Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe gaan we backlinks opbouwen in 2018?

De digitale markt is een continu veranderlijke sfeer waarin de nieuwe algoritmen de hele spelregels kunnen veranderen. Als toekomstige eigenaar van een website moet u weten hoe u in het volgende jaar 2018 backlinks moet opbouwen. De trucs die we in dit artikel bespreken, kunnen u helpen om een hogere rangorde te bereiken zonder dat u contact hoeft op te nemen met toekomstige website-eigenaren in de hoop een nieuwe backlink van hoge kwaliteit te krijgen.

backlinks 2018

Nofollow-backlinks

De leeftijd waarop backlinks op eenvoudige manieren werden gebouwd, lijkt ten einde te lopen. Tegenwoordig, om een link te krijgen die u nodig hebt om inhoud van hoge kwaliteit te bieden, zoekt u een webbron op waar u uw links kunt plaatsen en zakelijke relaties kunt aangaan met de eigenaar van de website. Dergelijke gezaghebbende websites zoals Huffington Post, Forbes en anderen gebruiken een trucstrategie volgens welke al uw links geen volgsignalen zullen hebben. Dit betekent dat uw links geen waarde doorgeven omdat ze zijn gecodeerd als nofollow. In werkelijkheid hebben nofollow-backlinks echter enige waarde vanuit een CTR-perspectief. Het zal de rangschikking van de pagina nog steeds niet verhogen, omdat er geen link juice naar uw site komt.

Dofollow-backlinks

Er zijn enkele essentiële methoden om backlinks te bouwen die dofollow zijn en een aanzienlijke waarde hebben voor de optimalisatie van uw site-zoekmachine.

  • Backlinks bouwen via Google Docs

Het lijkt erop dat Google Docs een waardevolle en gemakkelijke methode kan zijn om backlinks te krijgen. Het enige dat u moet weten, is uw eigendom delen met het publiek. Google geeft een bepaalde prioriteit aan haar producten in de zoekresultaten. Dat is waarom door een Google-document te maken met backlinks naar uw webpagina's of inhoud u zal helpen link-juice te krijgen van een zeer hoog gezaghebbende website, namelijk Google. U moet minimaal 300 woorden in uw tekst hebben..Vermeld uw relevante zoektermen in hoog volume die u probeert te rangschikken voor uw inhoud. Nadat uw document is gemaakt, moet u de URL naar Google en Bing verzenden.

  • Backlinks bouwen via Google-sites

Een ander Google-product dat u enige waarde kan geven, is Google Sites. Het geeft je de mogelijkheid om een website te maken onder de merknaam van Google, zoals Google Docs. In tegenstelling tot Google Documenten, biedt Google Sites u de mogelijkheid om uw backlinks aan te passen. Zoals de recente onderzoeken aantonen, staat Google Sites websites die zijn geplaatst in niet te competitieve niches toe om in de TOP-20-zoekresultaten te worden gerangschikt. Dit betekent dat u veel vermeldingen in de Google TOP-resultaten zou kunnen hebben op basis van een specifieke zoekterm. Ranking op de tweede Google-SERP-pagina kan nog steeds uw potentiële klanten aantrekken en wat waardevol verkeer naar uw site brengen.

backlinks seo

  • Backlinks bouwen via LinkedIn

Het is een nieuwe manier om link juice aan te trekken naar uw site, en we zijn waarschijnlijk de eerste die je erover vertellen. Deze methode biedt u de mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten, gericht op uw hoogvolume zinsdeelzinnen. Zodra u inlogt met LinkedIn, biedt het u de mogelijkheid om een bedrijfsaccount aan te maken. Terwijl u uw zakelijke account maakt, moet u het zo instellen dat het gericht is op uw hoogvolume zoekwoorden. Omdat LinkedIn-pagina's goed scoren op Google, heb je een grote kans om in de eerste vijf SERP-posities te worden geplaatst.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved