Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak ik mijn website-optimalisatiestrategie afgestemd op specifieke SEO voor lokale Google-zoekopdrachten?

Tegenwoordig vallen algemene kenmerken van bijna alle regionaal gerichte optimalisatiebenaderingen van SEO voor lokale Google-servers gewoonlijk rond de 8-10 belangrijke rangordefactoren. Daarom hoeft u niet al te veel werk te verzetten om uw bestaande organische SEO-strategie tot op zekere hoogte te laten vernieuwen - zodat deze wordt aangepast aan de meest kritische elementen van SEO die de lokale Google-ranking bepalen, en de manier waarop de zoekmachines de website van uw website meten algemene online prestaties op het niveau van locaties. Dat betekent natuurlijk niet dat je gewoon de meest traditionele ranglijstfactoren, die op het gebied van landelijke / algemene SEO prevaleren, kunt vergeten. Niettemin, als het gaat om lokale promotie, moet je bestaande aanpak tot op zekere hoogte worden aangepast - om uiteindelijk te voldoen aan alle noodzakelijke vereisten voor gelokaliseerde SEO en lokale rankingfactoren van Google die daar gelden. Dus, hier is alles wat je op dat moment nodig hebt.

Top 8-ranglijstfactoren die van invloed zijn op SEO in Google's lokale SERP's

Dashboard voor Google Mijn Bedrijf (GMB)

Begin met iets anders met het maken / verifiëren van uw eigen bedrijfsvermelding in het GMB-dashboard, of het claimen van de bestaande om uzelf als echte bedrijfseigenaar te verifiëren. Aangezien dit gebied echt een stap-voor-stap instructie op zich verdient, ga ik alleen de meest kritische vereisten en praktische suggesties beschrijven om u daarbij te helpen:

  • Creëer een voldoende informatief (anders, lang) en puur unieke zakelijke beschrijving.
  • Zorg ervoor dat u de juiste generieke bedrijfscategorieën kiest, waarbij u nauwkeurig let op de rest van meer specifieke categorieën om uw best passende keuze te maken.
  • Upload ten minste 5-6 foto's om het interieur / exterieur van uw bedrijf te laten zien (denk aan het inhuren van een professionele fotograaf - dat zal zeker de moeite waard zijn).
  • Voer een dubbele controle uit om alleen correcte en volledig consistente standaard NAP-gegevens te hebben (zoals naam, fysiek adres, telefoonnummer, openingstijden, aanbevolen betaalmethoden, enz.)

Google Recensies

Houd er rekening mee dat het aantal en de kwaliteit van uw bedrijfsrecensies een directe impact hebben op uw lokale rangschikking in organische zoekresultaten. Ik raad persoonlijk aan een moment te nemen om snel de hoofdrichtlijnen voor zakelijke reviews door te nemen (beschikbaar op de officiële pagina's voor gebruikersondersteuning van Google). Neem dit gewoon mee - beoordelingen worden door de zoekmachines herkend als volledig zelfvoorzienende rangorde-factoren - en blijven maar bewegen.

Foto's

Het klinkt misschien als een goed idee, maar het belang van foto's van hoge kwaliteit en een slimme manier om ze te fotograferen, is het belangrijk om de lokale en lokale lokale rankings van uw bedrijfswebsite te lokaliseren. Nogmaals, laat me benadrukken dat het inhuren van een professionele fotograaf u een ander meetbaar voordeel zal geven ten opzichte van uw plaatselijke nichereden, in lijn met het geven van een bepaald teken van persoonlijkheid in de ogen van elke potentiële klant / koper die op u klikt. Met dat in gedachten, moet u zich concentreren op de volgende kernideeën en deze eenvoudige suggesties om de foto's zo goed mogelijk te maken:

  • Schieten uw bedrijfslocatie zelf, zowel interne gebieden als locaties buiten (dwz parkeerplaats, fysieke locatie rond uw gebouw, enkele opmerkelijke plaatsen en nabijgelegen objecten die u kunnen helpen elke bezoeker te begeleiden, enz.)
  • Hoe meer informatie duidelijk foto's van voldoende hoge kwaliteit die u krijgt, hoe beter sider voegt een persoonlijk tintje toe door bijvoorbeeld een foto van uzelf te maken op het terrein die u als een trotse ondernemer aantoont.
  • Vergeet niet om uw goed humeur en positieve gevoelens te benadrukken die uw dagelijkse werkschema domineren. Overweeg een paar foto's te maken van uw belangrijkste stafmedewerkers, evenals uw tevreden klanten / kopers (dit moet natuurlijk worden gedaan na hun toestemming).
  • U moet tenslotte ook een aantal felle foto's uploaden die de sterkste kanten van uw producten laten zien of de aantrekkelijkste dingen demonstreren die te maken hebben met de service die met uw bedrijf wordt bediend. Dat is het.

Links

Gezien het feit dat Google veel traditionele, op SEO gebaseerde classificatiesignalen blijft gebruiken in zijn lokale zoekalgoritme, zullen uw interne links en externe links (anderszins, backlinks) van belang zijn. ook veel. Meestal zijn Google Reviews en uw GMB-profiel de belangrijkste plaatsen die bijna alle primaire linkgerelateerde factoren samenbrengen die van invloed zijn op uw positionering in de lokale zoekresultaten van Google.

Linkkwaliteit en aantal domeinen

Vervolgens komt het daadwerkelijke aantal lokale domeinen dat linkt naar uw website. over het aantal gekoppelde domeinen, zorg er gewoon voor dat u een concurrerend onderzoek uitvoert om linkprofielen van de toonaangevende lokale nichewebsites van uw meest succesvolle concurrenten te inspecteren. Neem even de tijd om diepgaande prospectie-mogelijkheden te verkennen. lokale websites en blogs met de hoogste scores voor de PageRank / Domain Authority die verwijzen naar de pagina's van uw rivaal, maar geen koppeling maken met uw eigen bedrijfswebsite. Richt u meer op die derde partijen, die links hebben naar verschillende websites van uw tegenstanders - en u Ik heb ook veel betere kansen om te worden gekoppeld.

Ankers

Kort gezegd is uw belangrijkste doel om het maximale aantal hyperlokale tekstankers te hebben voor elke inkomende link die u vindt in het profiel van uw website. (natuurlijk, indien van toepassing). overweeg om de naam van de stad / gemeente of regio die bij uw bedrijf wordt geserveerd, in combinatie met uw kerntrefwoorden te plaatsen, zodat u veel potentieel winnende langeafstandswoorduitdrukkingen kunt creëren met een nauwkeurige lokale targeting. Nogmaals, u kunt net zo goed concurrerend onderzoek aanvragen en profiteren van het gebruik van de beste bevindingen en solide ideeën die al worden gebruikt door uw naaste markt tegenstanders.

On-Page-factoren

Hier is tenslotte de laatste categorie die de resterende rangordefactoren samenbrengt die van invloed zijn op de algehele SEO en lokale ranking van Google op uw website posities in de relevante gelokaliseerde SERP's lijst. Hoewel alles op dit punt bijna vanzelfsprekend zou moeten zijn (d.w.z. bijna hetzelfde zijn met de standaard on-page SEO), zal er slechts één kernidee voor u zijn om te onthouden. Ik bedoel dat elk on-page element van SEO dat direct op je pagina's staat (zoals Paginatitels, H1 / H2 / H3 Headers, Meta Descriptions, Custom Landings, Body Content, URL Structure, Image ALT Tags, etc.) geoptimaliseerd moet zijn locaal wanneer mogelijk. U hoeft dus alleen maar aandacht te besteden aan het maken van unieke inhoud van hoge kwaliteit voor elke lokale landings / servicepagina - en u bent klaar.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport