Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Beoordeling door Semalt: een geweldige tool voor het schrapen van Python-web

Miljoenen webgebruikers zoeken dagelijks naar een aantal dingen op het internet . Ze zijn erop gericht om specifieke resultaten te behalen door alle informatie die ze nodig hebben zo snel mogelijk te verzamelen en zo hun bedrijf te laten floreren. Als gevolg hiervan schrapen ze websites om alle benodigde gegevens te verzamelen en op te slaan op hun computer. En een van de grootste webscraping tools, die in een oogwenk data kunnen extraheren, is Scrapy!

Scrapy - Awesome Web Data Extraction Framework

Scrapy is een verbazingwekkende tool voor het extraheren van webgegevens die kan worden gebruikt door personen of bedrijven die de klus snel klaren . Het stelt gebruikers in staat om zich te concentreren op de data-extractie, met behulp van CSS selectors. Scrapy is een Python-framework dat gebruikers alle geavanceerde opties biedt om hun werk te voltooien en alle gewenste gegevens te krijgen zonder veel tijd te spenderen. Trouwens, je kunt ze opslaan in bepaalde formaten op je computer.

Webgebruikers moeten onthouden dat Scrapy een geweldig platform is waarmee ze alle relevante inhoud kunnen extraheren en door de relevante pagina's kunnen bladeren.

Installatie

Eerst en vooral moet u Python op uw besturingssysteem installeren. Dan kunt u eenvoudig dit framework downloaden van de officiële site.

Maak een project

Het volgende dat u moet doen, is een Scrapy-project maken nadat u de map hebt gevonden die u wilt opslaan. Verzamel vervolgens al hun gegevens en sla deze op één plek op om het te vinden wanneer u maar wilt.

Scrapy Shell

De beste manier om gegevens in bulk te verzamelen met Scrapy is om gebruik te maken van de Scrapy-schaal. U kunt Xpaths gebruiken om verschillende elementen uit HTML-documenten te kiezen. Meer specifiek is een Scrapy-spin verantwoordelijk voor het definiëren van de manier waarop u specifieke links volgt door door een website te bladeren. Bovendien kunt u alle benodigde informatie uit de pagina's extraheren in verschillende Python-datastructuren.

Gebruik van spiders

Door een spider-programma te gebruiken, kunt u elke gewenste inhoud downloaden. U hoeft alleen maar aangepaste spiders te schrijven voor verschillende webpagina's. U moet ook code schrijven om de verzamelde gegevens om te zetten in een goed gestructureerd formaat en op te slaan op uw computer.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport