Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe werkt Amazon UK Vendor Central?

In onze vorige berichten schreven we over het verschil tussen Amazon Seller Central en Amazon Vendor Central. Deze informatie kunt u vinden in onze  Semalt Vragen en Antwoorden-sectie. Dit bericht hebben we besloten te wijden aan het thema van Amazon UK vendor Express. We gaan het hebben over de positieve en negatieve kanten van dit Amazon-marketingprogramma en het vergelijken met Amazon Vendor Central om u te helpen uw marketingcampagne correct te ontwikkelen.

Laten we eerst de basisgegevens van Amazon Vendor Central onthouden.

Amazon UK Vendor Central

Handelaars die niet meer dan verschillende eenheden per aankoop verkopen, weten dat Seller Central een essentieel onderdeel is van een operatie die hen kan helpen hun consumentengegevens- en prijsbeleid te beheersen. Met dit programma krijgt u de perfecte gelegenheid om gevestigde retailprijzen voor andere kanaalpartners te behouden. Amazon UK Vendor Central biedt u echter de beperkte advertentieopties en rekent de hoge fulfillment-prijs aan. Dit programma is alleen bedoeld voor individuele verkopers en externe verkopers.

Hoewel Vendor Central beter geschikt is voor fabrikanten en distributeurs, die de enorme hoeveelheid producten in één keer verkopen. Deze first-party verkopers fungeren als de directe leveranciers aan Amazon. In zijn termijn zorgt Amazon voor deze merken en biedt het hen een sterke bescherming. Om een Amazon-partner te worden, moet u een speciale uitnodiging ontvangen. Het betekent dat een programma niet voor iedereen is. Als u een zakelijke partner van Amazon wordt, verkoopt u uw spullen tegen de hogere prijs aan particulieren en betaalt u vervolgens een deel van de winst. Dus, met behulp van Amazon UK Vendor Central, ontvangt u gegarandeerde verkopen van Amazon, volledige zakelijke bescherming, advertentiemogelijkheden, vaste logistieke opties en A + contentvoordelen. Maar naast de schijnbare voordelen zijn er een paar nadelen. Allereerst is de controle onder uw prijsbeleid en klantengegevens beperkt. Amazon kan retailprijzen op elk moment aanpassen op basis van interne gegevens. Bovendien biedt Amazon strenge eisen voor het invullen van inkooporders. Dit betekent dat leveranciers die proberen om voorraadorders op voorraad te houden, aanzienlijke terugvorderingen moeten betalen.

Amazon UK Vendor Express

Vendor Express werkt vrijwel hetzelfde als de Vendor Central met een paar verschillen. Met dit programma kunt u ervoor kiezen deel te nemen aan drop-shipping op Amazon als u denkt dat dit uw bedrijf zal helpen verbeteren. Je kunt je producten groothandel in Amazon zonder te wachten op een uitnodiging zoals in Amazon UK VEndor Central. Volgens dit programmeermechanisme zal Amazon bulkbestellingen van u kopen en deze vervolgens rechtstreeks aan klanten verkopen en verzenden. Het beste deel is dat Amazon reageert op alle aspecten van klantenservice. Je kunt je Amazon-betalingen binnen 90 dagen ontvangen, vergeleken met 60-90 voor Vendor Central en enkele weken voor Amazon Seller Central.

Houd er rekening mee dat u de prijsbepaling van uw artikelen niet kunt beheren, omdat alleen Amazon kan bepalen waarvoor zij verkopen. Bovendien hebt u met dit programma geen toegang tot zaken als Amazon Vine en advertenties.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport