Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe SEO doen voor nieuwe website voor Google?

Vandaag zal ik alle geheimen onthullen van het maken van een Google-vriendelijke website. Houd u aan de onderstaande SEO-aanbevelingen om hoog te scoren in Google.

how to seo website for google

Drie geavanceerde SEO-tips om ervoor te zorgen dat Google van uw site houdt

 Geef gebruikers de informatie waarnaar zij op zoek zijn 

Concentreer u op het genereren van aantrekkelijke en boeiende inhoud. Besteed speciale aandacht aan uw startpagina. Het werkt als volgt: door uw bron te vullen met informatieve en relevante inhoud, trekt u meer prospects aan. Dit verhoogt op zijn beurt de Google-rang van uw bedrijf. Probeer inhoud te genereren die de aandacht van de gebruiker vasthoudt en vasthoudt. Houd er rekening mee dat het uw primaire doel is om dergelijke inhoud te maken die bezoekers omzet in klanten.

Het geheim van het creëren van informatierijke inhoud is eenvoudig: schrijf artikelen en blogberichten die duidelijk en nauwkeurig beschrijven welke diensten of producten u aanbiedt. Bepaal welke sleutelzinnen gebruikers moeten typen om uw site te vinden. Neem die zoekwoorden op in uw teksten op de hele website.

 Overweeg Link Building 

Links zijn een essentieel onderdeel van elke succesvolle SEO-campagne. Ze helpen zoekmachines uw resource te vinden en vergroten de zichtbaarheid van uw website in SERP's. Houd rekening met het volgende: bij het retourneren van resultaten voor een zoekopdracht gebruikt Google speciale technieken voor het matchen van tekst om pagina's weer te geven die zowel relevant als belangrijk zijn voor het zoeken van gebruikers.

Misschien weet u al dat Google natuurlijke links kan onderscheiden van onnatuurlijke links. Onthoud dat alleen natuurlijke links nuttig zijn voor het indexeren en rangschikken van uw site. Zorg ervoor dat andere sites uw inhoud waardevol vinden en denk dat dit nuttig zou zijn voor hun bezoekers. Probeer van gerenommeerde sites content te maken die je produceert.

 Toegankelijkheid van websites is belangrijk 

U moet uw bron toegankelijk maken. Zorg ervoor dat bezoekers toegang hebben tot de services die uw site biedt, ongeacht de handicap. Neem de tijd om uw site te bouwen met een logische linkstructuur. Gebruik een tekstbrowser om de website te bekijken.

Webpraktijken die u moet vermijden

Laten we nu eens praten over zaken die bedrijfseigenaren moeten vermijden bij het optimaliseren van hun nieuwe website.

  • Dupliceer geen inhoud: elke pagina op uw site moet uniek zijn. Kopieer nooit inhoud van externe websites of andere pagina's op uw site. Dergelijke inhoud kan uw SEO aanzienlijk schaden.
  • Vermijd het vullen van zoekwoorden: in 2017 wordt het vullen van zoekwoorden beschouwd als een strikt black-hat-techniek. Als u uw website propageert met zoekwoorden, zal Google u er vroeg of laat van weerhouden. Als gevolg hiervan is de kans groot dat u een straf voor het opvullen van zoekwoorden ontvangt.
  • Spamachtige links vermijden: er zijn tal van websites waarmee webmasters links kunnen plaatsen, sommige voegen zelfs uw domein toe zonder u dit te vragen. Deze sites met een lage domeinbevoegdheid en een hoge spamwaarde moeten worden ontkend. Vermijd op alle mogelijke plaatsen op deze sites.

seo website

 Conclusie 

Het ontwikkelen van de Google-vriendelijke website is niet zo moeilijk als op het eerste gezicht lijkt. Tegenwoordig zijn er veel hulpprogramma's op het web waarmee u uw inhoud kunt indienen bij Google en kunt bijhouden hoe u het doet in Google Zoeken.

Weten hoe Google van je website moet houden, is de sleutel tot het verbeteren van je SEO. Volg de onderstaande aanbevelingen en kijk wat er gebeurt met uw SERP-ranglijst.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport