Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Klopt dat dat SEO en contentmarketing samen moeten handelen?

Het is nogal een twijfelachtige vraag over SEO en contentmarketing. En er is veel verwarring over hun juiste gebruik. Sommige webmasters geloven dat ze allebei perfect bij elkaar passen, de anderen geloven nog steeds dat ze op gespannen voet staan. Laten we dus eens kijken of er sterke relaties zijn tussen SEO en contentmarketing, of niets eraan.

seo and content marketing

Laten we vóór alles anders proberen een tegengestelde suggestie te krijgen. Wat als SEO en contentmarketing niet samen optreden? Dat zou vreselijk fout zijn, moet ik toegeven. Natuurlijk zijn er veel verschillen tussen hen. Ja, er zijn zelfs enkele kritieke gebieden waar SEO en contentmarketing volledig onderscheiden zijn. Dus, laten we eerlijk zijn - terwijl ze allebei verschillende differentiatiepunten hadden, is het nog steeds onmogelijk om ze in twee afzonderlijke delen te verdelen. Ik geloof dat het observeren van elk verschil tussen hen geen enkele zin heeft. In plaats daarvan stel ik voor onze aandacht te richten op deze mogelijk eenvoudigste maar toch voldoende heldere vergelijking.

Hier volgt een korte lijst van punten:

  • Brede inhoud marketing is uitgebreider. Technische zoekmachineoptimalisatie is beperkter en gerichter.
  • SEO en contentmarketing gaan perfect hand in hand. Zoekmachineoptimalisatie stelt eisen waaraan moet worden voldaan door een uitgebreide contentmarketingstrategie te handhaven.
  • Denk breder aan SEO - gebruik de specifieke technische functies om deze te integreren in contentmarketing. Van de andere kant zal een succesvolle contentmarketingstrategie een dubbele controle nodig hebben om te voldoen aan de technische eisen van zoekmachine-optimalisatie.
  • Contentmarketing heeft alles te maken met sleutelwoorden, kernbegrippen met lange staart, kwaliteitsbeschrijvingen, informatieve inhoud, enzovoort. Dus laten we eerlijk zijn - de essentie van contentmarketing is een praktische implementatie van technische SEO, die inhoud op zijn eigen manier eist.
  • Optimalisatie van zoekmachines is gokken op zoekwoordonderzoek, het juiste gebruik hiervan, evenals het volgen van de ranglijst voor die zoekwoorden op de SERP's. Contentmarketing staat voor het gebruik van de zoekwoorden, ik bedoel hun praktische toepassing door middel van de juiste strategie om de dichtheid van zoekwoorden te combineren met natuurlijke en hoogwaardige schrijfvriendelijke voor live mensen.
  • SEO vereist dat webpagina's worden ingesloten met backlinks. Contentmarketing helpt bij het leveren van kwaliteitslinks door het publiceren van een eersteklas content die interessant zou zijn voor mensen en waarmee de massa's links met meer verkeer worden betrokken.
  • Zoekmachineoptimalisatie is een volledig consistent proces waarvoor een non-stop persistente benadering vereist is. Dat geldt ook voor de inhoudmarketingstrategie, met zijn voortdurende actie en proactieve aanpak. Je kunt ze niet allebei gewoon doen, je moet ze alleen consequent blijven doen om een stabiele prestatie en langdurige resultaten te zien.

seo content

Er zijn immers nog steeds wat conceptuele verschillen tussen SEO en contentmarketing, moet ik toegeven. Dit is de reden waarom - de zoekoptimalisatie gaat over veel meer verschillende technische dingen, afgezien van de inhoud en backlinking zelf. En wat we als vanzelfsprekend moeten beschouwen, is dat SEO een aantal precies gespecialiseerde taken heeft om bijvoorbeeld te werken met metadata, tagging, robots.txt-optimalisatie, sitemapstrategie, enz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport