Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

De meest interessante Mozenda-kenmerken volgens Semalt

Mozenda is een dataschraper die informatie verzamelt van het internet, het organiseert in een geschikt formaat en downloadt onmiddellijk naar uw harde schijf. U kunt eenvoudig uw gegevens aanpassen en verschillende versies van webpagina's maken met deze geweldige tool.

Het doel van Mozenda is het stimuleren van menselijke surfervaring. Het vervangt computeropdrachten en maakt bladeren, navigatie en data-extractie gemakkelijk en snel. De voordelen en waarde van Mozenda liggen in de verschillende opties en gegevensverzamelingseigenschappen. Het verzamelt niet alleen gegevens voor gebruikers, maar maakt het ook in dergelijke formaten zoals TSV, XML en CSV. Vervolgens kunt u deze gegevens opslaan volgens uw behoeften en de kwaliteit ervan analyseren door verschillende webpagina's te vergelijken.

De meest prominente kenmerken van Mozenda worden hieronder besproken:

 1. Schraapt gegevens op basis van sleutelwoorden 

Mozenda is een van die  gegevens scraptools  die helpen bij het schrapen en organiseren van gegevens op basis van verschillende sleutelwoorden. Als u bijvoorbeeld gegevens van een winkel zoals Amazon of eBay wilt schrapen, hoeft u alleen de zoekwoorden en gegevens die u wilt schrapen te markeren en Mozenda zijn werk te laten doen. Het kan uw gegevens eenvoudig ordenen, schrapen en structureren, zodat het geschikt is vanuit een SEO-oogpunt.

 2. Geweldig voor Instagram en Twitter Hashtags 

Hashtags zijn een echte trend geworden van Twitter en Instagram. Met Mozenda kun je niet alleen gegevens schrapen, maar ook nieuwe mensen vinden op Instagram en Twitter. Met andere woorden, deze tool  web scraping  maakt uw sociale media-onderzoek eenvoudiger en u krijgt alleen de relevante gegevens.

 3. Mozenda helpt uw volgers te vergroten 

Digitale marketeers en webmasters maken zich altijd zorgen over hun promoties op sociale media. Ze nemen een aantal manieren en strategieën om hun merk te lanceren en promoten. Met Mozenda kun je nu je volgers op social media vergroten en meer likes krijgen. Deze webscrapingtool haalt informatie uit sociale netwerksites, geeft je de best mogelijke resultaten en vergroot het aantal fans.

 4. Ondersteunt verschillende indelingen 

In tegenstelling tot gewone webschrapingstools, ondersteunt Mozenda een aantal indelingen zoals JSON, Google Docs en CSV. U kunt de geschraapte of geëxtraheerde gegevens ook importeren naar uw favoriete apparaat of opslaan op uw harde schijf.

 5. Schraapt informatie van verschillende reisportalen 

Mozenda is een van die webschrapen-programma's die helpen bij het extraheren van informatie van gecompliceerde reissites zoals TripAdvisor en Trivago. U hoeft alleen de gegevens die u wilt schrapen te markeren en Mozenda zijn werk te laten doen. Verbazingwekkend genoeg krijgt uw informatie binnen een uur informatie in een overzichtelijk en leesbaar formaat.

 6. Goed voor foto's 

Er zijn een aantal webscraping-software en -hulpmiddelen die geen ondersteuning bieden voor foto's en geen gegevens kunnen extraheren uit afbeeldingen van hoge kwaliteit. Maar Mozenda is de enige webschraper die informatie uit afbeeldingen, video's en audio haalt en deze op uw apparaat opslaat voor zakelijke doeleinden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2021, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport