Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan iemand een werkbaar SEO-werkplan delen voor beginnende website-eigenaren?

Hier zijn enkele bruikbare ideeën en nuttige tips die u kunnen helpen bij het opstellen van een SEO-werkplan voor beginners om aan de slag te gaan met de optimalisatie van uw kleine bedrijfswebsite voor de online zoekopdracht van Google. Maar voordat we verder gaan, laten we een koele waarheid onder ogen zien. Het probleem is dat tussen de andere uitdagende obstakels die kleine startup-bedrijven vaak tegenkomen, een grote behoefte om meer webverkeer te genereren - afkomstig van organische zoekvermeldingen - ongetwijfeld de meest kritieke taak is die verband houdt met organische SEO (met name voor gloednieuwe websites, die zijn onlangs live gegaan). Dit betekent dat, om zo snel mogelijk voldoende organisch zoekverkeer te genereren, elke afzonderlijke pagina en elk deel van uw inhoud correct moet worden geoptimaliseerd om prominent in de relevante SERP's te worden weergegeven.

Uiteindelijk te worden weergegeven tussen de eerste posities op de eerste pagina van Google's zoekopdracht en daarom meer klikken / bezoeken, leads / abonnementen samen te trekken - tot slot converteer het maximale aantal potentiële klanten / kopers naar de betalende klanten. Gelukkig kun je snel alles op zijn plaats krijgen (tenminste op het basisniveau) met het volgende, niet al te ingewikkelde, SEO-werkplan - simpelweg omdat het volbrengen van je website geen tijd of moeite kost. Dat gezegd hebbende, hier zijn verschillende fundamentele benaderingen en aanverwante uitvoerbare stappen waarmee u meteen kunt beginnen met het verbeteren van de online prestaties van uw website, zonder uw strakke startup budget te verspillen.

Introductie tot SEO: actieplan om aan de slag te gaan

Fase één: Keyword Research & Targeting

Zorg ervoor dat u zich realiseert hoe belangrijk het is om de juiste reeks kerndoelwoorden te kiezen je gaat je inhoud op de pagina optimaliseren voor. Anders kan gokken op de populairste zoektermen (dat wil zeggen, die met een voldoende hoog zoekvolume), gecombineerd met een natuurlijk verwarmde keywordcompetitie (dat wil zeggen, ze te moeilijk maken om te rangschikken) - snel eindigen met het feitelijk verspillen van al je kostbare tijd en harde inspanningen die u hebt geïnvesteerd in het creëren van website-inhoud. Op die manier raad ik aan om uw SEO-werkplan te initiëren met een diepgaand zoekwoordonderzoek. Begin met een oud Google-hulpprogramma voor zoekwoordenplanner (om een goed beeld te krijgen van de volledige woordenlijst voor zoekwoorden die mogelijk relevant is voor de hoofdbranche van uw bedrijf of het algemene inhoudsonderwerp van de website).

Voltooi vervolgens uw onderzoek met het oppoetsen van de hoofdlijst van uw kerndoelen - om uiteindelijk alleen maar zoekwoordactiva te behouden, in lijn met het grijpen van wat extra lange staart zoekwoordsuggesties (dwz voor een nog preciezer gerichte inhoudcreatie), omdat u het kunt optimaliseren voor langere zinnen van toprelevantie, die daadwerkelijk worden gebruikt bij uw doelgroep met de maximale frequentie). Van de andere beproefde sleutelwoordonderzoeksopties die beschikbaar zijn in de open toegang, raad ik u aan om KeywordTool.io of Ubersuggest online tool te gebruiken - en snel uw belangrijkste lijst van doelzoekwoorden te verfijnen. Uiteindelijk komt het erop aan om uw SEO-werkplan al te ondersteunen met een verzameling winnende zoektermen die absoluut populair zijn bij uw potentiële klanten / kopers en niet al te moeilijk zijn om voor te scoren.

Fase twee: overwegingen ten aanzien van de inhoud van de inhoud

Begrip dat met een slecht geoptimaliseerde inhoud uw website bijna geen kansen zou hebben om bekendheid te krijgen in de online zoekfunctie van Google, moet u uw inspanningen concentreren op het maken en publiceren alleen gebruiksvriendelijk inhoudstype dat gemakkelijk kan worden verteerd door de doelgroep. Vermijd te omvangrijke tekstschrijven in platte tekst die onvermijdelijk saai zal zijn voor de lezers - u kunt maar beter een duidelijke en beknopte structuur hebben die uw lichaam inhoud splitst met goed geoptimaliseerde H1 / H2 / H3 Headers & Subheaders. Vergeet daarbij niet vetgedrukte / cursieve opmaak te gebruiken (natuurlijk, als het zinvol is) om de lezers te helpen snel door elke inhoudssectie te navigeren en gemakkelijk te vinden waarnaar ze op zoek zijn. Overweeg een deel van je gewone tekst te vernieuwen tot iets dat veel aantrekkelijker en aantrekkelijker is om de aandacht van de gebruiker te trekken, bijvoorbeeld geweldige infographics, afbeeldingen op de pagina, videovermeldingen / zelfstudies, handige spreadsheets / diagrammen, toplijsten, stapsgewijze instructies staphandleidingen, "how-to" instructies en al het andere dat u mogelijk kan helpen meer klikken, reposts, shares, vermeldingen, enz. aan te trekken.

Fase drie: Primaire optimalisatie op de pagina

En nu is het tijd om snel de primaire elementen op de pagina te doorlopen die moeten worden geoptimaliseerd binnen uw standaard SEO-werkplan. Hoewel deze inhoudgerelateerde elementen direct op uw webpagina's worden gevonden, zijn ze van groot belang voor iedereen - zowel uw live bezoekers als de zoek crawling-bots van Google die uw webpagina's scannen voor indexeringsdoeleinden. Daarom moet u ervoor zorgen dat alles op zijn plaats is met het volgende:

  •  Title Tags - aangezien dit eerste on-page-element aantoonbaar het grootste gewicht in de ogen heeft van de zoekmachines, zorg ervoor dat u verstandig bent bij het invullen van hun kostbare tekstruimte, beperkt tot 55-60 tekens. Om optimaal gebruik te maken van title-tags (hun SEO-prestaties, om preciezer te zijn), probeert u uw waardevolle top-trefwoordactiva dichterbij te brengen naar het begin van de titeltag. Tip: soms inclusief uw bedrijfsmerk tijd daar (uiteraard, indien van toepassing) geeft u een ander voordeel.
  •  Meta Descriptions - het punt is dat deze elementen om de een of andere reden vaak worden overwogen door te veel beginnende webmasters en onervaren website-eigenaren. Maar als dat zo is, hebben die jongens het vreselijk fout. Eenvoudig omdat Google Meta Descriptions gebruikt om een samenvatting van een webpagina te laten zien, die in de relevante SERP's zou worden weergegeven als 'rich snippets' - direct onder klikbare titels van webpagina's. Zorg er dus voor dat u deze belangrijke stukken metadata opvult met alleen unieke inhoud die rijk is aan uw belangrijkste relevante zoekwoorden. Hoewel je beperkt bent tot een maximale lengte van ongeveer 120-125, raad ik je ten sterkste aan om je meer op hun lange staart uitdrukkingen te concentreren). Anders zou Google gewoon een willekeurige momentopname van uw webpagina weergeven - waardoor het minder waarschijnlijk wordt dat uw website een groot aantal klikken van gebruikers ontvangt die het eigenlijk verdient. Dat is het.

  •  Afbeelding ALT-tags - het ding is dat Google uw visueel niet eenvoudigweg kan "lezen" en "begrijpen" pagina-elementen, tenzij u de juiste tagging gebruikt om de zoekmachines te "vertellen" wat elke afbeelding direct op uw pagina's te zien krijgt. Vergeet op die manier niet om een relevante tag voor elke afbeelding te maken, in lijn met het maken van hetzelfde met elke afzonderlijke bestandsnaam (houd er rekening mee dat alleen kleine letters toegestaan zijn als u uw afbeeldingen een nieuwe naam geeft bij het opslaan). Probeer ze rijk te maken met je belangrijkste relevante zoekwoorden, in overeenstemming met alles schoon en beknopt te houden - en je bent klaar!
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport