Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik lokale zoekmachine-SEO domineren met Google?

Denk aan die goede oude tijd, toen bijna elk lokaal bedrijf aan de top stond van Google's Search Engine Result Pages (SERP's), was het een fluitje van een cent? Ja, serieus, we zouden kunnen klimmen zonder die steeds geavanceerdere en complexere strategieën waar we nu mee te maken hebben. De meeste van alle eigenaren van een online bedrijf kunnen hun lokale zoekposities in de resultatenlijst van Google slechts na een paar snelle en eenvoudige stappen domineren. Alles wat ze nodig hadden om op de hoogte te blijven van lokale zoek-SEO was een ongelooflijk gemakkelijk proces. Zodra u een goedgebouwde websitestructuur had, uw pagina's vermeldde in de Google-directory, evenals in een aantal andere citaatlijsten - de laatste stap om uw perfecte SEO-campagne voor lokaal zoeken te voltooien, was het claimen van uw pagina die bekend staat als Google Mijn Bedrijf. Op die manier zou iedereen kunnen bursten met een hogere positie in individuele verzoeken om te reageren op lokale resultaten van Google voor zoekopdrachten met lokale zoekwoorden, bijvoorbeeld iets als "bestrating aannemer in Texas."

local search seo

Vandaag valt het mij nog steeds behoorlijk tegen dat een dergelijke brede en gemakkelijke zoek-SEO voor lokale zoekopdrachten niet langer een gangbare praktijk is. Laten we eerlijk zijn - nu hebben we te maken met een zeker meer uitdagende en steeds veranderende lokale zoekomgeving. Dus, wat kunnen we doen? Niets anders dan proberen aan te passen aan deze nieuwe realiteit, die nu elk aspect van de Search Engine Optimization nodig heeft, naast de reeds genoemde sfeer van SEO voor lokale zoekopdrachten. Laten we ons dus proberen aan te passen aan de nieuwe spelregels en ons best doen om de race te winnen. Allereerst stel ik voor te kijken naar welke condities het meest zijn aangepast en onze precieze aandacht nodig hebben voor iets anders.


Extra krappe lokale concurrentie

Het is niet nodig om te zeggen hoe snel het op weg is naar een echte strijd over elke lokale markt. En de huidige situatie zou sowieso niet moeten verbazen, aangezien het leeuwendeel van online ondernemers het belang inziet van SEO voor lokaal zoeken om de basisprincipes te voltooien en vooruit te gaan naar een internationaal opererend, of zelfs internationaal, grensoverschrijdend succes.

Google Mijn Bedrijf doet er, zoals altijd

Google My Business heeft onlangs nog meer de nadruk op gelegd. Originele lijsten van de zoekgigant hebben niet alleen meer rankinggewicht bereikt, maar zijn nu in nauwe samenwerking met de rest van de aanbiedingen en citaten die uitgebreider en informatief zijn geworden. Nu willen ze dat je persistenter werkt om elk stukje van je vermelde gegevens, die zo uniform mogelijk moeten zijn, zorgvuldig te kunnen volgen, evenals puur met elkaar matchen.

local seo

Vergeet niet om meer online reviews te hebben

Moderne lokale zoekmachine-SEO delegeert een steeds groter belang aan de kwaliteitsset van online beoordelingen. Niet alleen omdat uw goede online beoordelingen een zeer actief vooruitzicht hebben om uw website bovenop de lokale zoekmachine-rangschikking van zoekmachines te krijgen, maar omdat er slechts één koud getal is - positieve beoordelingen leiden naar schatting tot 22% tot een hogere CTR. Online beoordelingen zijn immers nog steeds een krachtig hulpmiddel om meer nieuwe potentiële klanten voor uw bedrijf te bereiken en kunnen nog steeds goed dienen voor het tegelijkertijd ontwikkelen van uw huidige volgers. Daarom zijn online kwaliteitsbeoordelingen nu nog unieker, dus u moet ze nooit laten verwaarlozen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport