Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is er veranderd in zakelijke SEO-diensten voor de gezondheidszorg?

De tijd vliegt snel. Het is geen verrassing dat SEO in de gezondheidszorg de afgelopen jaren veel is veranderd. In het artikel van vandaag zal ik vertellen over de belangrijkste veranderingen die de afgelopen jaren door zakelijke SEO-services zijn geraakt, zodat het voor medische providers eenvoudiger zou zijn om te bepalen op welke manier zij hun websites zouden moeten updaten. Dus, dichterbij het punt.

business seo services

Lange inhoud is een sleutel

In 2017, het aantal patiënten wendt zich tot het web om te zoeken naar een breed scala aan gezondheidsgerelateerde onderwerpen blijft groeien. Zoekopdrachten van mensen worden steeds langer en gedetailleerder. Als gevolg hiervan wordt Google steeds beter in het identificeren van gebruikersintenties en het retourneren van relevantere resultaten.

Rekening houdend met de hierboven vermelde observaties, kunnen we de volgende conclusies trekken: zoekmachines geven de voorkeur aan websites met langwerpige, originele inhoud die resoneert met het beoogde publiek. Omdat de zoekmachines van vandaag snel het kwaliteitsniveau in uw inhoud kunnen bepalen, wordt het ten zeerste aanbevolen dat u zich richt op het genereren van informatieve en leesbare teksten.

Wat betreft ziekenhuizen en medische praktijken, zij moeten zich meer richten op de intentie dan specifieke zoekwoorden bij het bouwen van hun SEO-campagne. Het onderzoek, website-optimalisatie en inhoudsaanpassing zijn drie dingen die zorgverleners moeten overwegen als ze dieper ingaan op de wereld van SEO.

Belang van mobiele optimalisatie en natuurlijke linkbuilding

In 2012 lanceerde Google een cruciale update. Het ging er allemaal om sites hoger te rangschikken als ze natuurlijke linktactieken gebruiken. In eenvoudige bewoordingen, wanneer zakelijke services hoogwaardige SEO-links aantrekken en hun netwerk zowel natuurlijk als eerlijk opbouwen, krijgen ze meer Google-autoriteit en zijn ze hoger in SERP. Merk op dat inhoud ook van hoge kwaliteit moet zijn en relevant voor zoekopdrachten van gebruikers. Houd rekening met het volgende: Google weet of iemand tekst van een andere site heeft gekopieerd.
Drie jaar later veranderde Google zijn ranking-algoritme nog meer: ​​de zoekmachine begon de voorkeur te geven aan voor mobiel geoptimaliseerde webpagina's. Deze gedwongen medische praktijken om hun bronnen en bestemmingspagina's voor mobiele apparaten te optimaliseren om hun ranglijst te behouden.

business seo

Inpakken

Zoals u kunt zien is het eerste dat zorgverleners moeten begrijpen waarom bezoekers naar hun website komen. De tweede stap heeft alles te maken met het optimaliseren van sitegebieden die een update vereisen - dit kan uw website rangschikken. Zodra u de antwoorden begrijpt waar uw patiënten naar op zoek zijn, geef hen dan een relevant verhaal, dat aangeeft welke tactieken het beste in hun geval werken. Het is ook een goed idee om website-analysegegevens toe te passen voor betere zichtbaarheid.

Zoals u ziet, draait de toekomst van de SEO helemaal om de context. Uw SEO-strategie moet draaien om het bepalen van de prioriteitsbehoeften van uw patiënten. Richt u op het creëren van waardevolle en boeiende inhoud - vroeg of laat zullen de zoekmachines u belonen met een hoge zoekrang. Dat is het voor nu. Als u vragen heeft of uw SEO-ideeën over het verbeteren van zakelijke services wilt delen, moet u niet verlegen zijn om contact op te nemen met ons team van Semalt. We horen graag van onze lezers.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport