece ilgili tüm bilgileri sunmak yerine, yayınlarınızı daha gerçekçi alıcıları gerçek potansiyel müşterilere dönüştürmenin doğru yolunu optimize etmeyi amaçlamaktadır. Asıl şey insanların hiçbir zaman sadece arama sorgusuyla ilgili belirli bir veri veya araştırma parçası bulmak için Amazon'u ziyaret etmemesidir. Ve burada arayan müşterilerin aslan payının zaten üzerinde istekli ve satın alma için hazır olduğunu düşünürsek, oradaki ürün aramasında üst düzey pozisyonlara sahip olmak tam olarak Amazon SEO hizmetinin tasarlandığı şeydir.

Ne Etkili Amazon SEO Hizmeti Makes

Let's face - büyük arama motorları gibi Amazon Amazon.com web trafiği arıyor değil. Bunun yerine, karmaşık A9 arama algoritmasının, en yüksek satış dönüşümleri ile satışa sunulan en uygun ürünü bulması amaçlanmıştır. Başka bir deyişle, A9 öğenizin ürün arama sorgusuyla ne kadar uyumlu olduğunu önemsemez. Etkili Amazon SEO hizmeti ağırlıklı olarak başarılı satış fırsatlarının artan sayısını ve başka bir şeyin dönüştürülmesine odaklanılmadığı anlamına geliyor. Ve burada, satışa sunulan her maddenin ürün sıralamasını belirleyen ana değişkenler. 

Son Satışlar

Aslında A9 aslında sizin toplam miktarına dikkat etmemektedir. ürün satışları. Daha kesin olmak için, en son dönem boyunca ne kadar sattığınız etrafında dönüyor. Bu, ürününüzün satılık benzer bir ürünü aşırı derecede eşleştirebileceği anlamına gelir - oldukça kısa bir zaman aralığında başarılı bir pazarlama miktarı sağlar.

Müşteri Değerlendirmesi

Bir sürü doğrulanmış olumlu müşteri yorumu olması muhtemelen güvenilirliğinizin ve güvenilirliğinizin en iyi dürüst değerlendirmesidir. Ve bu, ürün sunduğunuz ürünlerin kesinlikle en üstte görünmeye değer olduğunu gösteren güçlü bir sıralama sinyali verdiğiniz anlamına geliyor.

CTS (Click to Sales)

Bu, her etkili Amazon SEO hizmetinin çok önemli bir bileşenidir. Evet, doğru anladınız - tıklama oranına değil, satışlara tıklama seçeneği, tıklama ve ayrılmak yerine nihai satın alma kararına ulaşmak için müşteriyi bir adım daha ileri götürecek.

Ürün Fiyat

Bu, zahmetsiz gibi gözükebilir, ancak doğru rekabetçi fiyatı belirlemek ve kabul edilebilir marjı korumak Amazon aramasında büyük bir faktördür sıralama. Her şey basit - insanlar sadece adil fiyat etiketleri ile gelen ve çok fazla abartılmayacak en iyi fırsatları arıyorlar. Aksi takdirde, bu kalabalık çevrimiçi pazar üzerinde karar verici bir hırslı rekabet altında hayatta kalmayı başaramazsınız.

Satış Sayfası İçeriği

Amazon, e-ticaret ticareti ve damla nakliye işinde özel olarak tasarlanmış arama motorlarının bir başka türüdür, değil mi? Bu nedenle içeriğinizin iyi çalışması daima kazanacaktır. Bununla birlikte, standart içerik optimizasyonunun aksine, Amazon'da olanın kesinlikle bir karakter sayısı ile değil, sıkı bir içerik yapısı ve doğru anahtar kelime yerleştirme zorunluluğu olan koşullarla sınırlı olduğunu aklınızda bulundurun.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport