Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe ben je erin geslaagd om op natuurlijke wijze backlinks naar je website te maken?

Natuurlijk is het uitgesloten dat het opbouwen van backlinks naar uw website een van de belangrijkste elementen is voor succes in de zoekmachine optimalisatie. Het is ook duidelijk dat er tal van verschillende methoden zijn om een goede linkbuilding-strategie uit te voeren. Maar wat betekent het op de natuurlijke manier opbouwen van backlinks naar uw website? Wel, dat hangt ervan af. Wat mij betreft, ik geloof dat mijn recente poging om een natuurlijk linkprofiel vorm te geven behoorlijk succesvol leek. Laten we het dus duidelijk maken - backlinks bouwen staat van nature voor een 'eerlijk spel', zonder valsspelen en het schenden van de belangrijkste webmasterrichtlijnen door Google. En ik zal een korte blik werpen op de meest ernstige en gevaarlijke "onnatuurlijke" praktijken van linkbuilding (je zou ze ten koste van alles moeten vermijden!). Ik hoop dat je ze redelijk vindt bij het maken van backlinks naar je website - op de best mogelijke manier.

building backlinks to your website

Bouw geen backlinks naar uw website met:

 Linkruilingen en wielen 

Linkuitwisselingen behoren tot de meest belovende link bouwpraktijken, maar het moet nog steeds worden vermeden - in de allereerste plaats. En er zijn ontelbare webplatforms en verschillende online software om een deal te sluiten met ruilkoppelingen. Natuurlijk is het uitwisselen met enkele backlinks met je mede-bloggers een geweldig idee. Echter, het omgaan met ruilkoppelingen op linkuitwisselingen, evenals linkwielen (a.k.a. piramideschema's van linkbuilding) leidt meestal tot een enorme overmatige belasting met te veel backlinks van lage kwaliteit, die bijna in een mum van tijd verschenen. Het betekent dat het aanvragen van koppelingen of wielen eigenlijk zonde van tijd en geld is.

Wat is meer - consequent consequent is waarschijnlijk de beste manier om een serieuze negatieve aandacht te krijgen van de grote zoekmachines zoals Google zelf. En dat betekent niets anders dan een zware rangschikking die opdoet op je website of blog. Dat is de reden waarom het uitwisselen met links zeker niet de natuurlijke manier is om backlinks naar uw website te bouwen, toch?

 Irrelevante bronnen 

Irrelevante niche websites of blogs is iets anders dat nooit mag worden gebruikt om backlinks op de natuurlijke manier te bouwen. Sterker nog, als je overdrijft met te veel backlinks met de externe bronnen die niets met je hoofdonderwerp of industriesfeer te maken hebben, zullen dergelijke links je op zijn minst een heel klein (zo niet nul) gewicht aan je PageRank geven. Of, in het ergste geval, kunt u net zo goed door Google worden gestraft omdat u dergelijke activiteiten als uiterst lastig en manipulatief beschouwt.

link building seo

 Betaalde en andere achterdochtige plaatsen 

Het officiële beleid van 's werelds zoekgigant is een duidelijk signaal uiten - het kopen of verkopen van backlinks rechtstreeks zou in geen geval onaanvaardbaar zijn. Dat is alles over betaalde links - mocht het gebeuren dat Google een commercieel schema ontdekt met het bouwen van linkprofielen, dan zal het de hamer naar beneden halen aan alle kanten van de deal. Ondanks dat betaalde backlinks vaak van volledige kwaliteit en natuurlijke en kwaliteit lijken, is het risico te groot.

Onder de rest van verdachte plaatsen die nooit zullen werken voor het op de natuurlijke manier opbouwen van backlinks naar uw website, raad ik aan te voorkomen dat artikeldirectory's van links worden weggehaald en boerderijen worden gekoppeld. Ja, iets van ongeveer twee jaar geleden waren ze erg voordelig om goedkope links op hun gemak te genereren - ik moet dit feit toegeven. Maar nu werken die schema's natuurlijk niet meer, tenzij je jezelf echt een snelle en vaak onomkeerbare rangschikking wilt verdienen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved