Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me laten zien hoe ik mijn Amazon-productbeschrijving SEO kan voltooien?

Veel contentmarketeers zijn van mening dat zodra uw item met succes is gevonden door de actieve e-commerce shoppers, alles over Amazon-productomschrijving SEO al aanwezig moet zijn. Maar helaas hebben ze het vreselijk fout. Natuurlijk, als u aan uw productvermelding werkt om het optimaal geoptimaliseerd en "doorzoekbaar" te maken voor de live gebruikers, bent u waarschijnlijk al halverwege de stijgende verkoop daar. Maar het ding is zoveel als met traditionele SEO, het instellen van de haak om het toenemende aantal potentiële klanten aan te trekken is prima, maar zeker niet genoeg om te overleven onder die moordende marktcompetitie. En hier is precies wanneer Amazon-productbeschrijving SEO in het spel komt! Hieronder laat ik u zien hoe u een zeer overtuigende en opvallende beschrijving kunt maken die u alleen maar dient om meer bezoekers naar uw productvermeldingen te trekken.

Amazon Productbeschrijving SEO - Tips & Tricks

Stap één: title-tags

Hoewel de meeste title-tags (bijvoorbeeld op blogs) hebben slechts beperkte mogelijkheden om uw titelzoekwoorden te vullen, Amazon-product SEO laat de deur open voor de hele 500 tekens. Dus, met zo'n grote kamer, kun je tot 500 karakters gebruiken om af en toe je belangrijkste doelzoekwoorden daar te laten vallen. Het betekent dat er geen problemen zullen zijn om te passen bij een mogelijk winnende long-tail keyword-combinatie.

Stap twee: dwingende productnaam

In alle productcategorieën op Amazon kunnen producten worden ingebed met titels die maximaal 200 tekens mogen bevatten, inclusief spaties. En helaas is daar geen speciale regel. Dat is de reden waarom het enige dat u kunt doen is om een ​​concurrerend onderzoek uit te voeren en de best presterende titelvolgorde te pakken die specifiek is afgestemd op uw productcategorie. Ik raad aan de Jungle Scout online tool te gebruiken om je daarbij te helpen..Vergeet niet dat elk woord in de producttitel een hoofdletter moet hebben en dat alle getallen alleen in cijfers mogen worden geschreven.

Stap drie: Reinig en verwijder lijst met kogels

Iedereen vindt het heerlijk om alle benodigde informatie te vinden met een duidelijke en duidelijke lijst met opsommingspunten. En Amazon-shoppers zijn geen uitsluiting in deze regel. Daarom moet u een dubbele controle uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw kogels alle productfuncties die u te koop aanbiedt op een compacte en beknopte manier presenteren. Met andere woorden, alles wat is opgenomen in de bullet-beschrijvingen moet kort zijn maar nog steeds volledig informatief, zodat het het hele itemoverzicht in één oogopslag kan behandelen.

Stap vier: Calls-to-action (CTA's)

Natuurlijk mag u uw productvermeldingen nooit volproppen met te veel openlijke promotionele oproepen tot actie, zoals "Nu kopen", "Best deal ", enz. Tenzij u wilt dat ze op spam lijken. Overweeg desondanks uw vermelding te embedden met enkele nuttige CTA's die bedoeld zijn om uw niet-ontwikkelde klant te begeleiden naar de laatste uitcheckprocedure.

Stap vijf: laat mooie afbeeldingen je verkoop stimuleren

Het lijkt misschien een goed idee, maar die oude dagen dat je een succesvolle verkoper op Amazon kon zijn met slechts één simpele afbeelding voor je productvermeldingen zijn verdwenen. Ik bedoel dat je bedoeld bent om je bezoekers de volledige visie te geven van je object in de uitverkoop - het vanuit verschillende hoeken te demonstreren en kwalitatief goede zoomopties te bieden om zelfs de kleinste details te inspecteren. Immers, met een interactieve video die uw product in actie presenteert, profiteert u niet alleen van een goede gebruikerservaring, maar ook van uw algehele inspanning in succesvolle SEO-producten van Amazon.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport