Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe vind ik backlinks die naar uw site verwijzen?

Backlinks is een hart van zoekmachine optimalisatie. Ze hebben de meest significante invloed op sitenominaties. Het kost echter veel tijd, moeite en soms geld om backlinks van hoge kwaliteit te vinden voor online zakelijke promotie. Een van de grootste problemen voor SEO-experts is het handhaven van de controle over backlinks die ze al hebben vastgesteld. Het is vrij moeilijk om te controleren vanaf welk punt u een backlink krijgt, waar een backlink naartoe ging en waarom dit geen invloed heeft op uw siteclassificatie.

Backlink-monitoring is een van de meest gecompliceerde taken bij het opbouwen van een link die van groot belang is voor optimalisatie van de website-zoekmachine. In dit artikel zal ik laten zien waarom backlink-monitoring van cruciaal belang is en hoe je je altijd bewust kunt zijn van je huidige positie in de backlink.

discover backlinks

Verschillende backlink-aanpassingen

Laten we ons een situatie voorstellen waarin u een geweldige link van een grote mediapublicatie enige tijd geleden ontdekte, maar momenteel is dit niet het geval bezit enige waarde aan uw SEO als een site waar uw link werd geplaatst, een rebranding uitgevoerd en uw hoogwaardige links waren verdwenen. Ik denk dat deze situatie bekend is bij de grootste hoeveelheid webontwikkelaars. Om dergelijke onaangename gevallen te voorkomen, moet u altijd uw backlinks controleren, zelfs als ze jaren geleden zijn geplaatst. Het is natuurlijk bijna onmogelijk om alle externe links handmatig te volgen. Daarom moet u enkele geautomatiseerde hulpmiddelen voor dit doel gebruiken, zoals Semalt Auto SEO of SE Ranking. Zo zal Semalt u bijvoorbeeld op elk moment enkele wijzigingen aan de backlink geven. Met behulp van deze tool kunt u gemakkelijk controleren of de links die u hebt een positieve of negatieve invloed hebben op uw site. U ontvangt de gedetailleerde analyse op basis van statistieken als Alexa-classificatie, enkele externe links, bronnen die zijn geïndexeerd door Google-bots, optimaliseringskwaliteit van ankers, Google-shares, domeinautoriteiten, enzovoort. Alle volgende statistieken zullen worden voorzien van high-rate filters.

  • Backlinks management

Backlinks kunnen een groot voordeel zijn voor uw website SEO of vice versa uw merkreputatie verwoesten. Om te voorkomen dat rankings verdwijnen, moet u backlinks ontdekken die een bedreiging kunnen vormen voor uw campagne voor zoekmachineoptimalisatie en alle schadelijke backlinks op tijd kunnen elimineren. Met behulp van Semalt Auto SEO krijgt u rapporten over backlinks van slechte kwaliteit. Ik adviseer u om in het bijzonder aandacht te besteden aan de backlinks die afkomstig zijn van gokspellen, volwassenen of andere frauduleuze twijfelachtige sferen waar uw sitelinks niet mogen worden geplaatst. U moet deze links zo snel mogelijk verwijderen met Google Disavow Tool.

check backlink profile

  • Bewaak uw ankerteksten

U zou niet alleen de bronnen moeten volgen vanaf waar u backlinks komen maar ook ankerteksten die volgen uw links. Een onnatuurlijk linkprofiel kan Google strafschoppen. U moet uw link-ankers beheren en controleren om te voorkomen dat uw site te zwaar wordt gewogen in de richting van koppelingen met exact zoekwoorden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved