Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de manieren om top-zoekopdrachten op Amazon te worden?

Om een goed idee te krijgen van hoe Amazon TOP-zoekers te worden, moet je een duidelijk beeld krijgen van wat verkopen op Amazon inhoudt. Om zeker te zijn dat u uw marketingcampagne correct opbouwt, bekijkt u dit bericht om de optimalisatieaspecten te bekijken die u moet weten. Deze post zal je ogen openen voor Amazon Treasure Trove en je helpen daar zonder enige moeite geld op te halen.

Amazon selling basics

  •  Koop Box 

Zoekopdrachten die browsen op Amazon navigeer naar de hoofdpagina van het product en klik vervolgens op de aanbiedingen die onder de productbeschrijving worden gepresenteerd om de meer beschikbare voorstellen te bekijken. Het eerste dat Amazon-klanten gewoonlijk controleren, is echter de koopbox. Dit gedeelte geeft de beste variant weer binnen de marktniche. Volgens de statistische gegevens gebeurt er hier $ 56 miljard aan Amazon's omzet van $ 62 miljard. Klanten weten dat ze op de keuze van Amazon kunnen vertrouwen omdat ze rekening houden met verschillende aspecten, zoals prijs, kwaliteit, relevantie, enzovoort. Met behulp van de koopdoos kunnen klanten hun aankoopproces beginnen door producten rechtstreeks aan hun winkelwagentjes toe te voegen.

Vanwege de hoge concurrentie op Amazon is het geen gemakkelijke taak om de gekenmerkte verkoper te worden die de koopdoos wint. Dit betekent niet dat als je hoog scoort op Amazon SERP, je een aanbevolen verkoper wordt. Om de buy-box te winnen, moet u de Amazon-richtlijnen volgen en waardevol zijn voor uw klanten.

De factoren die van invloed zijn op de plaats waar een handelaar op de aanbiedingslijst verschijnt:

1. Concurrerende prijzen

U moet gebruikers een concurrerende prijs bieden om een koopdoos te winnen. Het omvat niet alleen productkosten, maar ook verzendkosten. Shoppers die zoeken naar de vereiste producten op Amazon kunnen alle prijzen vergelijken en selecteren hoogstwaarschijnlijk de laagste prijs op de markt. Om uw prijs concurrerend te houden, moet u regelmatig een competitieve analyse uitvoeren. Bovendien is het redelijk om repricing-tools te gebruiken.

2. Concurrerende aanbiedingen

Uw aanbiedingen moeten concurreren, want hoe meer verkopers er zijn, het klimt naar de top.

3. Verkoopgeschiedenis

Om een koopdoos op Amazon te winnen, moet je een lange en positieve verkoophistorie hebben. Amazon houdt rekening met uw klantrecensies en het gemiddelde aantal aankopen per maand. Producten die recent op de Amazon-markt zijn verschenen, kunnen in de regel geen uitgelichte verkopers worden.

Veel andere factoren zijn van invloed op de Amazon-keuze van een aanbevolen verkoper. De bovengenoemde factoren zijn echter de krachtigste. De meest effectieve oplossing hier is om ervoor te zorgen dat alle transacties die u via Amazon ontvangt, goed werken. U moet klanten de beste klantenondersteuning bieden en behulpzaam blijven.

  • Amazon Fulfilment

Amazon fulfilment is een programma ontwikkeld door Amazon om online verkopers te helpen hun producten te verkopen. Met dit programma kun je je merchandise naar een van de vele fulfilmentcentra van Amazon sturen om te worden gevuld. Het betekent dat elke keer dat een klant producten bij u koopt, Amazon deze verzendt. Dit programma helpt u om uw tijd te besparen en u te concentreren op andere aspecten van het runnen van uw bedrijf. Amazon neemt vele facetten van verzending en klantenservice over, maar breidt ook het bereik van uw producten uit naar Amazon Prime-leden en helpt een koopdoos te winnen.

Tips om uw producten TOP te maken doorzocht op Amazon

  • Productbeoordelingen

De positieve productbeoordelingen zijn essentieel voor uw hoge positie op Amazon. We moeten het hebben over beoordelingen op uw productpagina, maar niet over feedback op uw verkoperprofiel. Sinds de laatste update van het Amazon-algoritme is verboden om gebruikers te bewegen reviews te geven in ruil voor geschenken, kortingen, etc. Daarom moet u beoordelingen op een organische manier ontvangen. Een van de beste manieren om dit te doen, is door uw klanten de beste winkelervaring te bieden. positieve productrecensies genereren omdat deze leiden tot hogere posities en meer zoekverkeer en vervolgens meer bestellingen en verkopen. 

  • Zoekwoorden 

Het is belangrijk om uw gerichte zoektermen in de titel, beschrijving en opsommingstekens van het product in te voegen. Ten eerste moet u een zoekwoordonderzoek uitvoeren en het meest relevant vinden voor uw zakelijke zoektermen die kunnen worden gebruikt voor uw aanbieding. In de tweede fase moet u deze zoekwoorden strategisch gebruiken in uw titel en beschrijving om uw vermelding goed te optimaliseren en zichtbaar te maken op de Amazon-pagina met zoekresultaten. U moet uw vermelding echter niet overbelasten met zoekwoorden, aangezien het Amazon-algoritme tegenwoordig slimmer wordt en u ervoor kunt worden gestraft. Daarom maak je je titel natuurlijk, precies en aantrekkelijk om kopers erop te laten klikken in de zoekresultaten. Om uw zoekwoordenonderzoekscampagne te vereenvoudigen, kunt u een van de geautomatiseerde suggesties gebruiken, zoals Google Keyword Planner of Amazon Keyword Tool.

  •  Goed geoptimaliseerde productvermelding 

Een goed geoptimaliseerde productvermelding kan u helpen om langetermijnverkopen te winnen. In onze vorige artikelen hebben we gedetailleerde zelfstudies gegeven om uw vermelding efficiënt te maken. Dat is de reden waarom ik hier alleen de belangrijkste optimalisatiefactoren voor productvermeldingen zal opsommen die uw klikfrequentie en conversie positief kunnen beïnvloeden:

  1. Betrouwbare en pakkende merknaam;
  2. Descriptieve producttitel;
  3. De volledige productbeschrijving met alle vereiste productkenmerken en duidelijke voordelen;
  4. Redelijke opsommingspunten;
  5. Foto's van topkwaliteit met de mogelijkheid om in te zoomen;
  6. Bezwaren aanpakken.
  •  Concurrerende prijs 

Het bereik wordt door de klanten van Amazon bepaald op basis van wat zij denken dat de waarde is en wat zij willen besteden eraan. Uw prijs moet redelijk zijn en gebaseerd op de gemiddelde markttendens. Het kan seizoensmatig stijgen of dalen of met het uiterlijk van de nieuwe, verbeterde versie van uw product. Uw prijs moet niet extreem laag zijn, omdat dit kwaliteitskwesties voor uw potentiële klanten kan betekenen. Probeer daarom te oriënteren op het toonaangevende product van uw niche.

Kate Barmina
Bedankt voor het lezen van mijn artikel! Als u vragen heeft, sta ik klaar om ze te beantwoorden.
Erik Vermaat
Ik vond het artikel erg informatief, vooral omdat ik momenteel bezig ben met het verbeteren van mijn productvermeldingen op Amazon. Heeft Semalt eventueel tools die kunnen helpen?
Karen van Dijk
Ik ben benieuwd naar de aanbevolen strategieën om mijn producten hoger te laten rangschikken op Amazon. Kan iemand hier meer over delen?
Tim van der Linden
Goed artikel, Kate! Ik vond vooral de tips over het gebruik van de juiste zoekwoorden interessant. Zijn er andere factoren waar ik rekening mee moet houden?
Sophie Koster
Interessante post, Kate! Ik zou graag willen weten of het gebruik van afbeeldingen ook invloed heeft op de zoekresultaten op Amazon.
Kate Barmina
@Erik Vermaat Ja, Semalt biedt verschillende tools die u kunnen helpen uw productvermeldingen op Amazon te verbeteren, zoals keyword research tools en listing analyzers. Ik raad u aan contact op te nemen met ons ondersteuningsteam voor meer informatie.
Erik Vermaat
Bedankt voor de informatie, Kate! Ik zal contact opnemen met het ondersteuningsteam van Semalt voor meer details over de tools.
Erik Vermaat
@Kate Barmina Ik heb contact opgenomen met het ondersteuningsteam van Semalt en ze hebben me geadviseerd over de tools die ik kan gebruiken. Bedankt voor de hulp!
Erik Vermaat
@Kate Barmina Ik heb zojuist contact opgenomen met het ondersteuningsteam van Semalt en ze waren zeer behulpzaam! Nogmaals bedankt voor het advies.
Kate Barmina
@Karen van Dijk Natuurlijk! Naast het optimaliseren van uw zoekwoorden, is het ook belangrijk om relevante productbeschrijvingen en bullet points te gebruiken. Daarnaast kunt u overwegen om gebruik te maken van Amazon Advertising om uw producten te promoten.
Karen van Dijk
@Kate Barmina Bedankt voor de tips! Ik zal zeker overwegen om Amazon Advertising te gebruiken om mijn producten te promoten.
Kate Barmina
@Tim van der Linden Bedankt, Tim! Andere factoren om rekening mee te houden zijn bijvoorbeeld de verkoopprijs van uw producten, klantrecensies en de verkoopgeschiedenis. Het hebben van een positieve merkreputatie kan ook helpen.
Kate Barmina
@Sophie Koster Ja, absoluut! Afbeeldingen spelen een belangrijke rol bij het aantrekken van potentiële kopers. Zorg ervoor dat uw afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en de belangrijkste kenmerken van uw producten laten zien.
Sophie Koster
Goed om te weten! Ik zal ervoor zorgen dat ik aantrekkelijke en informatieve afbeeldingen van mijn producten gebruik. Dank je wel, Kate!
Sophie Koster
@Kate Barmina Zijn er specifieke richtlijnen voor de afbeeldingen op Amazon? Bijvoorbeeld de afmetingen of bestandsformaten?
Marijke van Wijk
Ik heb gehoord dat Amazon ook een A9-algoritme gebruikt om de zoekresultaten te bepalen. Kent iemand hier meer over?
Pieter de Vries
Bedankt voor het artikel, Kate. Ik wil graag weten of het gebruik van merknamen in zoekwoorden invloed heeft op de ranking op Amazon.
Kate Barmina
@Sophie Koster Houd rekening met het volgende voor de afbeeldingen op Amazon: de bestandsgrootte moet kleiner zijn dan 10 MB, het formaat moet zijn in PNG, JPEG, GIF of TIFF, en Amazon adviseert een beeldverhouding van 1:1 of 1:1.5.
Sophie Koster
@Kate Barmina Bedankt voor de informatie! Ik zal ervoor zorgen dat ik me aan de richtlijnen houd.
Sophie Koster
@Kate Barmina Bedankt voor de details! Ik zal ervoor zorgen dat ik me aan die afbeeldingsrichtlijnen houd.
Sophie Koster
@Kate Barmina Moet ik ook speciale aandacht besteden aan de alt-tekst van de afbeeldingen op Amazon?
Kate Barmina
@Marijke van Wijk Precies, het A9-algoritme is ontworpen om de meest relevante resultaten weer te geven op basis van zoekopdrachten. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw productvermeldingen voldoen aan de best practices.
Marijke van Wijk
@Kate Barmina Bedankt voor je antwoord! Ik zal ervoor zorgen dat mijn productvermeldingen voldoen aan de best practices.
Lisa Jacobs
Ik ben geïnteresseerd in het adverteren op Amazon. Welke advertentie-indelingen zijn beschikbaar en wat zijn de kosten?
Kate Barmina
@Pieter de Vries Het gebruik van merknamen in zoekwoorden kan een positieve invloed hebben op de ranking op Amazon. Het stelt Amazon in staat om uw producten beter te associëren met uw merk en helpt bij het aantrekken van gerichte klanten.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Kun je ons wat meer vertellen over de advertentie-indelingen en kosten op Amazon?
Pieter de Vries
@Kate Barmina Dat is goed om te horen! Bedankt voor de informatie.
Kate Barmina
@Lisa Jacobs Amazon biedt verschillende advertentie-indelingen, zoals Sponsored Products, Sponsored Brands en Stores. De kosten variëren afhankelijk van de competitie en het type advertentie, maar er zijn mogelijkheden voor zowel grote als kleine adverteerders.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Bedankt voor de informatie! Ik zal me verdiepen in de verschillende advertentie-indelingen op Amazon.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Bedankt voor de uitleg! Ik zal de verschillende advertentie-indelingen en kosten vergelijken om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor mijn bedrijf.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Er zijn zoveel opties om uit te kiezen! Ik zal zeker de tijd nemen om de verschillende advertentie-indelingen en kosten te vergelijken. Bedankt!
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Graag gedaan! Veel succes met je advertentiestrategieën op Amazon.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag! Ik zal de verschillende advertentie-indelingen zorgvuldig overwegen.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Bedankt voor je hulp, Kate! Ik zal zeker rekening houden met de advertentie-indelingen en kosten op Amazon.
Saskia van Leeuwen
Ik heb gehoord dat het toevoegen van productvideo's ook kan helpen bij het verbeteren van de zoekresultaten. Is dit waar?
Kate Barmina
@Saskia van Leeuwen Ja, productvideo's kunnen zeker helpen bij het optimaliseren van uw productvermeldingen op Amazon. Het toevoegen van video's kan de zichtbaarheid vergroten en potentiële kopers helpen bij het nemen van een aankoopbeslissing.
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Zijn er richtlijnen voor de duur van productvideo's op Amazon?
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Zijn er beperkingen voor de grootte van productvideo's op Amazon?
Lars Janssen
Dank je wel, Kate! Ik heb veel geleerd van je artikel. Zijn er ook specifieke trefwoorden die meer succes hebben dan andere?
Kate Barmina
@Lars Janssen Er is geen one-size-fits-all antwoord op die vraag, aangezien de beste trefwoorden afhangen van uw specifieke productcategorie en concurrentie. Het uitvoeren van gedegen zoekwoordanalyse kan u helpen de meest relevante en effectieve trefwoorden voor uw producten te vinden.
Lars Janssen
@Kate Barmina Bedankt voor je reactie! Ik zal zeker grondige zoekwoordanalyse doen om de juiste trefwoorden voor mijn producten te vinden.
Fleur de Vries
Goed artikel, Kate! Ik vroeg me af of externe links naar mijn productvermeldingen van invloed kunnen zijn op de zoekresultaten op Amazon.
Kate Barmina
@Fleur de Vries Externe links spelen doorgaans geen directe rol bij het beïnvloeden van de zoekresultaten op Amazon. Het is echter nog steeds belangrijk om externe promotie en marketing strategieën te overwegen om uw producten onder de aandacht van een breder publiek te brengen.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Dat is goed om te weten. Ik zal me richten op andere strategieën om mijn producten te promoten. Bedankt!
Fleur de Vries
@Kate Barmina Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag! Ik zal andere strategieën proberen om de ranking van mijn producten te verbeteren.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Bedankt voor het advies! Ik zal me richten op andere strategieën om mijn producten onder de aandacht van potentiële kopers te brengen.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Geen probleem! Bedankt voor de informatie.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Geen probleem! Bedankt voor je tijd.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Bedankt voor je antwoord. Ik zal andere strategieën overwegen om het bereik van mijn producten te vergroten.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Graag gedaan, Fleur! Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om ze te stellen.
Fleur de Vries
@Kate Barmina Dat waardeer ik, Kate! Ik zal zeker vragen stellen als ik nog meer hulp nodig heb.
Hans Peters
Wat is het belang van het optimaliseren van bullet points? Kunnen ze echt een groot verschil maken in de zoekresultaten?
Kate Barmina
@Hans Peters Bullet points spelen zeker een belangrijke rol in de zoekresultaten op Amazon. Het zijn de korte, opvallende opsommingstekens die potentiële kopers in één oogopslag de belangrijkste kenmerken van uw producten laten zien. Het is belangrijk om ze te optimaliseren met relevante zoekwoorden en overtuigende informatie.
Max de Jong
Ik heb gehoord dat het krijgen van positieve klantrecensies ook kan helpen bij het rangschikken van producten op Amazon. Is dat waar?
Kate Barmina
@Max de Jong Ja, positieve klantrecensies hebben zeker invloed op de rangschikking van producten op Amazon. Ze geven potentiële kopers vertrouwen en kunnen uw producten helpen opvallen tussen de concurrentie. Het is belangrijk om uitstekende klantenservice te bieden en aanmoediging te geven aan uw klanten om een ​​recensie achter te laten.
Max de Jong
@Kate Barmina Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag! Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn klanten een goede ervaring bied om positieve recensies aan te moedigen.
Kate Barmina
@Sophie Koster Ja, het is goed om aandacht te besteden aan de alt-tekst van uw afbeeldingen op Amazon. De alt-tekst kan helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid van uw producten in zoekmachines en kan ook nuttig zijn voor mensen met visuele beperkingen.
Sophie Koster
@Kate Barmina Ik zal zeker ervoor zorgen dat mijn productafbeeldingen van hoge kwaliteit zijn en de belangrijkste kenmerken weergeven. Bedankt voor de tips!
Sophie Koster
@Kate Barmina Bedankt voor de informatie! Ik zal ervoor zorgen dat de alt-tekst relevant en beschrijvend is voor mijn afbeeldingen op Amazon.
Sophie Koster
@Kate Barmina Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag! Ik zal me aan die afbeeldingsrichtlijnen houden.
Sophie Koster
@Kate Barmina Bedankt voor je feedback, Kate! Ik zal ervoor zorgen dat mijn bullet points relevant en overtuigend zijn.
Kate Barmina
@Saskia van Leeuwen Amazon adviseert een maximale duur van 30 seconden voor productvideo's. Wat betreft de grootte, moeten de video's kleiner zijn dan 500 MB.
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Bedankt voor je reactie! Ik zal overwegen om productvideo's toe te voegen om mijn producten te optimaliseren.
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Bedankt voor de richtlijnen! Ik zal ervoor zorgen dat mijn productvideo's voldoen aan de aanbevolen duur en grootte.
Kate Barmina
@Erik Vermaat Graag gedaan! Als je nog meer vragen hebt, sta ik altijd klaar om te helpen.
Erik Vermaat
@Kate Barmina Bedankt voor je snelle reacties, Kate! Ik waardeer de hulp.
Erik Vermaat
@Kate Barmina Geen probleem, Kate! Ik waardeer je hulp en advies.
Erik Vermaat
@Kate Barmina Ik heb zojuist het ondersteuningsteam van Semalt gemaild en ze zijn al aan het reageren! Geweldige services.
Tom van der Pol
Ik vroeg me af of het veranderen van producttitels op Amazon invloed heeft op de ranking. Is dit iets dat ik moet vermijden?
Kate Barmina
@Tom van der Pol Het wijzigen van producttitels kan invloed hebben op de ranking op Amazon. Het wordt aanbevolen om voorzichtig te zijn en eventuele wijzigingen strategisch te maken. Zorg ervoor dat de nieuwe titels nog steeds relevant en informatief zijn voor uw producten en potentiële kopers.
Tom van der Pol
@Kate Barmina Bedankt voor het advies! Ik zal ervoor zorgen dat ik voorzichtig ben bij het wijzigen van producttitels.
Eva de Boer
Ik ben benieuwd hoe ik kan achterhalen welke zoekwoorden mijn concurrenten gebruiken op Amazon. Is er een manier om dit te doen?
Kate Barmina
@Eva de Boer Helaas biedt Amazon geen specifieke tools of functionaliteiten om de zoekwoorden van uw concurrenten te achterhalen. U kunt echter handmatig onderzoek doen door de productvermeldingen van uw concurrenten te bekijken en te analyseren.
Marc de Wit
Bedankt voor de handige tips, Kate! Ik zal zeker proberen mijn productvermeldingen op Amazon te verbeteren.
Kate Barmina
@Tom van der Pol Graag gedaan! Veel succes met het verbeteren van uw productvermeldingen op Amazon.
Marc de Wit
@Kate Barmina Bedankt, Kate! Ik waardeer je hulp.
Linda van der Hoven
Ik heb gemerkt dat sommige producten op Amazon beter presteren dan andere, zelfs als ze vergelijkbaar zijn. Wat zou hiervan de oorzaak kunnen zijn?
Kate Barmina
@Linda van der Hoven Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de prestaties van producten op Amazon. Dit kan variëren van de kwaliteit van de productvermeldingen tot de competitie in de markt. Het is belangrijk om uw producten goed te optimaliseren en unieke waarde te bieden aan potentiële kopers.
Linda van der Hoven
@Kate Barmina Bedankt voor je reactie! Ik zal ervoor zorgen dat mijn productvermeldingen goed geoptimaliseerd zijn om mijn producten te laten opvallen.
Peter Klaassen
Ik heb moeite om productrecensies te krijgen op Amazon. Heeft u tips om klanten aan te moedigen een recensie achter te laten?
Kate Barmina
@Peter Klaassen Het is belangrijk om uw klanten aan te moedigen om recensies achter te laten, maar het is ook essentieel om dit op een ethische en compliant manier te doen. U kunt overwegen om follow-up e-mails te sturen en te vragen om feedback, en een goede klantenservice te bieden om positieve ervaringen te stimuleren.
Richard Hendriks
Ik heb gehoord dat het bieden van gratis verzending op Amazon kan helpen bij het verbeteren van de verkoop. Is dit waar?
Kate Barmina
@Richard Hendriks Ja, het bieden van gratis verzending kan zeker een positief effect hebben op de verkoopprestaties op Amazon. Het kan potentiële kopers aantrekken en hen aanmoedigen om eerder voor uw producten te kiezen in plaats van concurrenten die extra verzendkosten in rekening brengen.
Richard Hendriks
@Kate Barmina Bedankt voor je antwoord! Ik zal overwegen om gratis verzending aan te bieden op Amazon.
Richard Hendriks
@Kate Barmina Goed om te weten! Bedankt voor je hulp, Kate.
Kate Barmina
@Max de Jong Graag gedaan, Max! Klanttevredenheid is belangrijk en kan zeker bijdragen aan positieve recensies op Amazon.
Kate Barmina
@Max de Jong Klanttevredenheid is inderdaad essentieel! Het helpt niet alleen bij recensies, maar kan ook positieve mond-tot-mondreclame genereren.
Kate Barmina
@Saskia van Leeuwen De maximale duur van productvideo's op Amazon is 30 seconden.
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Graag gedaan! Veel succes met het toevoegen van productvideo's aan je productvermeldingen.
Saskia van Leeuwen
@Kate Barmina Bedankt voor de informatie! Ik zal ervoor zorgen dat mijn productvideo's niet langer duren dan 30 seconden.
Kate Barmina
@Lisa Jacobs Graag gedaan, Lisa! Het is belangrijk om zorgvuldig de advertentie-indelingen en kosten te vergelijken om de beste beslissing te nemen voor jouw specifieke bedrijf.
Kate Barmina
@Max de Jong Graag gedaan, Max! Een positieve klantbeleving kan leiden tot meer verkoop en groei van uw bedrijf.
Max de Jong
@Kate Barmina Dat klopt! Klanttevredenheid is de sleutel tot succes.
Max de Jong
@Kate Barmina Absoluut! Een positieve klantervaring kan zorgen voor herhaalaankopen en positieve beoordelingen op Amazon.
Kate Barmina
@Sophie Koster Graag gedaan, Sophie! Goed geschreven bullet points kunnen het verschil maken bij het overtuigen van potentiële kopers om uw producten te kopen.
Kate Barmina
@Max de Jong Precies, Max! Een geweldige klantenservice kan een positieve impact hebben op uw bedrijf.
Kate Barmina
@Lisa Jacobs Graag gedaan, Lisa! Neem de tijd om de verschillende advertentie-indelingen te vergelijken en kies degene die het beste bij jouw marketingdoelen en budget past.
Lisa Jacobs
@Kate Barmina Bedankt voor je advies, Kate! Ik zal ervoor zorgen dat ik de juiste advertentie-indelingen kies op basis van mijn behoeften.
Kate Barmina
@Fleur de Vries Graag gedaan, Fleur! Veel succes met het verbeteren van de ranking en zichtbaarheid van je producten op Amazon.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport