Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de perfecte mogelijkheden om backlinks naar uw site te krijgen?

Aangezien algoritmen van zoekmachines in de loop van de tijd veranderen, brengt dit ook veranderingen teweeg in de manieren van zowel optimalisatie op de interne als de externe pagina. Zoekmachineoptimalisatie zal in de toekomst gecompliceerder worden vanwege de toenemende concurrentiepositie op het gebied van digitale marketing. Samen met veranderingen in zoekalgoritmen zullen ook gedragingen van zoekgebruikers de neiging hebben om te veranderen, waardoor het digitale platform nog concurrerender wordt, vooral als het gaat om het genereren van links. Alle webmasters begrijpen de echte waarde van backlinks naar een webbron en zetten hun inspanningen in om deze te verwerven. Hoewel het verkrijgen van hoogwaardige, relevante externe links naar uw site een MUST is voor verbetering van de zichtbaarheid van uw bedrijf; de klus is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In dit artikel bespreken we enkele essentiële innovatietechnieken voor het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van hoge PR-sites en het verbeteren van uw rang op de pagina met zoekresultaten.

how to get backlinks to your site

Hoe krijg ik backlinks naar uw site?

  • Controleer uw merkvermeldingen

Het is een van de meest waardevolle en gemakkelijkste linkbuildingtechnieken die u kunt gebruiken wanneer uw merk een hoge populariteit heeft binnen uw niche of recent een rebranding uitgevoerd. Deze eenvoudige truc voor het bouwen van links helpt je om veel kwaliteit te krijgen, en wat belangrijker is, relevante externe links naar je site. Alles wat u nodig hebt, is om niet-verbonden vermeldingen van uw merk te identificeren en de auteurs van deze opmerkingen te vragen een link naar uw site te plaatsen. U kunt een zoekproces vereenvoudigen met vermelding van uw merk met behulp van professionele tools zoals Semalt Website Analyzer, Google Search, Google Alerts, enz. Om aan te geven wanneer uw merknaam werd vermeld, moet u een e-mail- of browsermelding instellen.

  • Geef uw zakelijke partners testimonials in ruil voor een link

Nog een handige manier om uw merkbekendheid te verbeteren en uw positie op Google SERP te vergroten, is door getuigenissen te geven naar andere sites in ruil voor hun links naar uw site. Deze linkbuildingtechniek helpt u om veel externe links naar gerenommeerde bedrijven te plaatsen en uw merknaam op hun startpagina's of testimonialpagina's te plaatsen. Het verstrekken van getuigschriften aan websites die zich in uw niche bevinden, zal hoogstwaarschijnlijk verbindingen naar uw site veroorzaken.

  • Laat u horen op link-rasters

Link-roulaties zijn de meest waardevolle inhoud die is ontwikkeld door bloggers en uitgevers in de industrie die hun publicaties regelmatig publiceren. Link round-up makers zoeken voortdurend naar geweldige en nuttige inhoud om op te nemen in hun lijst. Het is nogal problematisch om koppelingen in uw marktniche te genereren, omdat u voortdurend op zoek moet blijven naar waardevolle inhoud op internet. Bovendien bestaat het risico dat bezoekers van linkoverkomsten niet meer terugkomen. Als u hen echter boeiende en relevante inhoud kunt bieden, neemt de kans dat ze terugkomen toe. Contact opnemen met linkcurators werkt hetzelfde als andere outreach-campagnes. Het eerste dat u moet doen, is de contactgegevens van leveranciers van links te vinden en hen een aangepaste e-mail met een voorstel te sturen.

how to get backlinks

  • Maak koppelingen naar YouTube

YouTube is een perfect mediaplatform voor het genereren van verkeer naar uw site. Slechts enkele specifieke niches kunnen gebruikmaken van deze methode voor het bouwen van koppelingen. Deze niches omvatten technologie, gaming, educatie, wetenschap en entertainment. Het grootste voordeel van het bouwen van koppelingen op dit platform is dat videobloggers net zoveel willen krijgen als een gewone blogger verkeer naar zijn pagina's wil. U kunt wederzijds voordelige relaties aangaan met videobloggers om verkeer van YouTube te ontvangen. Je kunt hun video's bijvoorbeeld aan je blog toevoegen en in ruil daarvoor zou je hun video in de blog plaatsen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved