Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke SEO-tips kan uw site mij geven?

Bij  Semalt  denken we dat SEO alleen werkt als u een alomvattende aanpak gebruikt. Alleen het optimaliseren van uw paginatitels en metabeschrijving is niet genoeg. SEO gaat ook over sitesnelheid, gebruikerservaring en geweldige inhoud. Vandaag zal ik SEO-tips met u delen die uw website zullen doen ontploffen. Blijf lezen om ze allemaal te ontdekken.

seo your site

Uitstekende SEO-tips om de rangorde van uw website te verbeteren:

 Slimme inhoud genereren 

De reden waarom web gebruikers blijven op sommige websites langer is dat ze geïnteresseerd zijn. Hoe krijg je ze enthousiast en betrokken? Het antwoord is simpel: door bruikbare en aantrekkelijke inhoud te maken die waarde toevoegt. Houd u bij het maken van inhoud voor uw website aan de volgende aanbevelingen:

  • Gebruik heldere en eenvoudige taal bij het uitvoeren van diepgaande onderwerpen;
  • Raadpleeg de lezer. Gebruik voornaamwoorden om rechtstreeks met uw lezer te spreken;
  • Gebruik humor. Bedenk dat een lachende lezer iemand is die aandacht schenkt en graag leest;
  • Gebruik afbeeldingen en video's van de beste kwaliteit op uw website. Ze maken uw website gedenkwaardiger en helpen een emotionele band met de lezers te bereiken.

Het is bewezen dat gepersonaliseerde inhoud de prestaties van uw website en de betrokkenheid van uw bezoekers opmerkelijk verbetert.

 Maak succesvolle sitestructuur uw topprioriteit 

Probeer bezoekers zo lang mogelijk op uw website te houden. Overtuig hen dat er nog veel meer te ontdekken valt. Dit is nodig om die klik terug naar de pagina's met zoekresultaten te voorkomen, die ook een bounce wordt genoemd. Zoals je misschien weet, kan een hoog bouncepercentage een negatieve invloed hebben op je SEO. Het geeft aan zoekmachines aan dat uw website de zoekopdracht van uw bezoekers niet beantwoordt.

Bouwconstructies die duidelijk op uw pagina worden weergegeven, zijn de beste manier om stuiteren te voorkomen. Richt u op het optimaliseren van uw websitemenu voor gebruikers en zoekmachines. Doe ook sleutelwoordonderzoek. Vergeet niet dat het opzetten van de juiste sitestructuur alles is om het zo duidelijk mogelijk te maken. Zorg ervoor dat het uw menu weerspiegelt. Door een hiërarchische sitestructuur te bouwen, moet u ervoor zorgen dat zoekmachines uw pagina's efficiënt kunnen crawlen en bezoekers gemakkelijk kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

 Werk op de snelheid van uw website 

De laadsnelheid van de website is een ander ding dat uw SEO beïnvloedt. Gebruikers houden niet van wachten tot uw inhoud wordt geladen. Daarom moet u er bij het optimaliseren van uw site voor zorgen dat uw pagina's binnen 2 seconden of minder worden geladen. Controleer de Paginaspeed Insights-service van Google om te zien wat ze u aanraden te doen. Bekijk ook de grootte van uw pagina. Probeer zoveel mogelijk af te scheren door code en afbeeldingen te comprimeren.

Wat geldt voor sitesnelheid, geldt voor uw mobiele website als geheel - het moet snel zijn, maar het moet ook goed gemaakt zijn en een goede navigatie hebben, zodat gebruikers en Google kunnen vinden wat ze zoeken voor in een hartslag.

seo for site

 Opsomming 

Zoals u begrijpt, heeft bijna alle optimalisatie die u voor uw gebruikers doet een positief effect op uw SEO . Ik hoop dat je van bovenstaande aanbevelingen hield. Breng deze SEO-tips in de praktijk en kijk wat er gebeurt met uw siteclassificatie.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport