Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is het eenvoudigste maandelijkse SEO-plan?

Zoekmachineoptimalisatie (of SEO) is geen eenmalige gebeurtenis, maar een voortdurend proces dat constante monitoring en aanpassing vereist. Of je het nu leuk vindt of niet, zoekmachines veranderen regelmatig hun algoritmen. Google, bijvoorbeeld, consequent verfijnen van zijn technieken om de meest waardevolle resultaten aan zoekers te leveren.

Vandaar dat zelfs ondernemers die hun websites al hebben gelanceerd nog steeds een aantal SEO-gerelateerde taken hebben om regelmatig uit te voeren. Vergeet niet dat om uw site up-to-date te houden en door Google hoog te scoren, u elke maand een heleboel SEO-onderhoudstaken moet uitvoeren. Dat is wanneer een maandelijks SEO-abonnement binnenkomt.

seo monthly plan

Vandaag zullen we alle geheimen onthullen van het goed geoptimaliseerd houden van uw bron voor blijvend succes met uw zoekmachine rankings. Klaar? Laten we beginnen.

Uw Custom SEO Monthly Plan

Een van de belangrijkste redenen waarom u uw resource up-to-date moet houden, is omdat uw site een zogenaamd reclamemedium is voor uw bedrijf dat het potentieel heeft van het vastleggen en vasthouden van de aandacht van een groot aantal mensen. Hier volgen eenvoudige tips die u kunt volgen om uw website een voorsprong te geven op het spel.

 Doel nieuwe zoekwoorden 

U moet elke maand nieuwe zoekwoorden targeten. Zoek eerst naar een laag-concurrerend zoekwoord dat niet meer dan 500 zoekopdrachten per maand ontvangt. Target dat zoekwoord vervolgens in de inhoud die u voor die maand maakt. Experts van Semalt raden aan dat u de zoekfunctie van Google Adwords gebruikt om zoekwoorden te vinden die aan de criteria voldoen. Vergeet ook niet op "exact" te klikken om de resultaten te verkleinen. Simpel als dat.

 Frisse en waardevolle inhoud genereren 

Zodra u uw "trefwoorden van de maand" heeft bepaald, is de volgende stap het creëren van inhoud die op die zoekwoorden is gericht. U hoeft zich geen zorgen te maken als u in een bepaalde maand niet genoeg tijd hebt om veel nieuwe inhoud te maken - u kunt altijd freelancers of professionele copywriters inhuren die dat werk voor u doen. Een andere uitweg uit de situatie is om een reeds bestaande pagina van relevante kopie te kiezen en deze te bewerken om dat sleutelwoord in de inhoud op te nemen. Maar als je regelmatig nieuwe content kunt genereren, kun je dat beter doen: nieuwe artikelen schrijven, blogberichten, white papers, case-study's, gastblogs of andere inhoud die wat verkeer oplevert en hoger scoort voor het zoekwoord.

seo plan

 Multimedia een kans geven 

Heb je nog geen verklarende video's of podcasts geplaatst? Zo niet, dan kun je maar beter zo snel mogelijk beginnen. Maak elke maand een aangepaste video. Zorg bij het schrijven van een videoscript voor zowel nieuwe als bestaande zoekwoorden. Hetzelfde als met artikelen, zorg ervoor dat de video-inhoud relevant en spannend is voor de kijker - gebruik actuele gebeurtenissen, stapsgewijze handleidingen, recensies en andere populaire tactieken waarvan je weet dat ze je doelgroep aanspreken.

 Conclusie 

De waarheid is dat het internet altijd aan het veranderen en evolueren is - dus uw bron zou dat ook moeten zijn. Als u zich houdt aan de SEO-tips die hierboven worden genoemd, leert u veel over wat voor soort inhoud het beste werkt voor uw website. Gebruik die kennis om de bestaande inhoud te verbeteren, zodat u een stijging in de rangen voor doelzoekwoorden wilt zien. Door zich aan het volgende maandelijks SEO-plan te houden, houdt u uw inhoud vers en hoogwaardig en verhoogt u tegelijkertijd de betrokkenheid van gebruikers bij uw website-inhoud.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport