Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat te doen wanneer een SEO-bedrijf de positie verhoogt en sommige on-site-fouten negeert?

Helaas verbetert niet elk SEO-bedrijf rankings volledig organisch en grondig. Daarom vertrouwt u uw zoekmachine voor zoekmachineoptimalisatie nog steeds zonder al te veel zorgen, u moet altijd de feitelijke prestaties van uw website in de gaten houden om te weten dat alles goed is zeker. Wat te doen, als je je nog steeds een beetje achterdochtig voelt? Wat als het lijkt dat sommige fouten ter plaatse die u vorige week hebt gedetecteerd, nog steeds niet zijn opgelost? Beknibbel niet op het betalen van wat extra dollars, zodat u uw paginastatistieken kunt volgen en op welke manier het SEO-bedrijf uw ranglijst aanstuurt.

Laten we alles bekijken wat u moet weten over de belangrijkste signalen dat het tijd is om eindelijk uw huidige zoekmachine optimalisatie provider af te vuren. Hoe eerder u een misperformance detecteert, hoe sneller u in plaats daarvan wat productievere dingen voor uw pagina's gaat doen. Hier zijn de meest voorkomende alarmerende tekenen van storing die aantonen dat uw huidige SEO-bedrijf en uw rankings van uw website niet zo elegant zijn als dat ze moesten.

Hoofdborden

Allereerst, als u begrijpt dat uw SEO-bedrijf de ranglijst van uw website verhoogt door iets in bulk te hebben of zelf dingen te doen, moet u gealarmeerd zijn . Het meest duidelijk is dat ze de hoofdrichtlijnen van Google schenden. Op die manier dreigt er een ernstige dreiging boven uw websitepositie te komen - te beginnen met de boetes van Google en om uw domeinautoriteit volledig te de-indexeren. Lijkt me eng, hè? Je moet niet zeggen dat je huidige prestaties, gedreven door schaduwrijke of lastige technieken, je nauwelijks een blijvende vooruitgang kunnen bieden. Wat meer is - het is vaak te moeilijk om dat kapotte spul te repareren na zo'n gewetenloos werk. En natuurlijk verspilt u misschien gewoon uw geld aan scamps, omdat het SEO-bedrijf dat rankings manipuleert niets anders is dan een ploeg scamps.

seo company rankings

 Dit zijn de belangrijkste signalen om uw huidige SEO-provider op korte termijn te ontslaan: 

  • uw samenwerking met begon met een schijnbaar spammy e-mail
  • te snelle vooruitgang bij het indienen van artikelen of directory listings
  • ontelbare keren dat blogcommentaren op een zelfgestuurde manier verschijnen
  • geautomatiseerde sociale bookmarking
  • u wordt gevraagd om terug te koppelen naar andere websites in de zijbalk-widgets of de voettekst
  • SEO-bedrijf belooft u rankings op een bepaalde positie in de Google-lijst van de SERP's voor uw primaire trefwoorden
  • ofwel pagina-inhoud ofwel de ankerteksten lijken te over-geoptimaliseerd en overladen met trefwoorden en trefzinnen
  • uw SEO-provider lijkt niet bereid om duidelijk uit te leggen wat het eigenlijk aan het doen is.

Als u een van de volgende dingen die uw SEO-bedrijf heeft gedaan voor het verbeteren van de ranglijst heeft gedetecteerd, kunt u beter uw medewerking beëindigen. Vertrouw me, dat zou beter voor je zijn. Serieus, iedereen wil eerst rangschikken voor de belangrijkste zoekwoorden. Hoewel het omgaan met SEO-aanbieders die valse beloften doen, betekent dat ze klaar zijn om letterlijk alles te doen, gewoon om een nieuwe klant aan boord te hebben, inclusief liegen tegen je gezicht als een verkoper van rugzakken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport