Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe relevante zoekwoorden te kiezen voor uw Amazon-bedrijf?

In onze vorige berichten schreven we veel over optimalisatietrucs voor Amazon, met name over een titel- en beschrijvingoptimalisatie, een correcte indeling van opsommingspunten en andere. We hebben echter niet het hele artikel gewijd aan het thema trefwoordonderzoek voor uw optimalisatie van de Amazon-aanbieding. Het is een cruciaal thema dat bijzondere aandacht vereist, omdat het een startpunt is voor alle Amazon-zoekmachineoptimalisatiecampagnes. En zelfs als u het gevoel heeft dat u alles weet van het onderzoek met Amazon-zoekwoorden, helpt het soms om een kleine checklist te gebruiken om naar te verwijzen. In dit artikel hebben we een lijst samengesteld van wat volgens ons de essentiële punten zijn die moeten worden gevolgd als het gaat om zoekmachineoptimalisatie en zoekwoordonderzoek. Dus laten we doorgaan!

Korte SEO-handleiding voor Amazon

  •  Maak uw aanbieding optimalisatie met de gebruiker in gedachten 

Het is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van e-commerce zakelijke promotie, of u nu uw zaken doet op Amazon of een andere zoekmachine. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat verschillende zoekmachines andere dingen vereisen. Daarom moet u er rekening mee houden dat als u uw producten op Amazon promoot, u zich moet richten op de specifieke doelgroep en uiterst precies moet zijn met de selectie van categorieën en subcategorieën. Een ander verschil is dat je op Amazon veel gedetailleerder moet zijn dan andere zoekmachines zoals Google of Bing.


  •  Ken de behoeften en voorkeuren van uw doelgroep 

Voortgaand op de vorige alinea zou ik willen opmerken dat u moet weten wat uw doelgroep met Amazon is. is een zoeken naar. Hier heb ik het over gerichte selectie van zoektermen. Het is niet het geval om een lijst met algemene Amazon-zoekwoorden samen te stellen, zoals 'kleding', 'boeken' en dergelijke. Het is niet redelijk om algemene woorden te gebruiken voor de promotie van uw producten, vooral als u onlangs uw bedrijf op Amazon hebt gevestigd. In plaats daarvan moet u op basis van uw onderzoek niveaus van zoekwoorden bedenken die de reikwijdte beperken. Het betekent dat je een accent moet leggen op zoektermen met lange staart, zoals 'herenhoodies', 'kleding voor zwangere vrouwen', etc.

  •  Houd rekening met de SEO-structuur

Om te slagen op Amazon moet je de SEO-structuur van Amazon volgen. Amazon heeft zijn eigen regels hoe verkopers informatie over hun spullen moeten invoeren in een vermelding. In vergelijking met Google is het eenvoudig om uw bedrijf op Amazon te vestigen, omdat Amazon al zijn onderzoek heeft gedaan. Aangezien Amazon de primaire doelstelling heeft om zoveel mogelijk producten te verkopen, willen ze dat bepaalde typen zoektermen en woordgroepen een bepaalde plaatsing hebben in de vermeldingen van de verkoper om ze goed te kunnen omzetten.

  •  Geef zoekopdrachten op met zoveel mogelijk informatie 

Vergeet niet dat een gedeelte van uw Amazon-vermelding zonder reden leeg kan zijn. Als je het hebt gemaakt, dan is de informatie daar. Het toont je incompetentie en veroorzaakt argwaan. Als je het hebt gehaald, dan weet je al de vereiste informatie en zie je er competent uit. Lege velden in uw lijst kunnen uw potentiële klanten doen uw aanbod overslaan en klant worden van een van uw niche-concurrenten. Daarom zou u de zoekers moeten voorzien van wat zij zoeken.

Hoe trefwoorden uit Amazon kiezen?

  •  Wat zijn de voordelen van long-tailed keywords? 

Zoals ik eerder al aangaf, zijn long tail-zoekwoorden op Amazon een uitweg voor start-ups en kleine bedrijven. Als u uw producten zichtbaar wilt maken op de pagina met zoekresultaten, zorg er dan voor dat u target op relevante en lange zoektermen. Over het algemeen zijn zoekwoorden met lange staart die met een reeks van drie of meer zoektermen die kort beschrijven wat u verkoopt. Volgens de statistische gegevens zijn long-tail-zoekwoorden bijna driekwart van de zoekers online. Dat is de reden waarom het een slimme beslissing is om een geavanceerd marktonderzoek uit te voeren om een lijst te maken met de meest relevante zoekwoorden voor long-tailzoekopdrachten van uw bedrijf.

Er zijn drie belangrijke manieren om een lijst met gerichte zoektermen voor Amazon te krijgen.

Allereerst kunt u handmatig voor hen onderzoeken. Houd er echter rekening mee dat dit een tijdrovend proces is dat gespecialiseerde kennis vereist en inzicht in marktprocessen.

Een andere manier om een sleutelwoordonderzoek uit te voeren, is door een SEO-expert of -consultant in te huren die gespecialiseerd is in Amazon-optimalisatie. Ik raad u aan om te vertrouwen op onze  Semalt  experts als u professionele ondersteuning wilt en uw Amazon-bedrijf voorspoedig wilt maken. U moet de eenmalige betaling uitvoeren voor het volledige pakket van optimalisatieservices die zoekwoordsuggesties, een effectieve campagne voor het maken van links, tot 100 gerichte zoektermen in Google TOP10, cumulatieve ranglijstverbetering, online SEO-fouten controleren en andere gerelateerde issues management.

En tot slot kunt u online software gebruiken voor professioneel zoekwoordonderzoek voor uw Amazon-activiteiten..Voor deze doeleinden kunt u dergelijke bewezen hulpprogramma's gebruiken als Google Keyword Planner (geeft u niet exacte gegevens omdat deze meer op Google-zoekopdrachten zijn gebaseerd);  Keywordtool.io  (het is vergelijkbaar met Google Keyword Planner en biedt u zoekwoordsuggesties die specifiek zijn voor Amazon); Jungle Scout (met deze hulpmiddelen kunt u gegevens verzamelen die aangeven welke zoekwoorden de meeste verkopen genereren).

  •  Hoe zoekwoorden op maat van het concurrentievermogen? 

Zoals u weet, is Amazon een zeer competitieve marktplaats waar zoektermen met elkaar concurreren en het uw primaire taak is om een beetje van het pack af te komen. U moet zoeken naar zoektermen met een hoog volume met een lage concurrentiepositie. Het is echter geen gemakkelijke taak om dergelijke woorden te vinden en helaas kunnen professionele online onderzoekstools u daarvan voorzien. Daarom moet je geduldig en volhardend zijn door ze handmatig bloot te leggen.

  •  Hoe kunt u uw concurrenten op het gebied van marktniches te slim af zijn? 

Het klinkt niet serieus, maar het is nog steeds een waarheid. De beste manier om je concurrenten in de niche van Amazon te slim af te zijn, is door ze te vergeten. Je moet een paar oogkleppen aantrekken en verder gaan. Meet uzelf niet aan andere normen en denk niet na over uw zakelijke doeleinden. Dit betekent echter niet dat u uw concurrenten helemaal zou moeten negeren. Het is redelijk om op de hoogte te zijn van hun ups en downs en van tijd tot tijd hun marketingzaken voor hun werk te lenen. In mijn ogen is het echter beter om die tijd te besteden aan het ontwikkelen van je eigen Amazon-marketingstrategie.

De laatste gedachten

Deze korte optimalisatiegids helpt u om het goed te doen op Amazon en onthoudt de essentiële zaken die nodig zijn voor een gezonde aanwezigheid van Amazon. U moet echter proberen een evenwicht te handhaven tussen de formule naar beneden halen en nog steeds uniek en creatief zijn. Gebruik daarom wat je productief hebt gedaan en zet dagelijks wat inspanningen in je optimalisatie van de Amazon-aanbieding. En de resultaten zullen bewijzen wat ze zouden moeten zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport