Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe waardevol goede (organische) backlinks voor uw online bedrijf?

Tegenwoordig worden termen als "natuurlijke" of "goede" backlinks als een gek rondgeslingerd. Als u een resultaatgerichte campagne voor het opbouwen van een link wilt maken, moet u uw aandacht besteden aan goede, relevante en natuurlijke backlinks, omdat dit een basisvereiste is die Google aanbiedt aan website-eigenaren.

Of je nu je linkbuilding-campagne gaat bouwen, een SEO-conferentie bijwoont of je baas vraagt naar kwaliteitslinks naar zijn nieuwe online project, het is belangrijk om alle soorten links te kennen.

Dit korte artikel is bedoeld om u te helpen elk type koppeling te begrijpen, u definities te geven en u te helpen realiseren welk soort backlinks aan uw zakelijke behoeften kan voldoen.

good backlinks

Typen backlinks

  • Goede (natuurlijke) backlinks

Een natuurlijke backlink is die die voorkomt en bestaat in biologische manier. Het wordt niet door uw bedrijf geplaatst en niet door iemand gekocht. Het heeft geen trackingparameters en bestaat niet binnen een gesponsorde tekst of advertentie. Bovendien wordt een goede (natuurlijke) backlink niet omgeleid via JavaScript of andere hulpprogramma's voor het genereren van inkomsten. Het is een koppeling die handmatig wordt geplaatst door een gebruiker die een verwijzing naar een stukje inhoud of een merkproduct of -dienst maakt. Hij maakt het op eigen kracht zonder dit merk te promoten.

  • Onnatuurlijke (betaalde) backlink

In tegenstelling tot goede backlinks worden dit soort links geplaatst in een gesponsorde inhoud en kunnen ze worden gevolgd door PR-bureaus of door geld te verdienen via verschillende partner- en partnerprogramma's. Ze worden opzettelijk gepiped door marketeers of resource-eigenaren om een merk te adverteren. Als onnatuurlijke backlinks de status van dofollow hebben, kan dit leiden tot boetes van Google volgens de bijgewerkte Penguin-tool. Deze straffen kunnen ernstig zijn en ervoor zorgen dat een significante daling van de website valt.

Google detecteert onnatuurlijke (betaalde) backlinks aan de hand van de volgende criteria:

  • niet van nature verdiende links hebben trackingparameters zoals UTM-bron en medium;
  • zij omgeven door gesponsorde of reclame-inhoud;
  • ze kwamen van websites die het genereren van inkomsten genereren met scripts.

quality backlinks

U kunt controleren of een website natuurlijke of onnatuurlijke backlinks heeft, door de code van de website, uitgaande omleidingen en andere onnatuurlijke technieken kijkt.

  • Semi-natuurlijke backlinks

In sommige gevallen kunt u enkele gemengde soorten backlinks ontdekken. Bijvoorbeeld als het om alle redenen een natuurlijke link is, maar sommige trackingparameters worden gebruikt. Als u op een backlink klikt, wordt u omgeleid naar de pagina met enkele trackingparameters. Gebruikers die deze link volgen, kunnen deze kopiëren en rechtstreeks in hun internetbronnen plakken, waardoor ze natuurlijke koppelingen krijgen die ook deze instellingen hebben. Als gevolg hiervan krijg je onnatuurlijke maar organische backlinks.

Om de kwaliteit van semi-natuurlijke backlinks te verbeteren, moet je ervoor zorgen dat als een gebruiker je webpagina bereikt via een bijgehouden link, je een redirect instelt om een aantal specifieke parameters te brengen door op hetzelfde moment op te lossen om de organische paginastructuur.

Kate Barmina
Bedankt voor het lezen van mijn artikel over goede backlinks en hun bijdrage aan SEO-inspanningen. Heeft iemand nog vragen of opmerkingen?
David Johnson
Ik vond je artikel erg informatief, Kate. Het belang van goede backlinks voor SEO kan niet genoeg benadrukt worden. Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie!
Mark Roberts
Ik ben het eens met David. Backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO. Het is geweldig om te zien hoe Semalt dit onderwerp behandelt en nuttige tips geeft. Goed bezig, Kate!
Sarah Thompson
Ik ben het eens met David. Backlinks spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de SEO-resultaten van een website. Goed gedaan, Kate!
Michael Wilson
Een geweldig artikel, Kate! Ik vraag me af of je tips hebt voor het verkrijgen van kwalitatieve backlinks voor mijn website. Alvast bedankt!
Kate Barmina
Dank je wel, Michael! Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks kan inderdaad een uitdaging zijn. Ik kan je enkele tips geven om goede backlinks te krijgen. Ten eerste kun je gastblogs schrijven op gerenommeerde websites in jouw niche en een link toevoegen naar jouw website. Ook het actief deelnemen aan relevante forums en het plaatsen van waardevolle inhoud met linkvermeldingen kan helpen. Heb je nog andere vragen?
Sophia Lee
Ik ben ook geïnteresseerd in het verkrijgen van kwalitatieve backlinks. Kate, zou je kunnen adviseren welk soort websites het beste zijn om backlinks van te krijgen?
Kate Barmina
Natuurlijk, Sophia! Het verkrijgen van backlinks van relevante websites in jouw niche is het beste. Dit kunnen websites zijn die autoriteit hebben in jouw branche, bijvoorbeeld gerenommeerde blogs of nieuwswebsites. Je kunt ook samenwerken met zakelijke partners en hen vragen naar jouw website te linken. Het belangrijkste is om kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Ik hoop dat dit helpt!
Emma Adams
Kate, ik vond jouw artikel zeer goed geschreven en informatief. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise!
Thomas White
Ik ben het eens met Emma. Ik heb veel geleerd van jouw artikel, Kate. Bedankt voor het delen van je expertise op het gebied van backlinks en SEO!
Daniel Brown
Kate, ik heb jouw artikel met veel interesse gelezen. Heb je ook tips over het vermijden van slechte backlinks? Dank je wel!
Kate Barmina
Dank je wel, Daniel! Het vermijden van slechte backlinks is inderdaad net zo belangrijk. Het is cruciaal om backlinks van spammy websites, linkfarms of websites met lage autoriteit te vermijden. Ook onnatuurlijke en overmatige linkbuildingpraktijken kunnen schadelijk zijn voor jouw SEO. Het is essentieel om jouw backlinkprofiel schoon te houden en kwaliteit boven kwantiteit te stellen. Bedankt voor je vraag!
Maria Rodriguez
Kate, bedankt voor de tips! Ik was altijd in de war over hoe ik goede backlinks kan krijgen, maar nu heb ik een beter begrip. Ik waardeer je hulp!
Carol Johnson
Goede backlinks zijn inderdaad cruciaal voor SEO. Bedankt voor het delen, Kate! Ik kijk ernaar uit om meer van je te lezen.
Lisa Anderson
Kate, ik ben het helemaal met je eens! Goede backlinks zijn de sleutel tot het verbeteren van de SEO-prestaties. Bedankt voor het geweldige artikel en de waardevolle inzichten!
Adam Wilson
Hallo Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik echt van jouw artikel heb genoten. Het was zeer informatief en nuttig. Bedankt!
Laura Smith
Goed gedaan, Kate! Jouw artikel heeft me geholpen het belang van goede backlinks beter te begrijpen. Bedankt voor het delen van je kennis!
Jason Thompson
Ik ben het volledig eens met je artikel, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie!
Sophia Lee
Dank je wel, Kate! Dat was erg behulpzaam. Ik zal zeker jouw advies volgen bij het verkrijgen van backlinks voor mijn website.
Alex Clark
Kate, ik wilde gewoon zeggen hoeveel ik jouw artikel waardeerde. Het was goed geschreven en zeer informatief. Ga zo door!
Robert Miller
Kate, jouw artikel was zeer verhelderend. Bedankt voor de nuttige informatie over goede backlinks en hun impact op SEO!
Michelle Davis
Geweldig artikel, Kate! Goede backlinks zijn essentieel voor SEO en je hebt het belang ervan goed behandeld. Bedankt!
Peter Wilson
Kate, ik ben het eens met wat je hebt geschreven over de rol van goede backlinks bij het verbeteren van SEO. Bedankt voor het delen van je expertise!
Olivia Taylor
Ik denk dat je artikel fantastisch is, Kate! Het heeft me geholpen het belang van goede backlinks te begrijpen. Ga zo door!
Emily Harris
Kate, bedankt voor het beantwoorden van Sophia's vraag. Ik vond jouw advies ook erg nuttig!
Andrew Anderson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een sleutelfactor voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je inzichten!
Julia Wilson
Heel nuttig artikel, Kate! Ik waardeer de tips die je hebt gedeeld. Dank je wel!
Matthew Taylor
Kate, ik wilde gewoon laten weten hoeveel ik jouw artikel waardeer. Je hebt het belang van goede backlinks prachtig beschreven. Bedankt!
Melissa Clark
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een belangrijke factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
George Roberts
Kate, bedankt voor dit uitstekende artikel over goede backlinks. Je hebt het belang ervan goed uitgelegd. Ik waardeer je expertise!
Alice Martin
Ik wilde even zeggen dat ik echt heb genoten van jouw artikel, Kate. Het was informatief en goed geschreven. Bedankt!
David Thompson
Kate, ik ben het helemaal eens met je artikel. Goede backlinks zijn van vitaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen!
Karen Wilson
Goed gedaan, Kate! Jouw artikel was zeer nuttig en informatief. Bedankt voor het delen van je expertise!
Edward Anderson
Kate, ik waardeer jouw artikel over goede backlinks. Je hebt het belang ervan goed benadrukt. Bedankt!
Stella Harris
Kate, ik wilde gewoon laten weten dat ik jouw artikel leuk vond. Het was informatief en goed geschreven. Bedankt!
Nathan Thomas
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Sophie Walker
Kate, ik vond jouw artikel erg interessant en goed geschreven. Bedankt voor het delen van je expertise op het gebied van backlinks!
Lucy Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks kunnen echt een positieve invloed hebben op de SEO-prestaties. Bedankt voor het delen!
Martin Davis
Kate, jouw artikel was zeer informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over goede backlinks en SEO!
Amanda Clark
Ik wilde gewoon zeggen hoezeer ik jouw artikel waardeer, Kate. Het was zeer informatief en goed geschreven. Dank je wel!
Jonathan White
Ik ben het volledig eens met wat je hebt geschreven, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO-succes. Bedankt voor het delen!
Megan Johnson
Kate, geweldig artikel! Je hebt heel goed uitgelegd waarom goede backlinks belangrijk zijn voor SEO. Bedankt voor het delen!
Benjamin Thompson
Ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel erg nuttig vond, Kate. Bedankt voor het delen van je kennis over backlinks!
Patrick Wilson
Kate, ik ben het helemaal eens met jouw artikel. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen!
Chris Anderson
Dank je wel, Kate! Jouw tips zijn zeer nuttig bij het krijgen van goede backlinks. Ik waardeer je hulp!
Jessica Wilson
Kate, ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Goede backlinks zijn inderdaad essentieel voor SEO. Bedankt voor het delen van je expertise!
Joshua Moore
Ik wilde gewoon zeggen hoeveel ik waardeer wat je doet, Kate! Je artikel over goede backlinks was uitstekend. Ga zo door!
Rebecca Clark
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van dit waardevolle inzicht!
Tyler Wilson
Ik ben het helemaal eens met wat je hebt geschreven, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen!
Kimberly Roberts
Kate, ik wilde je laten weten dat ik echt jouw artikel waardeerde. Het was goed geschreven en informatief. Bedankt!
Eric Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn cruciaal voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie!
Lauren Wilson
Kate, ik wilde gewoon zeggen hoeveel ik jouw artikel waardeerde. Je hebt het belang van goede backlinks goed uitgelegd. Bedankt!
Daniel Anderson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn van vitaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen!
Stephanie Taylor
Kate, ik ben het helemaal eens met jouw artikel. Goede backlinks zijn essentieel voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen!
Richard White
Kate, ik vond jouw artikel erg nuttig en goed geschreven. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Amy Walker
Kate, ik wilde gewoon laten weten dat ik jouw artikel leuk vond. Het was informatief en goed geschreven. Bedankt!
Timothy Wilson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Jennifer Brown
Kate, ik vond jouw artikel zeer informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over goede backlinks en hun impact op SEO!
Peter Wilson
Ik wilde je gewoon laten weten dat ik jouw artikel erg interessant vond, Kate. Ik waardeer het delen van je kennis over backlinks en SEO!
Olivia Davis
Kate, bedankt voor jouw artikel over goede backlinks. Het was zeer verhelderend en informatief. Ga zo door!
John Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn cruciaal voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Rachel Wilson
Goede backlinks zijn inderdaad essentieel voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen, Kate! Ik kijk uit naar meer van jouw artikelen.
Peter Brown
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise op het gebied van backlinks!
Emily White
Kate, ik ben het helemaal eens met jouw artikel. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Karen Williams
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Michael Martin
Kate, ik wilde gewoon zeggen hoeveel ik jouw artikel waardeerde. Je hebt het belang van goede backlinks goed uitgelegd. Bedankt!
Laura Wilson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Jason Clark
Kate, bedankt voor jouw artikel over goede backlinks. Het was zeer informatief en nuttig. Ga zo door!
Jessica Smith
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Ryan Thompson
Goede backlinks zijn inderdaad essentieel voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen, Kate! Ik kijk uit naar meer van jouw artikelen.
Hannah Adams
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise op het gebied van backlinks!
Scott Taylor
Kate, ik ben het helemaal eens met jouw artikel. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Jennifer Smith
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Matthew Wilson
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise op het gebied van backlinks!
Melissa Wilson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn cruciaal voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Edward Clark
Kate, ik vond jouw artikel zeer informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over goede backlinks en hun impact op SEO!
Sophia Wilson
Ik waardeer jouw artikel over goede backlinks, Kate. Je hebt het belang heel goed uitgelegd. Bedankt voor het delen!
Kevin Brown
Kate, ik vind jouw artikel erg nuttig en goed geschreven. Bedankt voor het delen van je expertise op het gebied van backlinks en SEO!
Emma Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Andrew Taylor
Kate, ik wilde gewoon zeggen hoeveel ik jouw artikel waardeerde. Je hebt het belang van goede backlinks goed uitgelegd. Bedankt!
Rebecca Wilson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Thomas Harris
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Jessica Clark
Ik waardeer jouw artikel over goede backlinks, Kate. Je hebt het belang heel goed uitgelegd. Bedankt voor het delen!
David Taylor
Kate, ik vind jouw artikel erg nuttig en goed geschreven. Bedankt voor het delen van je expertise op het gebied van backlinks en SEO!
Lily Roberts
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn van cruciaal belang voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Jason Thompson
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise op het gebied van backlinks!
Ella Davis
Goede backlinks zijn inderdaad cruciaal voor SEO-verbeteringen. Bedankt voor het delen, Kate! Ik kijk uit naar meer van jouw artikelen.
Noah Wilson
Kate, ik wilde gewoon zeggen dat ik jouw artikel zeer nuttig vond. Bedankt voor het delen van je kennis en expertise op het gebied van backlinks!
Ethan Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn cruciaal voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Hannah Wilson
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Samuel Clark
Ik waardeer jouw artikel over goede backlinks, Kate. Je hebt het belang heel goed uitgelegd. Bedankt voor het delen!
Lucy Anderson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Luke Walker
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Victoria Wilson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn cruciaal voor SEO-succes. Bedankt voor het delen van je kennis!
Max Clark
Ik waardeer jouw artikel over goede backlinks, Kate. Je hebt het belang heel goed uitgelegd. Bedankt voor het delen!
Sophie Thompson
Ik vond jouw artikel erg nuttig en goed geschreven, Kate. Bedankt voor het delen van je kennis over backlinks en SEO!
Adam Thompson
Ik ben het helemaal eens met jouw artikel, Kate. Goede backlinks zijn een cruciale factor voor SEO. Bedankt voor het delen van je kennis!
Chloe Wilson
Goed gedaan, Kate! Ik vond jouw artikel erg informatief en nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise over backlinks en SEO!
Isaac Roberts
Ik waardeer jouw artikel over goede backlinks, Kate. Je hebt het belang heel goed uitgelegd. Bedankt voor het delen!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport