Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is er een juiste manier om afbeeldingen te gebruiken bij het op de markt brengen van mijn website?

Tegenwoordig is het cruciaal voor kleine bedrijven om te weten hoe ze afbeeldingen op hun websites moeten gebruiken. Blijf lezen en ontdek nuttige tips die u helpen legale afbeeldingen te gebruiken bij het op de markt brengen van uw site.

marketing my website

Belang van afbeeldingen in het bedrijfsleven

Marketingexperts raden aan om kwaliteitsfoto's en afbeeldingen op uw website en in alle inhoud die u publiceert op te nemen. U moet echter ook over het wettelijke recht beschikken om die afbeeldingen te gebruiken - het illegale gebruik van foto's kan problemen veroorzaken.

De meeste ondernemers hebben bij het opzetten van hun website geen bank met unieke afbeeldingen waaruit ze kunnen putten. Geen zorgen. Tegenwoordig is er een eindeloze voorraad originele afbeeldingen die u gratis online kunt gebruiken. Het enige dat u moet leren, is hoe u die foto's op de juiste manier kunt bron- nen en schrijven.

Waarom foto's in artikelen gebruiken?

Uit onderzoek van Skyword blijkt dat artikelen met aangepaste afbeeldingen 94% meer verkeer genereren dan artikelen met alleen woorden. Foto's maken uw inhoud aantrekkelijker, wat cruciaal is wanneer u de aandacht van internetgebruikers wilt vastleggen en vasthouden. Door een goed doordachte foto op te nemen die betrekking heeft op het onderwerp van uw artikel, kunt u uw publiek bijna verdubbelen.

Geschikte grafische afbeeldingen voor de website vinden

Het vinden van de juiste grafische afbeeldingen voor uw site is niet zo eenvoudig als lijkt. Het is veel meer dan alleen woorden in Google Afbeeldingen zoeken te typen en de gewenste foto's op te slaan. Hoewel sommige van deze afbeeldingen gratis te gebruiken zijn, zijn ze meestal het eigendom van iemand anders..Daarom is het raadzaam om te controleren of ze gratis te gebruiken zijn of niet.

Hoe legaal auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen te gebruiken?

Tegenwoordig kan iedereen vinden waar zijn foto's worden gebruikt door tools als Google's Search by Image en TinEye toe te passen. Het is altijd aan te raden om het veilig te spelen op het gebied van auteursrecht: als u auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen zonder toestemming gebruikt, schendt u de auteursrechtwetgeving en kan de eigenaar van de afbeelding juridische stappen ondernemen tegen u.

De waarheid is dat veel makers van inhoud het niet erg zullen vinden als u hun foto's gebruikt, zolang u ze maar opgeeft en een link biedt die het verkeer van hun website zal helpen vergroten. Over het algemeen zijn er twee belangrijke manieren waarop u legaal foto's kunt gebruiken waarop auteursrecht rust:

  • Vraag de eigenaar om toestemming om zijn afbeelding te gebruiken;
  • Als uw gebruik van de foto valt onder redelijk gebruik.

Houd er rekening mee dat zelfs als u auteursrechtelijk beschermde foto's mag gebruiken, u deze niet zonder toestemming moet wijzigen. Vermijd ook om ze te vaak te gebruiken bij het vermarkten van uw site.

seo marketing

Beste plaatsen om auteursrechtvrije afbeeldingen te vinden

Er zijn veel sites op internet waar u afbeeldingen kunt vinden die gratis te gebruiken zijn. Hoewel u geen toestemming hoeft te vragen om deze afbeeldingen te gebruiken, moet u toch de gebruiksvoorwaarden controleren. Hier is de lijst met de beste websites waarop auteursrechtvrije afbeeldingen worden gehost:

  • Pixabay
  • Librestock
  • Creative Commons Search
  • Public Domain Archive
  • Flickr Creative Commons

Afronden

Ik hoop dat je dit artikel nuttig vindt. Breng uw website op de markt met kwaliteitsfoto's en kijk wat er met uw verkeer gebeurt. Als je een aantal andere bronnen kent die auteursrechtvrije afbeeldingen hosten, wees niet verlegen om ze met ons te delen. Het is niet zo moeilijk om je website te vermarkten als je dat weet.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport