Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO performansını kontrol etmek ve tüm sıkı çalışmamı doğru bir şekilde değerlendirmek için hangi ölçütler odaklanmalıdır?

Doğru soru bu, kabul etmeliyim. Web sitenizin zorlu sıralama ilerlemesini izlemek söz konusu olduğunda, kesinlikle hangi rakamların gerçekten kritik olmadığını anlamak için web metrikleri üzerinde durulması gerekenleri bilmeniz gerekir ve bu nedenle SEO performansını kontrol ettiğinizde atlanabilir. Web siteniz şu ana kadar başarılı oldu. Başka bir deyişle, derinlemesine bir web sitesi analizi ile sağlanan her bir sayının aslında önemli olmadığı göz önüne alındığında, her zaman doğru amaçlarla takip etmeyi hatırlamanız gerekir. Ayrıca, SEO performansını skalada kontrol etmek için kullandığınız ana çevrimiçi metriklerin en azından özel ihtiyaçlarınız ve mevcut hedeflerinize göre uyarlanması gerektiği anlamına gelir. Şu anda tüm bu sıkı çalışmayı en doğru ve gerçekçi bir şekilde değerlendirmenin zamanı geldiğini düşünürsek, burada özellikle Arama Motoru Optimizasyonu ile alakalı olan önemli metrikler bulunmaktadır. SEO yeterliliğini doğru şekilde kontrol etmek için web sitenizin performansının aşağıdaki alanlarına odaklandığınızdan emin olun.

İlerlemenizi Takip Etme ve SEO'yu Kontrol Etme Doğru Odaklama Ayarı

Anahtar Kelime Sıralaması

Genel anahtar kelime sıralaması, sadece en değerli anahtar kelime varlıklarını incelediğinizden emin olun. Aksi takdirde, minutia'da kaybettiğinizde çok fazla bilgi edinebilirsiniz. Her şeyi iki ana kategoriye ayırmayı öneriyorum - kullandığınız tüm anahtar kelime sözlüğü, ve belirli bir web sitesi bölümünde, blog başlığında hedeflenen tüm arama terimlerinizi tam olarak bir araya getiren daha spesifik bir bölüm. , özel açılış sayfası vb.

Arama Trafiği

Bu, doğrudan Google Analytics profiliniz üzerinden ölçülebilir. Bu nedenle, özel olarak uyarlanmış çevrimiçi araçlar veya profesyonel olarak ayarlanmış analitik platformlar için geçerli olmaya gerek yoktur. Tabii ki, organik arama trafiğinizi hızlı bir şekilde izlemek istiyorsanız - sadece iki veya üç tıklama ile - daha gelişmiş bir şeyi deneyebilirsiniz (örneğin Semalt Çözümleyicisi, SEMRush, Moz, Ahrefs veya SEO Örümcek Ağı gibi çevrimiçi araç takımları).

Sayfa Ziyaretleri

Buna bakalım - organik aramadan gelen benzersiz sayfa ziyaretlerinin sayısı, özellikle açık bir unsuru olan bir web sitesi çalıştırıyorsanız, herkesin en önemli figürüdür. Ticariliğin Ve bu SEO metriklerini, ana sayfanın kendisi ve en iyi performans gösteren inişleriniz dışında, en iyi dönüşüm sağlayan web sayfalarına odaklanmanızı öneririz. Aşağıdakilerden birine sahipseniz, ilgili sayfaları da kontrol etmeyi düşünebilirsiniz - karşılaştırma listeleri, infographics, video kılavuzları / öğreticiler, ayrıntılı makaleler / yayınlar ve ayrıca göz alıcı sayfa içi resimlerle gömülü her kısa web kopyası.

Sayfadaki Süre

İçerik katılımınızın etkililiğini ölçmek için kullanıcı ziyareti başına ortalama süreyi (aksi halde, kalma süresi) kontrol ettiğinizden emin olun. Elbette, sayfanıza hesaplanan gerçek kullanıcı tıklamaları da çok önemlidir, ancak GA ile sayfadaki zamanı değerlendirmek, SEO performansınızın genel kalitesine daha derin bir bakış sunabilir - tam olarak canlı kullanıcının gözünde Aslında çevrimiçi optimizasyon çabanızla hedefleme, doğru mu?

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport