Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen met de beste websites voor backlinks op sociale media?

Ja, er zijn veel verschillende websites voor sociale media en populaire online platforms met hoge PageRank en DA (domeinautoriteiten), die echt gunstige plaatsen kunnen worden om mee verbonden te raken. Voordat je de beste websites voor backlinks op sociale media bekijkt, merk ik hieronder dat ik je alleen de belangrijkste laat zien - omdat je misschien al bekend bent met het leeuwendeel van deze overvolle netwerken. Laten we dus eens kijken hoe u uw online aanwezigheid kunt opbouwen en op welke manier u de belangrijkste inhoudsposten moet verzamelen. In feite is alles wat je nodig hebt om meer werkelijke waarde aan je berichten te geven. Vergeet niet dat u extra waarde moet leveren met uw inhoud. Het punt is dat elk stukje van je geschriften op sociale media zuiver waardevol moet zijn en moet passen bij jouw nichebelangenissen. Trouwens, ik geloof dat het maken van alles deelbaar en zo uitnodigend om links mogelijk te maken de enige manier is om te overleven en om uit de krapste concurrentie te blijven die het moderne rijk van sociale media aandrijft. Naar dat punt, laten we eens kijken naar de beste websites voor backlinks die er zijn.

LinkedIn

Dit populaire netwerk is waarschijnlijk een van de beste websites voor backlinks op sociale media. In feite heeft LinkedIn veel verschillende plaatsen die de deur openlaten om een aantal links naar waarde te creëren. Hier kunt u profielkoppelingen toevoegen, evenals koppelingen naar de gewone korte berichten en meer gedetailleerde links op de hoofdsite van u.

Pinterest

Pinterest toont zijn sterkste kanten als het gaat om precies niche-gerichte inhoud, zoals DIY. Dit platform is ook goed voor het hermodelleren van een deel van uw gewone tekstinhoud in iets meer visuele en opvallende maar nog steeds informatieve gegevens, d.w.z. infographics, spreadsheets, enzovoort. Tip: Het gebruik van Pinterest om koppelingen te maken met betrekking tot je hoofdstrategie voor het maken van links, zou een cumulatief effect hebben, dus aarzel niet om dit te combineren met enkele andere beste websites voor backlinks.

Instagram

Vooral dit platform wordt vaak verwaarloosd. Vandaar dat het zelden wordt genoemd als een van de beste websites voor backlinks op sociale media. En het ding is dat Instagram echt een echte goudmijn kan worden - aangezien je een uitstekende beeldtaal en slimme, creatieve ideeën hebt voor het veranderen van visuele inhoud. Merk echter op dat digitale marketeers die daar rondwaren de plaats maakten van een absoluut uitdagende die de boventoon voerde door een zware marktconcurrentie.

Google Plus

Enige tijd geleden kunnen bepaalde profielkoppelingen, evenals die op Google+, iets meer gewicht hebben dan normale links gewoonlijk . Natuurlijk is deze onbalans met succes verwijderd door de meest recente update van het Panda-algoritme. Niettemin is het sociale platform van 's werelds zoekgigant de moeite waard om onder alle omstandigheden waardevolle links te verwijderen. Vergeet niet dat koppelen aan Google+ een praktisch bewezen manier is om sneller en efficiënter te indexeren.

Tumblr

Dat is alles! We zijn deze hele slimme manier eindelijk tegengekomen om backlinks te bouwen. Gezien het feit dat het gebruik van Tumblr voor het genereren van links absoluut een lastige taak is. Toch is het de moeite waard om te proberen op deze zeer populaire bron - als je eenmaal een goede backlink hebt en hebt laten circuleren, kun je potentieel onbeperkte mogelijkheden voor linkbuilding krijgen in de loop van de jaren - dankzij de talloze subdomeinen op Tumblr.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved