Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik mijn SERP-competitie controleren?

De meeste eigenaren van e-commercewebsites streven ernaar om hoger te scoren op de pagina met zoekresultaten van Google. Ze willen graag op Google TOP10 zijn omdat het hen een gericht verkeer kan bieden dat omzet in omzet en hogere inkomsten zal genereren. Om je rankingposities te verbeteren, moet je nog steeds kwalitatief hoogstaande content zijn. Een van de meest effectieve manieren om hoog te scoren en een website-autoriteit te verhogen, is om waardevolle backlinks te hebben. In dit artikel zal ik u enkele tips geven over hoe u kunt domineren en de SERP-concurrentie kunt controleren door legaal de backlinks van uw concurrent te verwerven.

check SERP competition

Er zijn twee basismanieren om uw site naar Google te pushen. De eerste is om Google Adwords te implementeren en te betalen per klik voor elke gebruiker. De tweede is om een winnende zoekmachine optimalisatie campagne te maken om een hoge organische ranking te krijgen. Organische ranking kan worden verdiend door het creëren en publiceren van kwaliteits en unieke inhoud die uw bezoekers zullen delen en waarnaar ze linken, en door andere hoog geplaatste sites te koppelen aan uw inhoud.

Als u een langdurig resultaat wilt zien, moet u investeren in organische zoekmachine rankings. Er zijn twee basisfactoren die direct van invloed zijn op de SEO van uw site: relevante inhoud en kwaliteitssucces. Backlinks zijn hier de joker. Soms zijn ervaren zoekmachine optimalisatie specialisten niet in staat om u de beste links te geven. Via internet zijn er veel artikelen over strategieën voor linkbuilding. Ze zitten echter vol met niet relevante informatie die kan worden weggelaten. In dit artikel vindt u waardevolle informatie over hoe u legaal de backlinks van uw concurrenten kunt gebruiken voor uw eigen voordeel. Voordat we over deze technieken voor linkbuilding gaan praten, moet ik u waarschuwen dat een groot aantal "onnatuurlijke" links ertoe kunnen leiden dat de straffen voor zoekmachines en rankings dalen.

Manieren om de beste backlinks te vinden

De vraag hoe kwaliteitsbacklinks te krijgen, is tegenwoordig de meest gestelde vraag. Het meest voor de hand liggende antwoord op deze vraag zijn de backlinks van uw SERP-concurrenten. U krijgt nooit toegang tot de Google TOP tenzij uw site technisch is geoptimaliseerd, hoogwaardige inhoud en geweldige gebruikerservaring biedt. Echter, als je dat onder de knie krijgt, zullen backlinks van hoge kwaliteit je naar de TOP ranking positie in SERP brengen.

google serp

Om marktniche-concurrenten te vinden, doen veel website-eigenaren onderzoek naar concurrenten. Het is echter een verkeerde benadering om de SERP-competitie te controleren. Wat je nodig hebt, is om je te richten op de zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijfsgebied. Daarom moet u onderscheid maken tussen de meest hoogwaardige en gerichte backlinks om hoog te rangschikken voor de meest geschikte zoektermen. Je moet je richten op je nicheconcurrenten op de markt en erachter komen wie er naar hen linkt.

Om deze taak te voltooien, moet u kiezen uit acht tot twaalf zoektermen waarop u wilt rangschikken. Om dit proces te vereenvoudigen, kunt u de Google Keyword Planner of de SEO-tool Semalt Auto gebruiken. Hiermee kunt u afstemmen op de meest relevante zoektermen. Hierna kunt u eenvoudigweg de geselecteerde zoekwoorden googlen om uw TOP10-concurrenten in de organische zoekresultaten te vermelden. In de volgende fase moet je je concurrenten evalueren en ze van 1 tot 50 punten geven. Voeg daarna alle punten toe en rangschik uw concurrenten. Om deze taak uit te voeren, kunt u Google Analytics of de website-analyzer van Malalt implementeren. Deze tools kunnen uw SEO-concurrenten beoordelen op basis van uw zoekwoorden, dus u hoeft het niet alleen te doen. Met behulp van dezelfde hulpmiddelen kunt u de backlinks van uw concurrenten bekijken. Uw primaire doel is om de links te identificeren die het meest waardevol zijn voor uw concurrenten op het gebied van topzoekopdrachten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport