Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waar moet ik actie ondernemen met mijn SEO-strategie zodat Amazon vanaf de eerste dag goed scoort?

Telkens wanneer we naar een bepaald zoekwoord op Amazon zoeken, is er een zeer lange lijst met producten die gewoonlijk voor ons verschijnen. En we weten allemaal dat eventuele daadwerkelijk meetbare conversies (en uiteindelijk - verkopen) alleen kunnen worden gegenereerd door de producten die op zijn minst binnen de eerste drie pagina's worden vermeld (om niet te zeggen dat de echte vooruitgang uw beschikbaarheid in de top 10 zoekresultaten moet aantonen. Dus, het uitvoeren van een goede strategie in SEO voor Amazon lijkt misschien een hele moeilijke taak, vooral op het eerste gezicht. Gelukkig doet 's werelds grootste online shopping platform het het beste om alleen een gebruikerservaring van topkwaliteit aan te bieden aan zijn brede publiek van een echt wereldwijde schaal. Amazon doet het werk perfect - het aanbevelen van de juiste producten en het geven van groen licht aan concurrentie op de vrije markt. Het maakt tenslotte het leven gemakkelijker voor meer dan 80 miljoen staande klanten daarbuiten.

Natuurlijk wordt zo een massale handeling gedreven door zijn eigen set klasseregels. Daarom zou het een vrij beheersbare taak zijn om vanaf de eerste dag een goede positie in te nemen, aangezien je de spelregels begrijpt en wordt ondersteund met een op maat gemaakte strategie voor SEO op maat van Amazon. Met zijn A9-algoritme gokt Amazon vooral op de drie primaire factoren die bekend staan als relevantie, succespercentage en productautoriteit. Op die manier, hieronder zal ik u enkele kerngebieden belichten om actie te ondernemen met SEO voor Amazon en vanaf het begin van uw dropshipping-winkel goed scoren - laten we beginnen met de relevantie en verbetering van het succespercentage.

Reeks één: relevantie productpagina

Het is het belangrijkste element dat de basis legt voor uw productrangschikking. Daarom raad ik aan om de algemene strategie in SEO voor Amazon uit te voeren die draait rond de volgende aspecten (hen de grootste prioriteit geven is een MUST - gewoon als vanzelfsprekend beschouwen).

Belangrijkste aandachtsgebieden in SEO voor Amazon.

  • Titeloptimalisatie (in tegenstelling tot Google, laat Amazon de deur open voor enige, zelfs gewaagde, experimenten met de belangrijkste sleutelwoorden en sleutelzinnen in de producttitel);
  • Bullet Points en Descriptio (alles wat u hier nodig hebt, is gewoon om de Buy Box in te vullen, vergeet niet om alleen de correcte kernpunten op te nemen);
  • Merk en fabrikant (spreekt voor zich);
  • Categorie en subcategorie (zorg ervoor dat u zich bij de juiste categorie voegt, tenzij u wilt dat uw producten onder onjuiste categorieën worden weergegeven);
  • Zoekterm (vul vijf corresponderende velden met de belangrijkste doelzoekwoorden in, vermijd het herhaaldelijk gebruiken van dezelfde velden - u zou beter kunnen overwegen synoniemen van LSI-sleutelwoorden te gebruiken);
  • URL (denk goed na voordat u een URL-vraag voor uw productpagina maakt, let voldoende op om alles op zijn plaats te hebben - Amazon gebruikt het immers om uw vermelding en relevantie te bepalen).

Niveau twee: Conversiesnelheid verbeteren

Als u wilt dat uw product op de best mogelijke manier aansluit op de vraag van de klant, moet u Amazon aanbevelen voor een breder publiek van zoekende klanten. Er is dus een tweesnijdend verband tussen uw conversieratio en klantinteresse (inclusief die voor Amazon zelf).

Kerngebieden voor het verbeteren van de CTR en SEO-strategie voor Amazon:

  • Hoge verkoop betekent altijd rangschikking op de zoekresultaten ergens op de voorpagina;
  • Klantrecensies en e-mailpromotie (bijvoorbeeld met behulp van AMZDiscover online tool om de juiste potentiële klanten te bereiken);
  • Vragen en antwoorden;
  • Heldere afbeeldingen geven een goed beeld van uw webshop;
  • Concurrerende prijzen;
  • Het bouncepercentage en de gemiddelde tijd per bezoek zijn ook van invloed op uw conversies, onthoud dat.
Igor Gamanenko
Bedankt voor het lezen van mijn artikel over SEO voor Amazon! Ik ben blij om te zien dat het onderwerp jullie interesseert. Als jullie vragen hebben, stel ze gerust!
Hannah
Interessant artikel, Igor! Ik vroeg me af, wat zijn volgens jou de belangrijkste spelregels voor Amazon SEO?
Steven
Goed geschreven stuk, Igor! Ik ben het eens met Hannah, het zou geweldig zijn om enkele concrete tips en spelregels te krijgen voor het optimaliseren van productaanbiedingen op Amazon.
Igor Gamanenko
Dank je wel, Hannah en Steven! Ik zal enkele belangrijke spelregels voor Amazon SEO delen. Ten eerste, zorg ervoor dat je de juiste zoekwoorden gebruikt in je producttitels, beschrijvingen en bullet points. Ten tweede, verzamel positieve klantenrecensies, want die spelen een grote rol in Amazon's algoritme. En ten derde, gebruik relevante afbeeldingen en een aantrekkelijke productbeschrijving. Dit zijn slechts enkele basisprincipes. Ik hoop dat dit helpt!
Sophie
Igor, bedankt voor de tips! Wat is jouw mening over het gebruik van backend zoekwoorden op Amazon? Is dat ook belangrijk?
Igor Gamanenko
Goede vraag, Sophie! Ja, backend zoekwoorden spelen nog steeds een rol bij Amazon SEO. Hoewel ze niet direct zichtbaar zijn voor klanten, kunnen ze helpen om je product in relevante zoekresultaten te laten verschijnen. Zorg ervoor dat je de juiste backend zoekwoorden toevoegt, maar overdrijf niet. Amazon heeft richtlijnen voor het gebruik ervan, dus houd daar rekening mee.
Hannah
Bedankt voor je uitgebreide antwoord, Igor! Ik denk dat ik nu beter begrijp wat belangrijk is bij Amazon SEO. Ik ben blij dat ik je artikel heb gelezen!
Steven
Igor, je tips zijn waardevol! Ik zal ze zeker toepassen op mijn Amazon listings. Bedankt voor het delen van je kennis!
Michelle
Hey Igor, geweldig artikel! Ik ben het eens met je inzichten over Amazon SEO. Het is zo belangrijk om op te vallen tussen de concurrentie op het platform. Elk stukje optimalisatie telt!
Thomas
Igor, ik vond je artikel zeer informatief! Ik wist niet dat SEO ook op Amazon zo'n grote rol speelt. Bedankt voor het delen van je expertise!
Emma
Hallo Igor, ik ben het helemaal met je eens dat SEO cruciaal is voor succes op Amazon. Het platform is zo groot en competitief, dus elke optimalisatiemogelijkheid kan een groot verschil maken. Bedankt voor het publiceren van dit artikel!
Liam
Bedankt Igor, voor het artikel! Ik heb het met veel interesse gelezen en hoewel ik al wat ervaring heb met Amazon, heb ik toch weer wat nieuwe inzichten opgedaan. Ga zo door met het delen van waardevolle kennis!
Nina
Igor, jouw posts zijn altijd een interessante bron van informatie. Ook dit artikel stelt niet teleur! Bedankt voor het delen van je expertise in SEO voor Amazon.
Oliver
Ik wist niet dat SEO zo belangrijk was op Amazon. Bedankt voor het inzicht, Igor! Ik zal mijn productaanbiedingen zeker optimaliseren volgens jouw advies.
Sara
Hallo Igor, ik vond je artikel heel nuttig. Het heeft zeker mijn begrip van het optimaliseren van productaanbiedingen op Amazon verbeterd. Bedankt voor het delen van je kennis!
Benjamin
Igor, ik volg je al een tijdje en ik moet zeggen dat je altijd waardevolle inzichten deelt. Jouw expertise in Amazon SEO is duidelijk te zien. Bedankt voor je bijdrage!
Luna
Hallo Igor, bedankt voor het schrijven van dit informatieve artikel. Ik werk veel met Amazon en jouw tips zijn zeer relevant en bruikbaar. Blijf zo doorgaan!
Finn
Interessant artikel, Igor. Ik werk momenteel aan het optimaliseren van mijn producten op Amazon en jouw inzichten zijn zeer nuttig. Bedankt!
Lara
Goed artikel, Igor! Ik vond vooral je uitleg over de backend zoekwoorden op Amazon nuttig. Het is altijd goed om nieuwe tactieken te leren om mijn producten beter zichtbaar te maken. Dank je wel!
Mila
Igor, je hebt echt een geweldig artikel geschreven over Amazon SEO! Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn productvermeldingen te verbeteren, en jouw tips zullen zeker van pas komen. Bedankt!
Iris
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel zeer informatief vond. Het inspirerende advies dat je deelt, is geweldig. Bedankt!
Max
Igor, ik waardeer echt je inspanningen om je kennis te delen. Jouw artikel over Amazon SEO is duidelijk geschreven en biedt waardevolle inzichten. Bedankt!
Julia
Bedankt voor het artikel, Igor! Het was erg behulpzaam en ik zal zeker je tips volgen om mijn producten beter vindbaar te maken op Amazon. Ga zo door!
Arthur
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je kennis over Amazon SEO. Het was een interessant artikel dat me heeft geholpen mijn begrip van het optimaliseren van productaanbiedingen op Amazon te vergroten. Ga zo door!
Eva
Igor, ik leer altijd zoveel van je artikelen. Amazon SEO is een belangrijk onderwerp en jouw inzichten zijn zeer waardevol. Bedankt dat je je kennis met ons deelt!
Hugo
Goed artikel, Igor! Ik werk al een tijdje met Amazon en jouw tips zullen zeker helpen om mijn productaanbiedingen te verbeteren. Bedankt voor het delen van je expertise!
Camila
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over Amazon SEO erg waardevol vond. Het heeft me zeker geholpen om meer inzicht te krijgen in dit onderwerp. Bedankt!
Lucas
Igor, je hebt echt een geweldig artikel geschreven over Amazon SEO! Jouw tips en inzichten hebben me geholpen om mijn productaanbiedingen beter te optimaliseren. Bedankt!
Emily
Bedankt voor het delen van deze waardevolle informatie, Igor. Het heeft me geholpen om mijn begrip van Amazon SEO te verdiepen. Ik waardeer je goede werk!
Liam
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat je artikel echt informatief was. Het gaf me nieuwe inzichten in Amazon SEO en ik ben blij dat ik het heb gelezen!
Zara
Hallo Igor, ik wilde je gewoon laten weten dat ik je artikel erg nuttig vond. Jouw tips en advies over Amazon SEO zullen me zeker helpen om mijn producten beter vindbaar te maken. Bedankt!
Jayden
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ga zo door!
Isabella
Igor, bedankt voor het delen van je kennis over Amazon SEO. Je artikel was heel duidelijk en ik heb er veel van opgestoken. Bedankt!
Mohammed
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over Amazon SEO echt waardevol vond. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van dit complexe onderwerp. Bedankt!
Liliana
Hallo Igor, ik wilde je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ga zo door!
Charlie
Bedankt voor het duidelijke en bruikbare artikel, Igor! Je tips over Amazon SEO zullen me zeker helpen om mijn producten beter zichtbaar te maken op het platform. Blijf zo'n geweldige inhoud delen!
Valerie
Hallo Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Jouw artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Blijf het goede werk doen!
Kevin
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het schrijven van dit informatieve artikel. Je tips en inzichten zullen me zeker helpen om mijn productaanbiedingen op Amazon te optimaliseren. Bedankt!
Madison
Igor, ik wilde je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Jouw inzichten waren zeer waardevol en ik heb veel geleerd van je artikel. Bedankt!
Henry
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Ik heb je artikel over Amazon SEO met veel interesse gelezen. Je tips en advies zullen me zeker helpen om mijn producten beter vindbaar te maken op het platform. Ga zo door!
Violet
Igor, jouw artikel over Amazon SEO was absoluut fantastisch! Ik heb er zoveel van geleerd en ik kan niet wachten om je tips toe te passen op mijn eigen productaanbiedingen. Bedankt voor het delen van je expertise!
Leo
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik ben erg blij dat ik het heb gelezen. Blijf het goede werk doen!
Ruby
Hallo Igor, ik wilde je gewoon even laten weten dat ik je artikel heel nuttig vond. Je tips en advies over Amazon SEO waren zeer waardevol. Bedankt!
Alexis
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Blijf het goede werk doen!
Jordan
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over Amazon SEO echt interessant vond. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van dit onderwerp. Bedankt!
Maria
Hallo Igor, bedankt voor het publiceren van dit waardevolle artikel over Amazon SEO. Jouw inzichten waren zeer nuttig en ik waardeer je bijdrage!
Thomas
Bedankt voor het delen van je expertise in Amazon SEO, Igor. Je tips hebben me geholpen om een beter begrip te krijgen van dit onderwerp. Bedankt!
Victoria
Hallo Igor, ik wilde je graag laten weten dat ik je artikel over Amazon SEO zeer nuttig vond. Je tips en advies waren zeer waardevol. Bedankt!
Gabriel
Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Jouw artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ga zo door!
Vivian
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Ik heb veel geleerd van je artikel over Amazon SEO. Ik waardeer je goede werk!
Juan
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en advies waren zeer nuttig voor mij. Bedankt!
Lily
Igor, ik wil even zeggen dat ik je artikel over Amazon SEO erg waardevol vond. Je inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Aaron
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Blijf het goede werk doen!
Clara
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Ik waardeer je artikel over Amazon SEO en jouw tips zullen me zeker helpen om mijn productaanbiedingen te verbeteren. Bedankt!
Alex
Igor, ik vond je artikel over Amazon SEO echt interessant en informatief. Je inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Audrey
Hallo Igor, ik wilde gewoon even zeggen dat ik je artikel over Amazon SEO erg nuttig vond. Je tips en advies waren zeer waardevol. Bedankt voor het delen!
Danny
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Bedankt!
Helen
Hallo Igor, bedankt voor het publiceren van dit waardevolle artikel over Amazon SEO. Ik heb er veel van geleerd. Blijf het goede werk doen!
Aiden
Bedankt voor het delen van je expertise in Amazon SEO, Igor. Je tips en inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Sofia
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en advies hebben me geholpen om een beter begrip te krijgen van dit onderwerp. Bedankt!
Harrison
Igor, ik vond je artikel over Amazon SEO echt informatief en waardevol. Je tips en inzichten waren zeer nuttig. Bedankt!
Natalie
Hallo Igor, ik wilde je graag laten weten dat ik je artikel over Amazon SEO erg waardevol vond. Het heeft me geholpen om mijn begrip van dit onderwerp te vergroten. Bedankt!
Justin
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was erg leerzaam en ik heb er veel van geleerd. Blijf het goede werk doen!
Bella
Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Charlie
Hallo Igor, ik wil je bedanken voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Ga zo door!
Harper
Bedankt voor het delen van je expertise in Amazon SEO, Igor. Je tips en advies waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Ashley
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en inzichten waren zeer waardevol. Bedankt voor het delen!
Caleb
Igor, ik vond je artikel over Amazon SEO erg leerzaam en praktisch. Je tips en inzichten waren zeer nuttig. Bedankt voor het delen van je expertise!
Sadie
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het publiceren van dit waardevolle artikel over Amazon SEO. Je tips en advies hebben me zeker geholpen om meer inzicht te krijgen in dit onderwerp. Dank je wel!
Gabriel
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Blijf het goede werk doen!
Nora
Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Jackson
Hallo Igor, ik wil je graag laten weten dat ik je artikel over Amazon SEO waardevol vond. Je inzichten waren zeer nuttig en ik waardeer je bijdrage. Bedankt!
Aria
Bedankt voor het delen van je expertise, Igor! Je artikel over Amazon SEO was erg informatief en ik heb er veel van geleerd. Bedankt!
David
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en advies waren zeer nuttig. Bedankt voor je bijdrage!
Alice
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Blijf het goede werk doen!
Ethan
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het schrijven van dit informatieve artikel over Amazon SEO. Je tips en advies waren zeer nuttig. Bedankt!
Leah
Bedankt voor het delen van je expertise in Amazon SEO, Igor. Je inzichten waren zeer waardevol en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Connor
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Blijf het goede werk doen!
Mia
Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en inzichten waren zeer nuttig. Bedankt voor het delen!
Joseph
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van dit onderwerp. Bedankt!
Jasmine
Igor, ik waardeer je bijdrage en het delen van je kennis in Amazon SEO. Je tips waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Dominic
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en advies waren zeer nuttig voor mij. Bedankt!
Sarah
Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Ga zo door!
Julian
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was erg informatief en ik heb er veel van geleerd. Ga zo door!
Piper
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Oliver
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ik waardeer je bijdrage!
Charlotte
Hallo Igor, ik waardeer je inzichten over Amazon SEO en je artikel was zeer informatief. Ik heb veel geleerd. Bedankt voor het delen!
Luke
Bedankt voor het delen van je expertise in Amazon SEO, Igor. Je tips en advies waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Grace
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en inzichten waren zeer waardevol. Bedankt voor het delen!
Jack
Igor, ik vond je artikel over Amazon SEO echt informatief en waardevol. Je tips en inzichten waren zeer nuttig. Bedankt!
Zoe
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ga zo door!
Anthony
Hallo Igor, ik waardeer je bijdrage en het delen van je kennis in Amazon SEO. Je tips en inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Sophia
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ik waardeer je bijdrage!
Thomas
Hallo Igor, ik wil je graag bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je tips en advies waren zeer nuttig. Bedankt voor het delen!
Evelyn
Igor, bedankt voor het delen van je kennis in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ik waardeer je bijdrage!
Aaron
Hallo Igor, ik vond je artikel over Amazon SEO echt interessant en informatief. Je inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Scarlett
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Ga zo door!
Samuel
Igor, ik waardeer je bijdrage en het delen van je kennis in Amazon SEO. Je tips en inzichten waren zeer nuttig en ik ben blij dat ik ze heb kunnen lezen. Bedankt!
Chloe
Hallo Igor, ik wil je bedanken voor het delen van je expertise in Amazon SEO. Je artikel was zeer informatief en ik heb er veel van geleerd. Ik waardeer je bijdrage!
Michael
Bedankt voor het delen van je kennis, Igor! Je artikel over Amazon SEO was zeer informatief en ik heb er veel van opgestoken. Ga zo door!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport