Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe een winnende Amazon zoekmachine marketing campagne te bouwen?

Amazon is 's werelds grootste zoekmachine die gebruikers helpt bij het vinden van de producten die ze nodig hebben. Het belangrijkste verschil tussen deze zoekmachine is dat deze niet wordt gebruikt voor algemene informatie. De gebruikers die iets zoeken op Amazon hebben een koopintentie. Dat is de reden waarom iedereen die kiest voor Amazon-marktplaats als het verkoopplatform voor hun producten, een juiste zakelijke beslissing neemt. Bovendien biedt de site organische en padmogelijkheden waarmee merken kunnen profiteren.

Volgens de recente cijfers van het afgelopen jaar deden Amazon-kopers meer dan 200 miljard zoekopdrachten per jaar. Een andere studie toonde aan dat meer dan 31% van de Amerikanen hun winkelonderzoek op Amazon startte. Het is in twee keer meer dan op Google.

Het toont de kracht van dit retailplatform en zijn rol in de hedendaagse e-commerce-activiteiten. In dit artikel zullen we bespreken hoe u uw producten prominent zichtbaar kunt maken voor uw potentiële klanten die Amazon SEM (zoekmachinemarketing) implementeren.

Het belang van trefwoordoptimalisatie voor Amazon

Net als bij traditionele zoekmachines, parseert Amazon productpagina's op zoektermen om gebruikers de meest relevante zoekresultaten te bieden. Het betekent dat een zoekwoord-rijke inhoud een must-have is voor uw Amazon-optimalisatie.

Er zijn veel professionele online onderzoekstools die u relevant kunnen maken voor uw zakelijke zoektermen. U moet echter ook op uzelf vertrouwen, want lang niet alle tools kunnen u long-tail niet-competitieve zoektermen bieden..Om het zoekvolume van de geselecteerde zoekwoorden te bepalen, kunt u tools gebruiken zoals Google Keyword Planner, Amazon Retailer Analytics en PPC voor Amazon Marketing Services. Door de wegen beweren sommige Amazon-experts dat het mogelijk is om gerichte zoektermen te vinden in klantrecensies.

Amazon biedt verschillende inhoudssecties waar u strategisch uw gerichte en hoogvolume zoektermen kunt toevoegen. Deze secties bevatten titel, beschrijving en opsommingstekens.

Hoe kan de verkoop van invloed zijn op Amazon-ranglijsten?

In tegenstelling tot traditionele zoekmachines houdt Amazon rekening met de totale hoeveelheid verkopen die elke handelaar voor een bepaalde periode verricht. In plaats van links te bouwen zoals bij traditionele zoekmachineoptimalisatie, is het algoritme voor het rangschikken van Amazon gebaseerd op het genereren van verkopen. Dit kan worden verklaard door het primaire doel van Amazon om zo veel mogelijk voordeel te behalen. Dat is de reden waarom het Amazon ranking-algoritme rekening houdt met de meer prijsgedreven dingen. Aangezien best-selling regelproducten op de TOP of Amazon-pagina met zoekresultaten worden geplaatst, trekken ze meer klikken aan.

Dat is de reden waarom een ​​van de meest resultaatgerichte manieren om organische rankings te verbeteren op Amazon is door de gesponsorde vermeldingen die permanent op de TOP worden geplaatst en de meeste verkopen genereren.

Een andere bruikbare manier om uw positie op Amazon SERP te verhogen, is om een ​​concurrerende prijs te bieden. Door dit te doen, zult u meer betalende klanten aantrekken en een positieve verkoopgeschiedenis creëren op Amazon.

Bovendien, als u een Amazon Prime-lid bent, zullen uw producten meer worden gekocht omdat kopers ze in twee dagen kunnen krijgen en tevens schadevergoeding ontvangen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport