Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me een praktische manier laten zien om een ​​backlink met EDU-websites te maken?

Het is niet nodig om te zeggen dat zelfs een enkele backlink naar EDU-website waardevoller zou kunnen zijn voor uw website of blog, dan een pakket van normale degenen met een hoge PageRank-score. Helaas is het niet zo gemakkelijk om contact te leggen met de educatieve bronnen als je misschien denkt. Maar ik heb verschillende werkmethoden om de taak te voltooien - door middel van het produceren van hoogwaardige educatieve inhoud om die verdiende backlink te krijgen van het dot EDU-domein. En hieronder ga ik dit schema stap voor stap bekijken.

Kwaliteit van educatieve inhoud produceren

  1. U kunt een backlink verdienen via de EDU-website - goede relaties ontwikkelen, bijvoorbeeld met de universiteiten of hogescholen, om bied hen daarvoor een stukje geluidscontent. Merk echter op dat het een tijdrovende taak zal zijn om door jezelf te worden gedaan. Daarom moet je voor alles anders goed nadenken als je erin slaagt zelf hoogwaardige educatieve content te schrijven, of de taak toevertrouwt aan professionele schrijvers - ofwel uitbesteden aan ervaren freelancers of overwegen een volledig gekwalificeerde contentmarketeer in te huren.
  1. Natuurlijk zijn er een aantal andere optionele manieren die waarschijnlijk iets minder tijd vergen. De meeste van hen kunnen echter gemakkelijk worden geïnterpreteerd als spam, als ze niet goed volledig worden uitgevoerd. Ik denk dus dat je sowieso een backlink van EDU-website kunt verdienen met kwalitatief goede inhoud.
  1. Richt uw aandacht op het creëren van een hoogwaardig en uniek artikel dat de doelgroep redelijk aanspreekt - deze keer zult u waarschijnlijk omgaan met studenten, docenten of personeel verantwoordelijken. Houd er hierbij rekening mee dat je inhoud van een expert moet geven die daadwerkelijk kan worden gebruikt voor het educatieve doel - waarvoor je een diepgaand onderzoek of op zijn minst een set waardevolle levensvaardigheden nodig hebt.

Het is tijd om aan de slag te gaan en de outreach te starten Er zijn verschillende praktische manieren om goede relaties met de juiste mensen te ontwikkelen. Hier leest u hoe u hen kunt lokken om uw expertcontent te plaatsen en terug te koppelen naar uw website of blog:

Maak een project

Ten eerste adviseer ik om een wederzijds voordelig project te ontwikkelen, bijvoorbeeld in samenwerking met de hoogleraren van de universiteit of hogeschool, het enige dat u hier nodig heeft, is om erachter te komen welke onderwerpen van topbelang zijn en een hoge waarde hebben voor hen allemaal - zowel opvoeders als lokale hengsten. - u bent vrij om te beginnen met het schrijven van een educatieve inhoud die moet worden gepubliceerd op hun goedgekeurde klaswebsite.

Charity Partnership

Probeer vervolgens een liefdadigheidsvennootschap te creëren - serieus, er zijn altijd veel colleges bereid en klaar om te posten voor hun sponsors. Alles wat je hier nodig hebt is aanbieden een wederzijds voordelige deal - zorg ervoor dat uw inhoud de juiste kwesties aanpakt, zoals uw lopende partnerschap zelf, of een andere onderwerpsgesprek dat een brede publieke aandacht nodig heeft.

Universiteitsblogging-community

Je kunt net zo goed contact opnemen met topuniversitaire bloggers - en eenvoudig voorstellen gastplogposts op hun educatieve pagina's te plaatsen om een backlink te krijgen van het dot EDU-domein. Bedenk eenvoudig hoe u hen gelukkig kunt maken om uw inhoud te plaatsen - overweeg professionele expertise, advies voor het zoeken naar werk, postdoctorale contacten of succesverhalen, enz.

Voor conclusie

Blijf elke recente backlink volgen op EDU-websites zodra het live gaat. Tegelijkertijd raad ik aan om de bron van elke nieuw gecreëerde link te "pingen" met behulp van pingmyurl.com of andere soortgelijke online hulpmiddelen. Als je dit doet, roep je zoekende crawlrobots in om je nieuwe backlinks sneller te laten verschijnen, en dus te claimen voor een absoluut snellere rankingpromotie.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport