Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is er iets specifieks over SEO voor goede doelen? Hebt u een startersgids voor zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine-optimalisatie (of SEO) is een wijdverspreide praktijk van het vergroten van beide: de kwaliteit en kwantiteit van verkeer naar de website via organische zoekmachine-resultaten. Simpel gezegd, SEO heeft alles te maken met het zichtbaar maken van de bron voor de doelgroep.

SEO kan worden gebruikt door bijna elk bedrijf dat een product of dienst te bieden heeft - misschien is er iemand actief op zoek naar het. Met een effectieve SEO-strategie kunnen prospects zoeken naar relevante termen in Google die hen naar uw bedrijf trekken. Hoewel het waar is dat vrijwel elk bedrijf voordeel kan halen uit SEO, hebben experts van Semalt ontdekt dat bepaalde industrieën, waaronder goede doelen, meer dan andere profiteren van zoekmachineoptimalisatie.

search engine optimization starter guide

Zoals hierboven vermeld, is het primaire doel van SEO de bron zichtbaar te maken voor mensen die u willen vinden. Voor diegenen die een liefdadigheidsinstelling leiden, betekent dit dat ze mensen willen bereiken die geïnteresseerd zijn in het ondersteunen van dezelfde oorzaak als jij en bereid zijn om donaties te doen om je werk te ondersteunen.

Hoewel er niets speciaals is aan SEO voor goede doelen, kun je beter de onderstaande SEO-aanbevelingen naleven. Ze zullen u helpen beter te begrijpen waarom SEO zo belangrijk is voor een dergelijke branche en ook uitleggen waar u kunt beginnen bij het maken van een SEO-campagne voor uw goede doel.

Startersgids voor zoekmachine optimalisatie voor liefdadigheidsorganisaties

 Redenen waarom uw liefdadigheidsinstelling zich zou moeten bezighouden met SEO: 

  • Geld inzamelen: online donatie is een snelle en gemakkelijke manier om bij te dragen. SEO is de beste manier om bezoekers direct of indirect naar zijn online donatiepagina te leiden.
  • Bewustwording vergroten: een liefdadigheidswebsite is de perfecte kans om het woord over zijn organisatie te verspreiden en mensen de kans te geven om zelf te zien waar het allemaal om gaat.
  • Bouw vertrouwen en loyaliteit: een goed geïmplementeerde SEO-strategie helpt een sterkere reputatie te creëren. Het werkt als volgt: als je goede doel eenvoudig online te vinden is, hebben mensen meer vertrouwen in wat je doet.

Dingen die u moet overwegen voordat u een goede doelen-SEO-campagne opzet

 Waarschuwing voor zoekwoorden 

U moet uw trefwoorden zorgvuldig selecteren. Kies degene die de inhoud het dichtst beschrijft. Denk aan uw prospects, wat kunnen zij zoeken om uw goede doel te vinden. Probeer gedenkwaardige te selecteren, zodat er meer kansen zijn dat mensen je organisatie opnieuw zullen gebruiken en anderen erover zullen vertellen.

Geografische locatie van belang

Geef uw liefdadigheidslocatie op. Laat mensen weten waar uw organisatie werkt. Vergeet niet dat de locatie een zeer belangrijke factor is. In eerste instantie verspil je geen tijd aan het proberen om hoog te scoren buiten je gebied. Het zou voordeliger zijn om uw inspanningen op lokale SEO te concentreren.

basic seo

Houd uw inhoud fris en nuttig

Relevante inhoud moet uw topprioriteit zijn. We raden u ten zeerste aan regelmatig uw site te vullen met nieuwe, nuttige en opwindende inhoud. Houd er rekening mee dat Google en andere zoekmachines sites met waardevolle inhoud belonen door hun positie te verbeteren op basis van factoren als:

  • Tijd doorgebracht op de site;
  • Exploratie van websites;
  • Externe links naar de site.

Zorg er ook voor dat uw liefdadigheidswebsite mobiel is geoptimaliseerd en vrij van fouten voor een betere gebruikerservaring.

Ga voor uw Goede Doel SEO

Ik hoop dat je deze startersgids voor zoekmachineoptimalisatie leuk vond. Houd er rekening mee dat dit slechts enkele tips zijn om uw SEO-positie te bepalen zonder dat u te veel tijd en geld hoeft te besteden. Begin nu met het maken van uw liefdadigheids-SEO-campagne en kijk wat er in een maand met uw ranglijst gebeurt!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport