Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me vertellen hoe EDU backlinks te krijgen?

Ik ben al ongeveer vijf jaar actief in de branche van de zoekmachineoptimalisatie. En ik begrijp het belang van goed begrip van hoe EDU-backlinks te krijgen. Daarom laat ik in deze discussie een schaalbare strategie zien om vrij aanzienlijke vooruitgang te boeken op uw website of blog. Deze strategie wedt voornamelijk op beurzen, en zal in feite iedereen die zo precieze educatieve links laten verdienen zonder een cent te betalen, althans direct. Hieronder zal ik u laten zien hoe u EDU-backlinks kunt krijgen met een stapsgewijze handleiding die ik onlangs intern heb getest om mijn eigen set van 15 links naar educatieve websites te bouwen gedurende de periode van ongeveer twee of drie maanden. Ja, het was nogal een tijdrovende klus, maar het zal altijd zeker lonen.

Hoe EDU Backlinks te krijgen - Praktische gids

Niveau 1: Het juiste doel kiezen

Voordat we beginnen, laten we wel wezen - Het kiezen van de juiste doelgroep en relevante niche is net zo belangrijk, niet alleen voor natuurlijke backlinks, maar ook voor het juiste begrip van hoe EDU-backlinks te krijgen en vanaf het allereerste begin op de juiste weg te gaan. Ik bedoel, zelfs in het geval van schijnbaar begrijpelijke patronen van educatieve linkbuilding, moet je nog steeds je doelgroep kennen, wat zeer relevant zou moeten zijn voor het onderwerp van je website of blog. Als u het in gewoon Engels zet, hoeft u alleen maar het publiek van studenten te identificeren. Terwijl u waardevolle educatieve backlinks gaat verdienen, moet u ervoor zorgen dat ze zeer geïnteresseerd zijn in uw toekomstige studieprogramma.

Niveau 2: een studiebeurspagina maken

Vervolgens moet u aan uw studiepagina werken. Hoewel het nogal een eenvoudige taak is om dit type inhoud te maken, zijn hier enkele opsommingspunten voor u om speciale aandacht te besteden. Zorg dat je alles op zijn plek hebt voor het volgende:

  • Bedrijfsomschrijving - maak het kort maar nog steeds volledig compleet, zoiets als "interne linksbeurs." Koppel het vervolgens intern aan je startpagina, evenals als andere belangrijke secties om link juice door te geven.
  • Geschiktheid - je moet alles zo persoonlijk mogelijk aanpassen aan je beoogde studenten. Overweeg of u een fulltime of parttime schema hebt, welke specifieke cursussen relevant zijn voor uw hoofdonderwerp, in welk land (plaats of plaatselijk) ze waarschijnlijk eerder vandaan komen, enz.
  • Bedragwaarde - natuurlijk hangt de hoeveelheid studiebeurs sterk af van uw budget voor linkbuilding. Maar wat mij betreft, raad ik aan om het op ongeveer duizend dollar te zetten. Anders zou het net zo goed niet lukken om een gerenommeerde onderwijsinstellingen en hun hengsten aan te trekken.
  • Applicatiegegevens - alles wat u hier nodig hebt, is om een duidelijk en begrijpelijk gedeelte vorm te geven. Het gaat erom dat je hoofdaanvraagformulier door elke kandidaat wordt gebruikt om je in te schrijven voor het studiebeursprogramma. Zorg er op die manier voor dat u de deadline en de datum van de rewards specificeert.


Niveau 3: Prospecting Opportunities

Wat mij betreft, de belangrijkste reeks kansen voor educatieve linkbuilding Ik heb Excel-spreadsheet gebruikt. Op die manier kon ik de nauwkeurige opvolging van al mijn taken aan de hand van een beursnoteringspagina, relatiestatus, naam, e-mailadres, domeinen, opmerkingen, enz. Aan. Dat zou het veel gemakkelijker maken!

Niveau 4: De outreach voltooien

Eindelijk moet u het bereik voltooien om een volledig begrip te krijgen van hoe u EDU-backlinks kunt krijgen. En hier moet je creatief handelen en hard werken om eindelijk de juiste contactpersoon te vinden. Onthoud dat alle universiteiten en hogescholen een aantal verantwoordelijke personeelsleden hebben om aan te pakken. U hoeft dus alleen maar een solide e-mailsjabloon te maken en pitches naar die mensen te sturen in de hoop op een positief antwoord. Zodra dit is gebeurd, hoeft u alleen de details van uw beursprogramma te verzenden of een specifiek formulier in te vullen dat door de onderwijsinstelling is verstrekt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved