Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik de beste SEO-praktijken voor mijn startpagina implementeren?

Lokale zoekmachineoptimalisatie is een onmisbare techniek voor kleine bedrijven die hun producten lokaal aanbieden. U kunt gemakkelijk uw potentiële klant aantrekken door een Google Mijn Bedrijf-account te maken en alle vereiste informatie in te voegen, zoals het fysieke adres van uw bedrijf, telefoonnummer en e-mail daar.

seo my business

Google Mijn Bedrijf is een gratis en breed toegankelijke tool waarmee kleine bedrijven kunnen worden weergegeven in lokale zoekresultaten voor specifieke zoekwoorden voor uw producten of services. Google heeft deze tool officieel gelanceerd om kleine bedrijven te helpen websites zonder uitgaven te maken. Het is een perfecte gelegenheid voor lokale verkopers omdat de meesten van hen geen geld kunnen betalen voor de ontwikkeling van een website. De meeste ondernemers vinden het te gecompliceerd en te duur om hun bedrijf online te presenteren. Volgens de statistische gegevens heeft ten minste 60% van de kleine bedrijven nog steeds geen websites. Google Mijn Bedrijf is dus een perfecte manier om gebruikers aan te trekken zonder een website te starten. Het is een gratis en gebruiksvriendelijke tool waarvoor geen technische kennis vereist is. Alleen als u een aangepast domein wilt hebben zoals ".com" of ".net", moet u betalen voor Google.

GMB is een essentiële tool die helpt bij het achterhalen en aanpassen van de manier waarop uw online bedrijf wordt weergegeven in Maps, de Knowledge Graph, Google+ en organische resultaten. Volgens de statistische gegevens is GMB de belangrijkste motor voor succes bij het optimaliseren van lokale zoekmachines.

Voordelen van SEO Mijn bedrijf SEO-voordelen

U kunt uw SEO SEO-account verbeteren door relevante informatie over uw lokale bedrijf toe te voegen, evenals een fysiek adres van uw winkel, openingstijden en andere NAP's details. Bovendien kunt u de feedback beheren die uw klanten achterlaten. Positieve beoordelingen kunnen de belangrijkste rankingfactor zijn voor uw kleine bedrijf omdat het helpt bij het nemen van hun aankoopbeslissing. Omdat GMB-dashboards de informatie over de lokale bedrijven naar Map and Knowledge Box sturen, is het belangrijk om uw locatie te claimen en alle relevante informatie in te vullen.

De Google Mijn Bedrijf-tool kan uw bedrijfsrangschikking bij online zoekopdrachten verhogen, aangezien Google de zichtbaarheid van lokale lijstresultaten op mobiele apparaten heeft verhoogd. Wanneer u op zoek bent naar een zoekopdracht als 'dichtstbijzijnde winkelcentrum', laat Google u eerst lokale resultaten zien met een geografische locatie van de dichtstbijzijnde winkels op basis van uw huidige locatie. Het betekent dat Google een aanzienlijke verkeersmogelijkheid geeft aan lokale bedrijven.

Zonder Google Mijn Bedrijf-account heb je geen mogelijkheden om te worden weergegeven op lokale kaartvermeldingen in de SERP's die door Google worden weergegeven voor tal van lokale zoekopdrachten. Deze tool houdt rekening met veel factoren om de rangorde voor bedrijven te bepalen. De belangrijkste factoren zijn de relevantie van de gegeven informatie voor de zoekopdracht van de gebruiker, een afstand van de aangegeven locatie tot de locatie van de gebruiker en de autoriteit van deze plaats op basis van de feedback van de klant.

business seo

Optimalisatie van Google Mijn Bedrijf

Om een kwaliteitsvolle en goed geoptimaliseerde GMB-account te maken, moet u er rekening mee houden dat alle informatie die u verstrekt regel met uw primaire domeininformatie. Anders kunnen uw gebruikers zich gefrustreerd en in de war voelen. Irrelevante gegevens kunnen schadelijk zijn voor uw siteclassificatie en het bouncepercentage verhogen.

Om uw GMB-lijst te verbeteren, volgt u deze stappen:

  • Selecteer een juiste bedrijfscategorie;
  • uw vermelding claimen met de relevante en nauwkeurige merknaam;
  • Vermeld alle mogelijke gegevens over uw bedrijf;
  • Gebruik trefwoorden in korte beschrijvingen waar dit mogelijk is en ziet er natuurlijk uit;
  • Geef de juiste openingstijden aan;
  • Gebruik alleen kwaliteitsfoto's van uw winkel die maximaal overeenkomen met de realiteit.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport