Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is de beste manier om kleine bedrijfswebsites binnen een specifieke niche te promoten?

Natuurlijk is het lastig om de beste manier te vinden om een bedrijfswebsite te promoten, vooral voor kleine online projecten die van nature beperkt zijn tot een vrij strak marketingbudget. Dat is de reden waarom die site-eigenaren die op zoek zijn naar een aantal nieuwe methoden voor online promotie hun huidige inspanningen niet alleen moeten verdubbelen, maar ook de noodzaak moeten begrijpen om proactief op dat punt te handelen - ik bedoel dat uitgebreide marketingstrategieën (bijvoorbeeld Content SEO, Social Media Marketing, of Competitief onderzoek) dat slechts een geleidelijke vooruitgang oplevert, mag ook nooit worden onderschat. In feite is er echter niet zoiets als de uiteindelijk beste manier om een bedrijfswebsite te promoten met gegarandeerde topprestaties bij elk online project. Vanuit het oogpunt van elk geval, zal iets vrij goed werken, iets niet zo goed, maar het wordt nog steeds aanbevolen om snel de volgende bruikbare benaderingen van online promotie te doorlopen - misschien vindt u een goede match.

Competitief onderzoek

Contentkwaliteit moet een hoeksteen worden van uw website en de rankinggroei in de loop van de tijd. Het hebben van voldoende originele en sterk relevante inhoud die rijk is aan zoekwoorden, is ongetwijfeld de beste manier om een niche-specifieke bedrijfswebsite te promoten, met name in het geval van een gloednieuwe website of lokaal gerichte ondernemingen. Om een echt verleidelijke inhoud te creëren die interessant zal zijn voor uw beoogde potentiële publiek, moet deze extra waarde bieden (dat wil zeggen, de intentie van de gebruiker ontmoeten buiten de zoekopdracht om, bijvoorbeeld, lost gerelateerde problemen op, verstrekt echt advies of nuttige informatie), en blijft dicht bij het onderwerp tegelijkertijd. Een goed inzicht in de concurrentie en potentieel winnende inhoudstypen kunnen eenvoudig direct worden gepakt bij uw beste succesvolle concurrenten met behulp van een beproefde webanalyse online toolkit zoals Moz's Open Site Explorer, mijn favoriet Semalt Analyzer of Screaming Frog SEO Spider-tool. Het is uw doel om alles wat een positieve impact is die in overweging wordt genomen, op uw eigen site toe te passen. Dat is het.

Contentmarketingstrategie

En nu zal ik de kapitein duidelijk laten weten dat er geen one-size-fits-all-methode van contentmarketing bestaat. Maar de volgende zijn de basisprincipes van degelijke inhoud die voor marketingdoeleinden werkt:

Informatieve en diep onderzochte inhoud gemaakt zonder plagiaat.

Voldoende grondig en volledig, waarbij de gemiddelde lengte minstens 800 woorden bedraagt.

Heeft gebruikersintentie die verder gaat dan het zoeken, geprioriteerd over de zoekwoord-rijke context.

Wordt geschreven en gepost op een geregelde basis (ongeacht hoe vaak u nieuw levert of het bestaande artikel / bericht bijwerkt - zorg er alleen voor dat u de consistentie behoudt).

Ondersteund met overtuigende beelden gemengd met tekstcontent in platte tekst (bijvoorbeeld relevante afbeeldingen, video-overzichten / tutorials, opvallende CTA's, nuttige spreadsheets / infographics, enz.) Waardoor het "plakkerig" wordt, "Ik bedoel dat je boeiend en gemakkelijk kunt delen / koppelen / opnieuw plaatsen.

Inhoud PPC SEO

Persoonlijk geloof ik dat dit schema optioneel is, dus laten we snel de belangrijkste ideeën doornemen die voorkomen dat uw PPC-optimalisatiestrategie opdoemt uw budget of terugkerende slechts kleine verbetering:

  • Stel een duidelijk marketingbudget en trefwoordgerelateerde nichedoelstelling in voordat u begint.
  • Identificeer relevante trefwoorden (gebruik beter niet alleen de goede oude Google-zoekwoordtool, maar iets geavanceerder zoals Ubersuggest, KeywordTool.io of de toolkit voor het volgen van online Wordtracker.
  • Verfijn uw hoofdlijst met kerndoelen om de meest doelgerichte te houden voor het bieden.
  • Om uw kansen te maximaliseren, raad ik aan om slechts één zoekwoord per advertentie te gebruiken.
  • Beklemtoon uw tijd niet met het schrijven van echt pakkende headers. Anders zal het hele doen geen zin hebben.
  • Werk goed bij het richten van advertenties op bestemmingsgerichte bestemmingspagina's van gebruikers.
  • Blijf uw algemene advertentieprestaties volgen en bewaken om biedingen onder controle te houden met tijdige aanpassingen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport