Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik doen om bestemmingspagina's en SEO-zoekwoorden te maken toch?

In dit artikel zal ik u vertellen hoe u bestemmingspagina's voor SEO kunt maken. Hier zijn enkele nuttige strategieën om te overwegen bij het bouwen van uw volgende bestemmingspagina:

landing pages and seo

  • Trefwoordonderzoek

De allereerst moet u de woorden selecteren die u wilt dat zoekmachines uw pagina rangschikken. Keyword-onderzoek kan een zeer lang en moeilijk proces zijn. Hoe meer tijd u aan dit onderzoek besteedt, hoe beter de resultaten die u kunt verwachten.

Begin met het maken van de lijst met termen die relevant zijn voor uw bedrijf. Zoek vervolgens uit welke combinaties van die termen uw prospects kunnen typen in het zoekvak van Google met de bedoeling om te vinden wat uw website biedt. Specialisten van Semalt stellen voor de voorkeur te geven aan long-tail-sleutelwoorden, omdat deze gemakkelijker te rangschikken zijn dan sleutelwoorden. Sterker nog, long-tailed zoekwoorden produceren een hogere ROI.

  • Strategisch uw sleutelzinnen opnemen

Nadat u uw doelzoekwoorden hebt bepaald, concentreert u zich dan op het strategisch plaatsen van uw trefwoorden op uw bestemmingspagina's. Als u een hoge rang wilt krijgen in SERP, plaatst u doelzinnen in uw title-tag, header-tags, metabeschrijving, afbeeldingsbestandsnamen en de volledige kopie.

  • Overweeg backlinking

Het is raadzaam om linkbuilding te gebruiken bij het maken van SEO-bestemmingspagina's. In 2017 is het nog steeds een van de beste manieren om het rangschikken van zoekmachines op organische wijze te stimuleren door mensen naar uw webpagina's te laten linken. Het werkt als volgt: als iemand geïnteresseerd is in je inhoud genoeg om ernaar te linken vanaf hun website, staan ​​ze voor je klaar.

Tegenwoordig zijn er tal van manieren waarop u andere websites kunt koppelen aan uw bron..SEO-experts stellen voor dat u zich houdt aan de volgende aanbevelingen:

  • Creëer unieke en boeiende inhoud: zoals de statistieken laten zien, hoe origineler en relevanter uw inhoud is, des te beter zal deze worden ontvangen.
  • Identificeer de beïnvloeders in uw branche: gebruik verwijzingen van vrienden, e-mailcampagnes en sociale media om de contactgegevens te vinden van personen die uw inhoud als waardevol beschouwen.

Je moet begrijpen dat niet alle links gelijk zijn gemaakt. Begin klein door te proberen links te krijgen van bloggers. Bekijk hun blogrolls voor meer mensen om contact op te nemen en werk je een weg omhoog naar de meer invloedrijke beïnvloeders.

landing page seo

  • Versnel uw pagina's

Paginasnelheid is een van de weinige SEO ranking factoren die Google heeft bereikt uit en bevestigd. Volgens onderzoek van Kissmetrics verwacht bijna de helft dat webpagina's in minder dan twee seconden worden geladen en 40% verlaat de website als het drie of meer seconden duurt voordat deze is geladen. Zoals u begrijpt, komt dit terug op het verbeteren van de gebruikerservaring.

U kunt snel de laadsnelheid van uw website controleren door uw pagina's aan te sluiten op Google PageSpeed ​​Insights. Deze service zal u vertellen of uw pagina's snel genoeg worden geladen. Volg de volgende stappen om uw pagina's te versnellen:

  • Gebruik kleinere afbeeldingsbestanden die de kwaliteit niet schaden;
  • Schakel over naar een snellere webhost;
  • Schakel alle extensies en plug-ins uit die uw pagina niet gebruikt.

Ik hoop dat je dit artikel nuttig vindt. Als u nog andere ideeën heeft over het bouwen van SEO-bestemmingspagina's, laat het ons weten. We horen graag van je!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport