Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke stappen moet ik nemen om een ​​effectieve zoekmachineoptimalisatie te bewerkstelligen?

Effectieve zoekmachine-optimalisatie (of SEO) vereist een basiskennis van algoritmische updates die Google op regelmatige basis bedenkt. Elke SEO-beoefenaar moet de capaciteiten hebben om te onderscheiden welke van de tien bestaande strategieën moet worden geïmplementeerd om het ultieme doel te bereiken aan het einde van een SEO-campagne. Deze kennis helpt u beter te beslissen welke stappen u moet ondernemen voor effectieve SEO.

In het artikel van vandaag vertellen de experts van Semalt over de meest effectieve strategieën voor zoekmachineoptimalisatie die in 2017 werken. Lees verder om ze allemaal te kennen. Dus laten we beginnen.

effective search engine optimization

Drie bruikbare SEO-methodologieën die u nu kunt gebruiken

 1. Focus op latente semantische indexering 

Latent Semantic Indexing, ook bekend als LSI, is een populaire SEO-methode die alles te maken heeft met het bepalen van de relatie tussen concepten en termen in inhoud. Het helpt Google en andere zoekmachines om de verschillende betekenissen van bepaalde woorden en zinsdelen te onderscheiden.

Simpel gezegd, LSI zoekt naar synoniemen met betrekking tot de sleutelwoorden op de webpagina.

Hoewel LSI meer dan twintig jaar geleden werd gebruikt, is deze praktijk nog steeds nuttig voor de SEO van vandaag. LSI-zoekwoorden zijn goed in het verbeteren van de Google-ranking van uw webpagina's. Bovendien vergroten ze de mogelijkheid dat de rang van uw resource lang meegaat in SERP en beschermt u uw site tegen een boete.

 2. Plaats trefwoorden in headers 

Deze is ook zeer gunstig voor betere SEO-resultaten, hoewel deze voor het eerst werd geïntroduceerd in de late jaren 90. De meeste SEO-specialisten raden aan om deze strategie op te nemen in uw dagelijkse SEO-activiteiten, aangezien zoekmachines verwachten dat koppen aanwijzingen bevatten voor de belangrijkste onderwerpen van de pagina.

Jarenlang waren de enige relevante headinglabels voor SEO H1 en H2. Dingen zijn in de loop van de tijd veranderd. Tegenwoordig zijn er 6 header-tags, variërend van H1 tot H6 - elk duidt een afnemend belang aan. H1 is een van de grootste belangrijkheden, het zou maar één keer per pagina moeten worden toegepast, meestal voor de titel van de post. Elk volgend kopelement moet worden toegepast als een subcategorie van de bovenstaande.

 3. Overweeg een link te maken naar autoriteitssites 

Het valt niet te ontkennen: uitgaande koppelingen verbeteren de rangorde en autoriteit van uw website indien correct gebruikt. In eenvoudige woorden zijn uitgaande links die koppelingen die verwijzen naar een ander domein van uw website. Door een link te maken naar beheersites kan Google uw gebied beter begrijpen en verbetert de kwaliteit van uw site, die een centrale rol speelt in de SEO van uw site.

Koppeling met autoriteitssites is een van de beste manieren om in contact te blijven met de online bedrijven met dezelfde niche.

seo steps

Inpakken

Het is niet zo moeilijk om uw SEO effectief te maken als op het eerste gezicht lijkt. Als u zich aan de bovenstaande aanbevelingen houdt, kunt u een betere SEO-strategie ontwikkelen dan de strategie die u momenteel toepast.

Mocht u vragen hebben of uw effectieve SEO-technieken met ons willen delen, wees dan niet verlegen om contact op te nemen met ons Semalt-team. We horen graag van onze lezers!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport