Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan een onderzoekstool u helpen om de Amazon-markt te domineren?

Als u droomt om online handelaar te worden of uw kleine productie hebt en op zoek bent naar de markten voor uw producten,  Amazon.com  brengt al uw dromen in realiteit. Dit platform is een perfecte variant voor zowel ervaren online handelaren als zakelijke nieuwkomers. U hebt geen aanzienlijke investeringen nodig om uw bedrijf op Amazon te starten. Alles wat u nodig hebt, is een slimme aanpak, geduld en verschillende lastige optimalisatietechnieken.

In dit artikel zullen we bespreken hoe u uw belangrijkste nicheconcurrenten identificeert en hun rangposities kunt volgen; hoe de beste marktniche te onthullen om aan te verkopen; kies winnende loodmagneten voor je marketingtrechter en ontdek tenslotte de concurrerende prijs voor je spullen.

Voordat we overgaan tot deze Amazon-optimalisatiestrategieën, is het de moeite waard om te zeggen dat Amazon een opener systeem is dan f.e. Google. Het deelt gegevens over welke producten Amazon best verkopers zijn en in welke niches. U kunt deze gegevens bekijken in de sectie Bestverkopende producten van Amazon. Hier vindt u een complete lijst met Amazon bestsellers in elke marktniche, welke artikelen het meest begaafd zijn door Amazon shoppers, en welke items het meest verkocht worden. Deze waardevolle gegevens helpen u om een winnende Amazon-optimalisatiecampagne te bouwen, evenals onze handige tips. Dus laten we erin stappen.

Hoe de beste markt of niche te identificeren?

Gebruik Amazon als uw marktonderzoekstool omdat het u de meest nauwkeurige gegevens kan verschaffen. Alles wat u nodig hebt, is op zoek gaan naar de beste verkopers van Amazon en beslissen welke niche perfect aansluit op uw bedrijfsbehoeften. Bestverkopende informatie kan u helpen te bepalen welke producten hoogstwaarschijnlijk een beroep doen op uw doelmarkt en het grootste aantal leads opleveren.

Na de productpagina kunt u zien waar het staat met betrekking tot de verkoop van andere Amazon-producten.

Je moet speciale aandacht besteden aan de subcategorieën aan de linkerkant. Deze subcategorieën kunnen u een duidelijk inzicht geven in de huidige marktsituatie. Hier vindt u subniches die u kunt overwegen om uw gerichte markt te beperken.

Het kan zo zijn dat er geen subcategorieën meer zijn die u kunt gebruiken. Het hangt van de marktniche af van uw onderzoek. Niet-niche-gerelateerde categorieën kunnen u echter ook veel concurrerende informatie over intelligentie bieden, zoals mogelijke aanbiedingen, leadmagneten, upsells, downsells, enzovoort.

Identificeer uw concurrenten op de TOP-marktniche en profiteer van wat zij doen

Amazon-marktonderzoekstool voor beste verkopers kan u ook helpen bij het identificeren van de primaire concurrentie binnen uw marktniche en ontdek wie de best verkopende producten heeft. Om deze informatie te verkrijgen, kunt u naar Google gaan en handmatig de webpagina's en andere productaanbiedingen van uw concurrent in uw niche op de markt bekijken.

Een andere manier om uw concurrenten te controleren, is door een van hun artikelen te kopen en na te gaan wat ze doen na de verkoop. Gebruiken ze services als "Feedback Genius" of andere om positieve feedback op hun pagina's te genereren? Bovendien kunt u controleren of hun aftersales-e-mails wat extra marketingmateriaal bevatten of niet. Als u wel wat extra marketingmateriaal ontvangt, zijn deze wellicht beperkter dan wat u zou zien als u het product buiten Amazon kochten.

U kunt dus veel waardevols leren voor uw bedrijfsinformatie door hun producten te kopen en door hun marketingtrechters te gaan.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport