Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke webontwerpdiensten uw SEO-bedrijf kan bieden?

Telkens wanneer u een nieuwe website lanceert of uw oude siteversie opnieuw uitvoert; je moet bijzondere aandacht schenken aan het geweldige ontwerp en de gebruikerservaring met je site. Beide aspecten zijn cruciaal voor uw online bedrijfspromotie omdat ze rechtstreeks van invloed zijn op uw siteclassificatie. In de regel gaat een SEO-vriendelijk ontwerp van hoge kwaliteit hand in hand met een goed gebruikersontwerp.

web design and seo company

Er zijn echter enkele ontwerpbenaderingen die zoekrobots niet indexeren. Daarom moet u er altijd op letten hoe uw ontwerpbeslissingen van invloed kunnen zijn op de optimalisatie van uw website. In dit artikel vindt u een aantal algemene webontwerpfouten die u moet vermijden om het best mogelijke resultaat te behalen uit uw campagne voor zoekmachine-optimalisatie.

Problemen met webontwerp die u moet controleren met uw SEO-bedrijf

Uw siteontwerp moet correct worden weergegeven voor gebruikers, maar moet worden geoptimaliseerd voor zoekmachines

Every webdesigner weet dat gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie met elkaar in verband moeten worden gebracht om een ​​zichtbaar optimalisatieresultaat te bereiken. U vraagt ​​zich echter misschien af ​​hoe u uw optimalisatie-inspanningen kunt schaden door u te richten op gebruikerservaring. Er zijn talloze gevallen waarin een goed geanimeerd flash-ontwerp een negatieve invloed heeft op de website-ranglijst.

U moet een degelijke SEO-basis voor uw website instellen om een ​​evenwicht te bewaren tussen een goed ontwerp en optimalisatie. Maak geen te ingewikkeld ontwerp, omdat het meestal het laden van uw site vertraagt ​​en het voor gebruikers ingewikkelder maakt om te vinden wat ze nodig hebben. Uw websiteontwerpers zouden naast verschillende optimalisatieaspecten moeten werken om uw toekomstige klanten een perfecte ervaring te bieden. Ik raad u aan om een ​​full-stack digitaal optimalisatiebedrijf te huren om een ​​herontwerp voor uw site te bieden, omdat marketeers, SEO-specialisten en ontwerpers samenwerken voor uw online project.

Planning voor uw SEO-webontwerp

Het herontwerp van uw site kan een directe invloed hebben op uw SEO- en website-ranglijst. Het gebeurt omdat oude webpagina's opnieuw worden geïndexeerd lager of zelfs helemaal verwijderd uit zoekresultaten. Dezelfde situatie kan worden waargenomen wanneer u een nieuwe website start. Recentelijk gevestigde webpagina's zullen lager staan ​​dan lang bestaande webpagina's. Dat is de reden waarom je klaar moet zijn om rankings te laten vallen.

web design and seo

U moet uw verkeersveranderingen controleren en alle problemen oplossen zodra ze verschijnen. Het is echter nog meer een vooruitziende blik om vooruit te kijken om te voorkomen dat er druppels worden getraceerd. U moet uw verkeersgegevens analyseren om te bepalen welke pagina's op uw site een aanzienlijke hoeveelheid doelgericht verkeer genereren. Om via deze pagina's verkeer naar uw website te genereren, moet u deze webpagina's voor het genereren van verkeer opnemen in uw nieuwe ontwerp. In het geval van URL's wijzigen, moet u 301-omleidingen toevoegen aan deze pagina's. Door dit te doen, stelt u Google-botsen in staat uw nieuwe versie sneller te analyseren en verbetert u uw siteposities of behoudt u ze tenminste op hetzelfde niveau.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport