Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de manieren om een ​​hoge PR backlink-siteslijst te maken?

Alle online gevestigde bedrijven hebben een sterke marketingstrategie nodig om te indexeren op de eerste of tweede pagina met zoekresultaten. Elke zoekmachineoptimalisatiestrategie vereist een verscheidenheid aan backlinks. In het licht van de laatste Google-updates moeten deze backlinks van hoge kwaliteit zijn en afkomstig zijn van de beste PR-websites. Alle andere backlinks worden beschouwd als van lage kwaliteit en spammy. Dat is de reden waarom elke webmaster uiterst voorzichtig moet zijn over de kwaliteit van backlinks die hij bouwt, de kwaliteit van inkomende links bepaalt waar uw site in de zoekmachines zal worden gerangschikt voor specifieke trefwoordzinnen.

Dus de vraag is hoe een hoge PR backlink-siteslijst te maken zonder veel geld en inspanningen te verspillen?

Als het gaat om website-optimalisatie op zoekmachines, werkt de regel van 4 V's het beste:

  •  Volume

Het aantal links dat naar uw internetbron verwijst. Het is nog steeds een belangrijke rankingfactor. U moet echter onthouden dat u talloze backlinks van spammy-websites niet winstgevend vindt.

  •  Verscheidenheid 

De verscheidenheid aan bronnen die u gebruikt voor linkbuilding-doeleinden. Hoe meer, hoe beter omdat Google laat zien hoeveel websites uw domein aantrekken als gerenommeerd en links waard.

  •  Snelheid 

De snelheid waarmee u koppelingen naar uw site krijgt. Google kan het verdacht vinden als je van de ene dag op de andere veel backlinks gaat bouwen. In plaats daarvan moet u regelmatig kwaliteitsvolle inkomende links maken.

  •  Verbiage 

De ankertekst op de link naar uw site. Deze tekst moet goed zijn ontworpen, een van uw gerichte zoektermen bevatten en bevatten.

De lijst met hoge PR-sites voor backlinks van de bouwkwaliteit

De volgende sites zijn het perfecte startpunt voor elke backlink-campagne:

  •  Facebook 

Het is een hoog sociaal platform met PageRank dat website-eigenaren tal van mogelijkheden biedt voor zakelijke promotie. Een van de nadelen van dit platform is dat ze een "niet-volgen" beleid voor linkbuilding hebben. Het betekent dat verkregen backlinks van Facebook geen linkssucces doorgeven aan uw domein. Backlinks van deze bron kunnen uw linkprofiel echter geloofwaardiger en gezaghebbend maken in de ogen van Google.

  •  YouTube 

Het is een PR9-website die eigendom is van Google. Het biedt webmasters zowel dofollow- als nofollow-backlinks. U kunt dofollow-backlinks in uw bedrijfsprofiel of de videobeschrijving maken. Alle andere links zijn nofollow. Het goede nieuws is dat je van je YouTube-kanaal een enkele PR5- naar PR6-backlink kunt maken. Het kan uw ranglijst positief beïnvloeden.

  •  Google+ 

Google+ is een PR8-internetbron. Het is een Google-antwoord op Facebook. Hier kunt u ten minste één dofollow-backlink naar uw site maken. Het is een uitstekende mogelijkheid om uw positie te verbeteren, aangezien Google dit platform gebruikt als onderdeel van hun algoritme. Daarom is het belangrijk om een Google+ pagina te maken met ankertekst met uw gerichte zoekterm in het gedeelte Profiel / Over.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport