Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over SEO voor basiskennis en overleving?

Meestal brengt elke recente update in het zoekalgoritme dat vervolgens door Google wordt geleverd meestal veel frustratie met zich mee bij de webmasters en website-eigenaren. De vorige grote updates (zoals Panda en Penguin), evenals de meest recente (bekend als Fred), veroorzaakten voor sommige websites veel ernstige verloven in organisch verkeer, of op zijn minst plotselinge spanningen die de wereld van SEO deden schudden en de vraag stellen nog redelijker. Laten we dus eens kort de SEO en basiskennis bekijken die nodig zijn voor een snelle oplossing van de belangrijkste problemen van het huidige belang en om de volgende updates te overleven die opdoemen in de verkeersprestaties van uw website.

Houd het verkeer van uw website in de gaten

Het spreekt vanzelf dat u het organische verkeer van uw website en de werkelijke aantallen ervan moet blijven volgen. Houd er echter rekening mee dat u wat meer precieze aandacht moet besteden, met verwijzing naar elke algoritme-update die uiteindelijk door Google wordt geleverd. Gebruik uw Google Analytics-account of andere trackingtools om de laatste geschiedenis te analyseren op merkbare stijgingen in het verkeer die verband houden met de werkelijke data van algoritmewijzigingen.

Op die manier weet u precies welke updates uw prestaties op het terrein mogelijk hebben gecrasht, of de ernstigste problemen hebben veroorzaakt waar u waarschijnlijk voor was gestraft. Als u uw vijanden kent, kunt u de richtlijnen correct lezen en uiteindelijk alles oplossen.

seo basic knowledge

Overweeg massale advertenties en gelieerde bedrijven te verwijderen

De meest recente verbetering van het algoritme van Google (Fred) wordt gezien als een van de belangrijkste updates voor kwaliteitscontrole, zoals de meest ernstige impact werd met name geregistreerd voor die websites (meestal blogs), die hun primaire focus hadden op het landen van te veel advertenties en het verkrijgen van affiliate-winst, ten koste van hoogwaardige content, en dus fijne en handige gebruikerservaring. Sterker nog, dergelijke websites met te slechte inhoud maar toch te zwaar met verschillende commercials worden nu door Google gezien als nauwelijks in staat om werkelijke waarde te leveren aan de gebruikers. Als gevolg hiervan zouden we in de nabije toekomst redelijkerwijs kunnen verwachten dat te vervelende of misleidende advertenties mogelijk elke website naar de top van de zoekresultaten leiden, vroeg of laat.

Met het oog op SEO en basiskennis om deze bestraffing te voorkomen, raad ik aan om de meest lastige advertenties te verwijderen die inbreuk maken op een goede gebruikerservaring. Als je die hebt, probeer dan de meest irritante advertenties te verwijderen die in het midden van de pagina terecht zijn gekomen, eventuele autoplay-video's en andere misleidende advertenties die bijvoorbeeld lijken op downloadknoppen. Zelfs als je geluk had deze keer de penalty te vermijden, zou je nu beter je website opruimen.

Word SEO-vriendelijk. Basiskennis voor een betere gebruikerservaring

Meestal is het belangrijkste doel van bijna elke terugkerende update van Google het evolueren van het internet naar een veiligere en schonere plek om te bladeren. Hier zijn de backbone-problemen van SEO en basiskennis die je nodig hebt om de volgende dingen te doen:

  • Gebruik Schema Markup om de gebruikers zich goed bewust te maken van wat ze op je webpagina's te zien krijgen zodra zij uw website in de SERP's zien.
  • Maak een XML-sitemap voor een betere indexering. Het helpt de crawlende bots van Google uw webpagina's sneller te vinden en uw inhoud te begrijpen. Dat leidt meestal tot een betere ranking.
  • Blijf werken aan de logische structuur van uw website. Zorg ervoor dat uw URL's en webpagina's relevant zijn en volledig de structuur van uw site weergeven.
  • Voer een dubbele controle uit op uw inhoud om dunne of lage kwaliteit geschriften opnieuw te bewerken, zodat uw geborstelde artikelen waardevoller en boeiender worden voor de gebruikers..
  • Controleer of uw webpagina's goed zijn geoptimaliseerd voor alle apparaten en platforms. Zorg dat alles toegankelijk en gebruikersvriendelijk is op uw desktopversie, en dat het goed werkt op de tablets en smartphones.

Lokale SEO. Basiskennis om altijd zichtbaar te zijn

Tegenwoordig is de feitelijke locatie van de gebruiker die zoekt, nog belangrijker geworden voor welke zoekresultaten door Google worden gegenereerd. Dankzij de recente lokale zoekupdate (ook wel Possum genoemd) is het nog eenvoudiger om te vinden wat u zoekt. Ik bedoel nu dat de meeste van alle zoekresultaten zwaar worden aangestuurd door de fysieke locatie van het zoekverzoek en de nabijheid van de invoerquery die wordt gebruikt om een ​​bedrijfslocatie of serviceprovider in de buurt te vinden.

Voor het afhandelen van een goede lokale SEO is basiskennis nodig om ervoor te zorgen dat al uw contactgegevens die voor lokale zoekopdrachten worden gebruikt, altijd up-to-date zijn. Ik raad aan de volgende dingen te doen:

  • Aarzel niet om wat tijd te investeren in het omgaan met een onderzoek door een concurrent. Controleer gewoon je regionale tegenstanders, alsof je een onafhankelijke gebruiker bent. Controleer welke zoekwoorden vaker worden gebruikt en vergelijk ze met de hoofdset van uw zoekwoorden. Als u precies wilt weten welke zoekresultaten het meest waarschijnlijk in uw omgeving worden weergegeven, gebruikt u speciale rangtraceringssoftware.
  • Aangezien de recente lokale zoekupdate door Google zeker meer opties voor soortgelijke zoekopdrachten ondersteunt, moet u ervoor zorgen dat u voor elke mogelijke variant goed scoort. Als u problemen ondervindt, gebruikt u trackingtools om uw meest relevante lokale sleutelwoorden en sleutelzinnen te vinden en te targeten.
  • Vergeet natuurlijk niet om uw persoonlijke pagina op Google Mijn Bedrijf te maken. Werk goed in elke categorie. Zorg er ook voor dat je wordt vermeld in alle lokale mappen. Ik raad aan om een ​​linkbuilding-software te gebruiken om meer lokale mappen te krijgen waarin uw bedrijf wordt vermeld. Controleer ten slotte hoe nauwkeurig uw bedrijfsnaam, adres en locatie worden vermeld in mappen van derden.

basic seo

Tot slot

Google werkt elke dag aan zijn zoekalgoritme en er is geen tijd om te rusten. Desalniettemin, aangezien alleen belangrijke updates meestal de grootste impact hebben, kunt u altijd de huidige stand van zaken in de gaten houden, om een ​​stap verder te gaan en uw website goed voorbereid te houden voor elke volgende algoritme-update. Gelukkig is het een beheersbare taak om te overleven in de steeds veranderende wereld van SEO. Basiskennis hebben van de belangrijkste algoritmen van Google en toepassen op beproefde sets van acties, zullen u daarbij helpen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport