Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waarom moeten makelaars meer backlinks van hoge kwaliteit krijgen?

Er is één stabiele regel in zoekmachineoptimalisatie die beweert dat hoe meer backlinks u hebt naar pagina's op uw website, hoe beter uw inhoud zal rangschikken naar verschillende relevant voor uw zakelijke niche-zoektermen. Echter, linkbuilding-strategieën verschillen van business tot business en om te slagen moet je een bepaalde intelligente benadering hebben. Zo is een backlinking-campagne voor vastgoedprofessionals drastisch anders.

get high-quality backlinks

Webmasters implementeren in de regel de volgende basisstrategieën wanneer ze beginnen met het stimuleren van de zoekmachine rankings van het recentelijk opgerichte domein:

  • plaatsen links naar de nieuwe website-artikelen en updates op socialemediakanalen;
  • backlinks naar het nieuwe domein genereren;
  • Houd een consistent tempo aan bij het plaatsen van nieuwe inhoud op uw blog.

Alle hierboven genoemde benaderingen geven u een positief resultaat als u ze voortdurend herhaalt voor uw site. Als u echter uw merkbekendheid in zoekmachines sneller wilt verhogen, moet u meer effectieve linkbuildingtechnieken maken en implementeren.

Aangezien de niche van de vastgoedmarkt wordt beschouwd als de meest competitieve in de digitale markt, zult u hoogst waarschijnlijk beginnen met veel concurrentie. Om je concurrenten op het gebied van marktniches te slim af te zijn, moet je slim denken en backlinks maken op verschillende lastige en creatieve manieren. Het punt is dat ze er natuurlijk uit moeten zien voor zowel zoekmachines als gebruikers. U moet een specifiek doel hebben voor uw campagne voor optimalisatie en linkbuilding. Anders krijg je slechte resultaten. Rangschikken op de TOP van de SERP kan niet worden gediend als het primaire zakelijke doel. Het is een zeer algemene verklaring die hoogstwaarschijnlijk geen positief resultaat zal opleveren. U moet dit te grote idee indelen in de meest realistische en kleine plannen om kwaliteitslinks te maken of boeiende inhoud te maken.

Als uw online bedrijfsdoel is om backlinks te krijgen, moet u de volgende vraag stellen:

  • Hoe kan deze backlink mijn vastgoedbedrijf beïnvloeden?
  • Lijkt het backlink er organisch uit te zien in de inhoud, of lijkt het erop dat ik deze link heb gekocht voor reclamedoeleinden?
  • Welke zoektermen probeer ik te rangschikken op SERP?
  • Waar op mijn website verzendt de backlink verkeer?

Als u waarheidsgetrouwe antwoorden op deze vraag hebt, kunt u doorgaan en een geschikte campagne voor het opbouwen van links selecteren om backlinks van hoge kwaliteit naar uw vastgoeddomein te genereren.

quality backlinks

De volgende methoden zullen u helpen backlinks van hoge kwaliteit naar uw site te genereren:

  • Blogberichten maken op lokale blog

Een van de oudste en praktische manieren om kwaliteit en gerichte backlinks te krijgen, is het maken van gastberichten voor verschillende niche-gerelateerde blogs. Dit betekent niet dat u alleen naar onroerend goed blogs moet zoeken en dat u ook wat kwaliteitsinformatie kunt schrijven voor blogs van lokale gemeenschappen, stadsnieuwsplatformen enzovoort. Wanneer u begint met het genereren van kwaliteitskoppelingen terug naar uw site van gerenommeerde webbronnen, krijgt uw site meer autoriteit van Google en krijgt deze een hogere rangpositie op de website van SERP.

  • Deel uw huidige bloginhoud op andere websites

Een andere manier om veel backlinks van hoge kwaliteit te krijgen, is door uw inhoud opnieuw te gebruiken op websites voor het plaatsen van websites met een hoge kwaliteit. U kunt uw inhoud opnieuw gebruiken door de indeling te wijzigen. Met andere woorden, elk blogbericht dat u maakt, moet worden gevolgd door een diapresentatie, presentatie, YouTube-video of live Facebook-sessie. Je mag al deze verschillende stukken van content plaatsen op al je socialemediakanalen en er meer betrokken gebruikers door heen halen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved