Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waar wordt de Google-resultatenpagina van gemaakt?

Tegenwoordig heeft de industrie van digitaal zoeken met succes een wereldwijd online billboard ontwikkeld, waar we elk mogelijk product of elke dienst voor elke dag kunnen vinden. En de meesten van ons zijn bekend met een dergelijk reclamebord door de branchegigant, ook bekend als Google-resultatenpagina, of de Search Engine Results Page (de SERP) om preciezer te zijn.

google results page

In feite is de resultatenpagina van Google echter iets dat veel uitgebreider is dan alleen een pagina met antwoorden die reageren op een zoekopdracht (anders, zoekopdracht op trefwoord). Eenvoudig gezegd, het is een goudmijn vol ontelbare mogelijkheden voor iedereen: de gemiddelde gebruikers, dienstverleners, fabrikanten, detailhandelaren, handelaren, enzovoort. Maar om de juiste kansen op deze geweldige kansen te benutten, moet je de primaire regels van deze grote game begrijpen. Ik bedoel, de lay-out van de Google-zoekpagina heeft veel voordelen en verschillende tools die door elke moderne marketeer worden gebruikt.

Wat moeten we dus weten over de SERP om up-to-date te blijven? Laten we de drie belangrijkste onderdelen van de Google-resultatenpagina bekijken:

  1. Betaalde zoekresultaten (PPC-reclame)
  2. Lokale zoekresultaten (ook bekend als Google Mijn Bedrijf)
  3. Organisch zoeken resultaten

Betaalde zoekopdracht

Betaalde zoekopdracht, anders is pay-per-click reclame bekend voor betaalde online promotie die verschijnt in de speciale sectie bovenaan de SERP's . Aan de ene kant kan de betaalde zoekopdracht van Google een vrijwel onmiddellijke oplossing bieden voor elke afvraagende gebruiker. Aan de andere kant biedt betaald zoeken een goede ROI voor bedrijfseigenaren. Natuurlijk, aangezien hun digitale promotiecampagne goed wordt beheerd..Betaalde zoekadvertenties kunnen worden gestart en handmatig worden aangepast in Google AdWords. En er zijn twee basismiddelen voor betalen via pay-per-click op Google Zoeken:

Originele PPC-tekstadvertenties worden altijd weergegeven op de resultatenpagina van Google met een groen pictogram met de afkorting "Ad", zodat ze kunnen worden geïdentificeerd als commercials.

Shopping-advertenties van Google kunnen op twee verschillende manieren worden weergegeven: aan de rechterkant van de resultatenpagina of in de bovenste rij van de SERP. Shopping-advertenties worden altijd weergegeven met het label 'Gesponsord', zodat ze gemakkelijk kunnen worden geverifieerd door de verkoper.

Lokaal zoeken

Lokale zoekresultaten worden vaak weergegeven wanneer de gebruiker op zoek is naar in de buurt aangeboden producten of diensten. Lokale resultaten worden meestal op twee verschillende manieren weergegeven: via een lokale pakketvermelding (een kaartfragment met een set van drie bedrijfsvermeldingen) of een Knowledge Graph-lijst (een momentopname met alle gegevens beschikbaar voor elk lokaal bedrijf).

seo results

Organisch zoeken

Organische zoekresultaten zijn puur natuurlijke resultaten, die gerangschikt en vermeld worden op basis van hun relevantie voor de gebruiker zoekopdracht voor zoekopdracht bij het invoegen in de typbalk van Google. Op die manier worden organische zoekvermeldingen (altijd onbetaald, althans direct) gerangschikt volgens meer dan 200 factoren die door het geavanceerde zoekalgoritme van Google worden gebruikt voor een volledige evaluatie om een ​​definitieve beslissing over de rangorde te geven.

Al deze rangschikkingsfactoren worden beheerst door een breed concept van de Search Engine Optimization (SEO). Meestal is de belangrijkste inspanning van SEO gericht op het stimuleren van meer organisch verkeer naar de website, waardoor de online zichtbaarheid van onbetaalde zoekresultaten wordt verbeterd. Daarbij blijft het algemene doel van SEO hetzelfde: webpagina's bouwen, opzetten en onderhouden die gemakkelijk te begrijpen zijn voor zowel de zoekmachines als voor live gebruikers.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport