Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO için hedef anahtar kelimelerin doğru listesini çok fazla zaman ve çaba harcamadan nasıl şekillendirebilirsiniz?

SEO için hedef anahtar kelimelerin ana listesini bir araya getirmenin tartışmasız bir şeyden önce yapılması gereken ilk şey olduğunu söylemek mümkün değil. Sonunda web sitesi içerik oluşturma ve SEO optimizasyonu aşağı geliyor söz konusu olduğunda, kendinizi potansiyel olarak kazanan arama terimleri ve umut verici uzun kuyruk anahtar kelime-sadece en iyi tutar bir zaten rafine listesi ile acele etmek için iyi hazırlanmış almak için gerekli temel ifadeler. Doğru içerik optimizasyon önceliklerini yazmadan önce bile belirlemenin önemini anlamak, burada değerli zamanınızı boşa harcamadan ya da gereksiz çaba harcamadan SEO'nun ilk anahtar kelime listesini oluşturmanıza yardımcı olacak doğru eylem sırasıdır. Yani, o noktaya ne yapılması gerektiğini görelim.

SEO İçeriği için Hedef Anahtar Kelimeler Ana Liste Nasıl Hazırlanır

Başlarken

Başka bir şeyden önce, bununla yüzleşelim - SEO içeriği için ilk anahtar kelime listeniz kaçınılmaz olarak deneme ve hata yapmayı gerektiren gerçekten hassas bir işlemdir. Bu nedenle, optimize etmek için doğru arama terimlerini ararken, genel arama hacminin (potansiyel müşterileriniz / alıcılarınız arasında bir anahtar kelime kullanım sıklığı göstergesi) çok çeşitli farklı denemelerini denemeye hazır olmalısınız. Rekabet tahmini (yani, yaygın olarak kullanılan anahtar kelimelerin, özellikle de yepyeni bir iş sitenizle son derece rekabetçi bir nişe girdiğinizde, sıralama yapmak doğal olarak daha zor olacaktır). Bu nedenle, birincil hedefiniz, Google’ın ilgili SERP'lerinde neyin iyi bir şekilde sıralamanıza yardımcı olabileceğini tanımlamaktır. Son olarak, vücut içeriğinizde çalışmak için en değerli anahtar kelime varlıkları hazırlayın.

Kaçınılması Gereken Ortak Yanlışlar

Temel olarak, başlangıçta web sitesi sahiplerinin ve hatta yeni dijital pazarlamacıların aslan payı neredeyse aynı hataları yapıyor ve en yaygın tuzaklara düşüyor. Dolayısıyla, uygun anahtar kelime araştırması çalıştırmaya geldiğinde, en azından aşağıdakilerden kaçındığınızdan emin olun:

  • Kapsamlı bir anahtar kelime araştırmasının sadece bir kez ve herkes için ele alınması.
  • İlk listeyi en az iki kez genişletmek / iyileştirmek için zaman ayırmak.
  • Mevcut hedef kümesini genişletmeden, keşfedilmemiş anahtar kelime fırsatları ile onu körükleyerek elde etmek.
  • Başlangıçta odaklanmayı çok popüler ve dolayısıyla SEO için işe yaramaz hale getiren oldukça rekabetçi anahtar kelimeler.

Temel Eylemler

  • Genel anahtar kelimeyle ilgili beklentilerinizin büyük bir resmini ve içeride dolaşan ana sözlüğü ile başlayın. hedef kitleniz. Bunun için iyi eski bir Google’ın Anahtar Kelime Planlayıcı aracını kullanmanızı öneririz.
  • Ardından, yakıt için biraz daha gelişmiş bir anahtar kelime aracı (Ubersuggest, KeywordTool.io gibi) veya hatta tam yığın analitik platform (Semalt Analyzer, SEMRush, Moz Explorer, Ahrefs, vb.) Seçin değerli uzun-kuyruklu anahtar kelime önerileri ile araştırmalarınızın yanı sıra, arama hacmi / anahtar kelime rekabeti konusunda maksimum kullanışlı, iyi yapılandırılmış veri.
  • WordStream gibi özel bir pazarlama araştırması aracını kullanarak SEO için hedef anahtar kelimelerinizin ana listesini hassaslaştırın - açık erişimde mevcut temel sürümü ile kullanımı kanıtlanmış bir performansa sahiptir.
  • Tamamen cilalı bir dizi zorunlu arama terimine sahip olduktan sonra, sonunda içerik oluşturma sürecine girebilirsiniz. Bunu yaptığınızda, doğrudan web sayfalarınızda bulunan ana sayfa içi SEO öğelerini optimize etmeyi unutmayın (vücut içeriğinden / web kopyasından ayrı olarak) - ve işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport