Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me een aantal slimme manieren laten zien om Amazon-optimalisatie te voltooien en te winnen?

Laten we eerlijk zijn - elke actieve handelaar die op Amazon verkoopt, is betrokken bij een hele moeilijke uitdaging. En de enige manier om die overvolle markt te domineren, is de Buy Box domineren en een complete Amazon-optimalisatie voor uw productvermeldingen verzorgen. Anders zal het leeuwendeel van het winkelend publiek dat altijd op zoek is naar alleen snelle en goedkope aanbiedingen niet bereid zijn om te veel tijd te besteden aan het afvragen daar en te beslissen welke deal te kiezen uit een echt uitgebreide productbeschikbaarheid daar. En hier komt Amazon-optimalisatie om de hoek kijken! Hieronder laat ik je een paar praktische suggesties zien, ondersteund met een paar slimme instructies om Amazon-optimalisatie als een professional uit te voeren.

Hier zijn ze:

Product Title Rich with Long-Tail Keywords

Alles is hier vrij eenvoudig - long-tail keywords al veel gewicht in Amazon-optimalisatie kan nog krachtiger worden als u zich concentreert op het plaatsen van deze in uw producttitel. Tegelijkertijd, gezien het feit dat de meeste klanten al weten wat ze nodig hebben, is het een goed idee om hen te helpen uw producten te identificeren met behulp van zoektermen met een lange staart. En om jezelf de beste kansen te geven om goed te classificeren en meer onontwikkelde klanten om te zetten in echte kopers, raad ik aan alleen nauwkeurige en specifieke zoekwoorden te gebruiken (bijvoorbeeld functies zoals productkleur of -grootte kunnen je gemiddelde conversies aanzienlijk verbeteren), aarzel nooit om zet merknamen in de titel van uw product (alleen om te rangschikken voor een meer gerichte branding-zoekopdracht), en vergeet niet om ondersteund te worden met een specifiek op maat gemaakte Amazon-zoekwoordoptimalisatietool, zoals Keyword Inspector, Merchant Words, Unicorn Smasher of AMZ Tracker.

De juiste aanpak van de aankoop van klantrecensies

Tegenwoordig wordt het hebben van een positief sociaal bewijs steeds belangrijker voor praktisch elk e-commerce online platform, afgezien van Amazon-optimalisatie zelf . En geen wonder - klanttevredenheid, ondersteund door vrolijke opmerkingen en beoordelingen, moedigt mensen meestal aan om deel te nemen aan de deal. Houd gewoon de juiste balans tussen het aanbieden van een stimulans en acteren op een te opdringerige manier. En houd er rekening mee dat klantrecensies eigenlijk een zeer belangrijke statistiek zijn, vooral als het gaat om het nemen van de uiteindelijke beslissing om een aankoop te doen. Ik bedoel dat als je een negatieve reputatie hebt met vaak verschijnende 'slechte' klantrecensies, je het leeuwendeel van je potentiële klanten net zo goed in tegenovergestelde richting kunt terugdraaien. Om deze ongelukkige gebeurtenissen te voorkomen, raad ik aan de gratis online tool Feedback Genius te gebruiken. Op die manier kunt u realtime waarschuwingen instellen om altijd op de hoogte te blijven van elke negatieve beoordeling door klanten die een snelle reactie nodig heeft. Tegelijkertijd zou het tonen van je goede wil en het aanpakken van elke negatieve gebeurtenis voordat het schadelijk is voor je hele online bedrijf altijd een goedgevormde beslissing zijn, toch? Immers, het behandelen van actieve communicatie naar uw kopers zal onvermijdelijk de meeste van uw bezoekers een goed gevoel geven - de verkoper zorgt met name voor elke klant die daar koopt.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport