Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Yerel işletme başlangıç ​​web sitelerini tanıtmak için kazanan fikirleriniz var mı?

Çevrim içi projeniz yayıldıktan sonra kaçınılmaz olarak karşılaştığınız en zorlu dönem boyunca yerel işletme web sitesini tanıtmanıza yardımcı olacak bir dizi faydalı fikri paylaşabilirim. Ancak, daha da ilerlemeden önce, ulusal çapta faaliyet gösterip göstermediği, belirli bir bölgeye odaklandığı ya da birden fazla hedef alana hizmet edip etmediği gibi, şimdi de her bir işletme başlangıcında mevcut olan dijital tanıtım için çok çeşitli farklı yaklaşımların bulunduğuna dikkat edilmelidir. En yaygın olarak, çevrimiçi tanıtımın bu tür yolları, her site sahibinin lazer odaklı bir reklam kampanyası oluşturmasına yardımcı olabilecek ücretli arama optimizasyonuna (diğer bir deyişle, Tıklama Başına Ödeme reklamları) dayalıdır. Potansiyel müşterilerinize / alıcılarınıza yatırım yapmaya devam ettiğiniz sürece ulaşabilir olsa da, kişisel olarak, ücretli arama reklamlarının her zaman çok pahalı ve yalnızca kısa bir ilerleme sağladığına inanıyorum. Pazarlama bütçesi.

Sonuç olarak, Google'ın SERP'leri için organik Arama Motoru Optimizasyonu'na (aksi takdirde, ücretsiz arama optimizasyonu) odaklanmanın özellikle şu andaki çabalarınız için çok daha iyi olacağına inanıyorum; Kendi ellerinizle çok şey yapabileceğinizi ve stratejik başarılarınızın zaman içinde muhafaza edileceğini. İşte bu yüzden aşağıda, organik SEO'nun temellerini içeren yeni yerel işletme web sitelerini tanıtmak için SEO ile ilgili çeşitli fikirler var. Bunlar, çok fazla zaman ya da çaba harcamadan uygulama sürecine girebilmeniz için. Bu söylenecek, sonunda neyin gerçekte yapılabileceğini görelim.

Yepyeni Yerel İş Sitelerini Tanıtmak için SEO İle İlgili Fikirler

İçerik Pazarlaması (Blog)

Pazarlama amaçlı destekleyici blog sayfalarının başlatılması, tanıtım için gerçek bir altın madeni fırsat haline gelebilir Yerel iş başlangıcınız - ilk günden itibaren. Asıl iş web sitenize adanmış kaliteli bir blog'u çalıştırırken, potansiyel müşterilerinizin / alıcılarınızın yeni mesajlarınız / makalelerinizle güncel kalmasını sağlamanın gerçek sebebini vermenizdir. ana iş sitenize giden yolu gösteren girişler). Bunu yapmak, tek ihtiyacınız olan şey, zaman ve çaba harcamanıza yatırım yapmak ya da hedef kitlenizi meşgul edecek benzersiz içerikli yazılar oluşturmak için nakit para ödemek ve aynı zamanda anahtar kelime temelli bir konu üzerinde durmaktır. Nihayetinde, bu, hem organik (ulusal çapta) arama listelemelerinde hem de Google’ın yerelleştirilmiş SERP'lerinde daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olur.

Yerel Off-Page SEO

Sitenizin niş ve hedef konumunuza bağlı olarak, her zaman çok sayıda yerel liste ve dizin gönderim web sitesi bulabilirsiniz. En iyi iş kategorinize ve sunduğunuz ürün / hizmete en uygun şekilde sunun. Tabii ki, iş sitenizle birlikte gönderilmek üzere doğru yerleri bulmak oldukça zaman alıcı bir iştir - ama kesinlikle ödüyor. Genel dizinlere göndermekle başlayın ve genel çevrimiçi tanıtım potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak için daha niş odaklı kaynaklara doğru ilerlemeye devam edin.

Aynı zamanda, web sitenizi yerel olarak listelemeyi unutmayın; bu, o an için ihtiyaç duydukları şeyi tam olarak bulmak için çevrimiçi arama özelliğini kullanarak hedef kitlenize etkili bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. YellowPages, Foursquare, Brownbook gibi popüler işletme listelerinin geri kalanı boyunca kendinizi daha da ileriye taşımak için yalnızca tutarlı NAP verileri kullanarak Google Benim İşletmem gösterge tablonuzu doldurmaya başlamanızı öneririm. İşletmenizi potansiyel olarak eşleştiren diğer popüler listeleri / dizin web sitelerini keşfetmeye devam edin. kategori / hedef konum - ve işiniz bitti.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport