Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik een manier vinden om één zoekwoordrangschikking voor een website te verbeteren?

Het belangrijkste onderdeel van uw promotie voor zoekmachineoptimalisatie is het vinden van een sleutelwoord voor uw site. Zoekwoordrangschikking is wanneer uw website wordt gerangschikt in Google voor een relevant voor uw markt niche zoekterm. Het heeft een aanzienlijke impact op uw verkeer en vervolgens op conversie. Zoals een statistiek laat zien, klikt meer dan 70% van de gebruikers van zoekmachines op de websites die op de eerste SERP-pagina zijn geplaatst. Het betekent dat hoe hoger je staat, hoe beter je bent. Voor zowel betaald als organisch zoeken, kan een hoge zoekwoordrang worden bereikt door trefwoordonderzoekstools en verschillende technieken voor zoekmachineoptimalisatie te gebruiken.

find keyword ranking for website

Helaas geeft SEO ons niet altijd de resultaten die we verwachten. Zoekmachines rangschikken uw pagina voor een bepaald zoekwoord anders dan die waarvoor we een bepaalde PageRank wensen. Laten we daarom bespreken wat u in deze zaak kunt doen en hoe u de positie van een pagina kunt verbeteren voor de zoekwoorden die u zoekt.

Welke methoden moet ik vinden om de ranking van zoekwoorden voor mijn website te verbeteren?

Het eerste dat u moet overwegen, is het soort signalen dat Google ontvangt van uw site. U moet ervoor zorgen dat Google alleen de juiste signalen ontvangt die u verkeer kunnen brengen. Er is een dunne lijn tussen kwaliteitsoptimalisatie en over-optimalisatie met de implementatie van Black-Hat-optimalisatietechnieken. Een te hoge optimalisatie kan Google-strafschoppen veroorzaken en uw posities op de positie van uw site laag houden.

Om uw website zo te optimaliseren dat deze relevant is voor uw niche-zoekterm op de markt zonder over-optimalisatiefouten, moet u deze stappen volgen.

  •  Zoekwoordrangschikking basislijn 

Controleer in de eerste fase van de verbetering van uw ranglijst waar uw pagina zich op dit moment bevindt voor de zoektermen die u moet richten. Deze bottom line geeft u de mogelijkheid om een toekomstige voortgang in de rangorde te meten. Om dit proces te vereenvoudigen, kunt u een aantal professionele rangschikkingshulpmiddelen gebruiken zoals Semalt Auto SEO of Google Keyword Planner. Met behulp van deze hulpmiddelen kunt u uw ranglijst dagelijks automatisch controleren.

  •  Zoeken naar variaties 

Om uw zoekwoordvariatie te vinden, voegt u uw hoogvolume en getargete zoekterm toe in de Google Keyword Planner of in Semalt Auto SEO-tool. Beide tools geven u de juiste wijzigingen van het geselecteerde zoekwoord en bieden u een competitieve analyse voor elk van die zoekwoorden. Ik zal u een helder idee geven van uw zoekwoord concurrentievermogen en waarde. In de volgende stap moet u uw getargete sleutelwoord invoegen in het zoekvak van Google om de suggestie te krijgen van langegrafische sleutelzinnen van Google. Bovendien moet u controleren welke domeinen op de eerste SERP-pagina verschijnen en welke suggesties u heeft voor "gerelateerde zoektermen".

seo keywords

  •  Bevestig uw verwachtingen 

Dit eerste trefwoordonderzoek zal u tonen of uw verwachtingen correct waren of niet . Als een zoekwoord dat u wilt targeten bijvoorbeeld te concurrerend is, moet u het herzien, aangezien er weinig kans is dat u uw marktniche-concurrenten met een hoge verkeersstroom kunt verslaan.

Om uw verwachtingen te bevestigen of te herzien, bekijk de TOP10-resultaten op de eerste SERP-pagina van naderbij. U moet controleren of deze domeinen autoritair zijn en hoe lang ze bestaan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport