Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je een winnende content-strategie zoals Brian Dean, Backlinko SEO tool creator?

Volgens de regels voor zoekmachineoptimalisatie moeten alle webbronnen, met name inhoudsgeoriënteerd, regelmatig content produceren. Wat is echter de standaardfrequentie voor het publiceren van inhoud? In werkelijkheid is er geen dergelijke notie als standaard of ideale frequentie, omdat alles afhangt van de niche van uw site, uw zakelijke doelstellingen en uw doelgroep. Natuurlijk kan het goed voor je zijn om inhoud te publiceren wanneer je iets hebt om te delen met het publiek. U moet er echter wel klaar voor zijn dat uw inhoud in dit geval niet erg op prijs wordt gesteld en snel vervaagt.

In dit artikel zal ik mijn gedachten over dit onderwerp met u delen en bewijzen waarom "less is more" contentstrategie goed is voor uw zakelijke promotie.

Je kunt veel likes en shares krijgen, meer inkomende links ontvangen en meer gericht verkeer aantrekken door de "less is more" -benadering te implementeren. Brian Dean, de eigenaar van de SEO-tool Backlinko, heeft zijn contentstrategie met groot succes uitgevoerd. Hij heeft het beperkte aantal SEO-berichten de afgelopen jaren gepubliceerd. Al deze berichten hebben veel gericht verkeer naar zijn site geleid en het tot een van de meest gezaghebbende webbronnen op internet gemaakt. Sommige van zijn functies verdienden drieduizend aandelen en meer dan tweehonderd organische links van relevante en gezaghebbende bronnen. Zoals u kunt zien, heeft de eigenaar van de backlinko SEO-tool met succes de 'less is more'-benadering geïmplementeerd.

"Less is more" contentstrategie

"Less is more" contentstrategie vereist alleen hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde contentpublicatie. U moet gebruikers bij dit soort inhoud betrekken en hun aandacht houden tot uw volgende publicatie. Hiermee kunt u een publiek opbouwen door uw expertise en reputatie te demonstreren.

Deze eenvoudige maar creatieve inhoudstrategie vereist:

  • Hoogwaardige, unieke inhoud van onderzoek tot case-studies;
  • inhoud die als referentie dient;
  • uitgebreide inhoud inclusief curatie;
  • Lange formuleteksten;
  • op onderzoek gebaseerde teksten;
  • Sterke nadruk op versterking en promotie.


"Less is more" strategie is perfect geschikt voor die webmasters die een accent leggen op de kwaliteit van de inhoud die ze publiceren in plaats van kwantiteit. Onderzoek en het maken van inhoud van hoge kwaliteit eens per maand kan meer tijd en moeite vergen dan het publiceren van meerdere berichten per week.

Deze benadering is niet geschikt voor alle webbronnen. Het is bijvoorbeeld niet zinvol om te gebruiken voor entertainment- of educatieve blogs of sociale media, omdat voor deze platforms frequentere publicaties nodig zijn.

Zoals ik al eerder zei, het beste voorbeeld van "less is more" contentstrategie is Brian Dean-publicaties op de Backlinko SEO-website. Hij produceert zijn op onderzoek gebaseerde en verwijzingsartikelen om de 4 weken of zo. Ondanks deze zeldzame publicatie van inhoud kijken gebruikers echter uit naar zijn nieuwe artikelen.

Statistieken tonen aan dat Brian Dean content publishing-aanpak het resultaat is, aangezien het gemiddelde en de mediaan van alle 53 berichten ongelooflijk hoog zijn. Het gemiddelde aantal aandelen is 2.490 en de mediaan is 1.280. Het gemiddelde aantal unieke koppelingsdomeinen is ook verrassend: 275 per post en 175 per mediaan. Al zijn berichten in het complex hebben bijna 4 miljoen bezoekers en 11 miljoen pageviewers getrokken. Het laat zien hoe een slimme aanpak van contentmarketingcampagnes de statistieken van de website drastisch kan veranderen en de autoriteit van de website kan verhogen in een digitale markt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved