Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest recente SEO-normen?

Tegenwoordig toont Google de zoekresultaten, die ver verwijderd zijn van meer traditionele zoekresultaten (ik bedoel alleen organische sites) die we een paar jaar eerder hadden waargenomen. De zoekalgoritmen van Google, evenals de primaire SEO-normen, blijven evolueren. Nu bieden de zoekmachines meer dan alleen wat u vraagt, omdat de SERP's in Google, maar ook in Yahoo en Bing nu de bijbehorende afbeeldingen, video's, sociale media en natuurlijk lokale kaarten behandelen. Dus, als u op meer verkeer en verkopen gokt als een online bedrijfseigenaar, zorg er dan voor dat u enkele van de belangrijkste SEO-normen van vandaag controleert. Heeft uw website behoefte aan betere online zichtbaarheid en meer klikken? Laten we dan ingaan op enkele van de beste moderne methoden van de zoekmachine optimalisatie:

seo standards

Lokale SEO is het kerngebied voor u als uw bedrijf gokt op lokale vermeldingen en concentratie om een cijfer te scoren in overeenstemming met Google Maps, bijvoorbeeld. Volgens de nieuwste SEO-normen voor lokale optimalisatie, raad ik aan om te gaan voor:

  • Citaten. Laat een dubbele controle uitvoeren om nauwkeurige informatie over uw bedrijf in zoveel mogelijk betrouwbare vermeldingen op internet op te nemen. Begin gewoon met Google-vermelding zelf. Het belangrijkste punt hier is uw consistentie, ik bedoel dat elke vermelding van u moet worden verenigd, bijvoorbeeld als u besluit iets als "Str." Te gebruiken voor een kortere interpretatie van "Street" op uw pagina van Google Places, zorg dan voor de rest van aanbiedingen om op dezelfde manier weer te geven.
  • Google Places. Als u SEO voor uw website onderhoudt, kunt u eenvoudig dezelfde dingen doen voor uw Google Places-pagina. Zorg dat het goed is geoptimaliseerd door exact overeenkomende categorieën op te nemen. Zorg er ook voor dat u, indien van toepassing, de juiste verbinding tot stand brengt tussen uw pagina en een stadsspecifieke landingswebpagina.
  • Betere online aanwezigheid. Meestal worden alleen de recensies van Google weergegeven in de lijst met SERP's. U kunt dus een krachtigere online aanwezigheid voor uw bedrijf opbouwen door meer beoordelingen te hebben van andere bronnen zoals Superpages, Trip Advisor, Yelp, enzovoort.

basic seo

Het volgende ding om perfect overeen te komen met de moderne SEO-standaarden is werken op het gebied van sociale media. Laten we wel wezen - die keren dat de zoektocht zelf en de middelen van sociale media afzonderlijk zijn gekomen, zijn lang geleden verstreken. Tegenwoordig is de online ranglijst van elke website sterk afhankelijk van verschillende sociale signalen, zoals likes op Facebook, shares op Twitter, enzovoort. Bovendien zijn de zoekresultaten nu nog persoonlijker voor elke gebruiker. Dat is waarom werken aan Social Media Marketing een MUST is.

Immers, als je optimaliseert voor je zoekwoorden en sleutelzinnen, probeer dan meer aan live-mensen te denken in plaats van aan de crawlers. Vergeet niet dat het juiste zoekwoordonderzoek altijd een ruggengraat is geweest van de algemene SEO-normen. Wat de moderne realiteit betreft, zouden uw website-inhoud en zoekwoorden echter nog beter moeten reageren op de echte gebruikers dan ooit tevoren. Daarom moet u stoppen met het bedenken van de zoekwoorden, net als technische gegevens. Doe een saai onderzoek en onthoud de intenties van levende mensen die uw relevante zoekwoorden gebruiken voor hun meest frequente zoekopdrachten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport