Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Tüm hedefli ziyaretçilerimi doğrudan kullanmak için herkes en iyi web sitesi SEO kontrol listesini paylaşabilir mi?

Evet, muhtemelen web sayfalarınızın Google’ın organik arama listelerinin üst kısmına çıkmasına yardımcı olabilecek en iyi web sitesi SEO kontrol listesi var. Ayrıca, işyerinizin web sitesi veya pazarlama bloguyla ilgili SERP'lerdeki organik görünürlüğün, her türlü modern çaba için çok önemli olduğunu söylemek gerek. Bu, ister yerel bir odakla, isterse de çevrimiçi bir düşüşle iyi bir eski tuğla ve harç şirket olsun - Sınır ötesi kapsama alanı ile birlikte Hiçbir koşulda, Arama Motoru Optimizasyonu (hem sayfa içi hem de sayfa dışı düzeylerde), çalıştığınız tüm işletmeyi gerçekten hak ettiği geniş çaplı bir kamu bilinci ile sağlamada önemli bir role sahiptir. Söylenecek olursak, aşağıda listelenen en iyi web sitesi SEO'sunu, bu sayfadaki tüm temel sayfa optimizasyon teknikleri ve pratik önerileriyle size göstereceğim.

En İyi Web Sitesi SEO Kontrol Listesi: Sayfa Optimizasyonu Hakkında Her Şey

Başka bir şeyden önce, sayfadaki Arama Motoru Optimizasyonu'na geçmenizi tavsiye ederim seviyesi. Web sayfalarınızda bulunan ana SEO elemanları ile her şeyi yerine getirdikten sonra, web sitenizin / blogunuzun hemen dışındaki tüm optimizasyon çabaları ile ilgili kilit özelliklerin geri kalanını tamamlayabileceksiniz. Öyleyse hadi gidelim.

Sayfa On SEO Temelleri

  • Anahtar Kelimeler  - organik SEO kampanyası başlatmaya gelince, derinlemesine anahtar kelime araştırması yapmak ilk şeydir bu noktaya yapılacak. İçerik oluşturucu gibi görünmeyebilir, ancak içerik oluştururken, temel hedef anahtar kelimelerinizi ve gerçekten optimize ettiğiniz ana uzun kuyruk arama terimlerinizi iyi incelenmiş bir listeye ihtiyacınız olacaktır. Benzer niş siteleriyle ilgili kapsamlı bir araştırmayı tamamlamak için bir dakikanızı ayırmanız size bazı ekstra bilgiler ve değerli anahtar kelime önerileri sunarak piyasa rakiplerinizden başka bir avantaj sağlar.
  • Meta Başlık Etiketleri  - google’ın Web Yöneticileri Ana Kılavuzuna dayanarak, bu unsurların uzunluğu 55-60 karakter sınırında tutulmalıdır. Başlık Etiketleri’nizin, Google’ın SERP’lerinde çok uzun süreli meta başlıkları hatalı bir şekilde görüntülendiğinde veya yarıya bölünmüş olarak göründüğü (i.e., Meta Description ile oluşturulan "zengin snippet" den daha yüksek bir tıklanabilir alan. İpucu: Başlığın başına bir temel anahtar kelimeyi daha yakın ekleyerek, Google arama motorunun gözünde sıralamadaki etkisini en üst düzeye çıkarır.
  • Meta Tanımları  - başlık Etiketlerinize benzer şekilde, bu belirli içerik tabanlı sayfa içi SEO öğeleri, Google’ın SERP'lerinde doğru görünümünüz için benzer şekilde önemlidir. Meta Tanımları benzersiz bir şekilde oluşturulduğunda ve 155-160 karakter sınırında tutulduğunda, kullanıcının tıklamasını almak için maksimum konuksever olurlar. Bu nedenle, herhangi bir noktada dönüşüm üreten potansiyelinizi belirleyen bir noktada. İşte bu yüzden Meta Tarifler tutarlı formatı ve anahtar kelime hedeflemesine tam olarak dikkat etmenizi öneriyorum. Bununla birlikte, başlıklarınızdan farklı olarak, Meta Tanımlarının özellikle uzun kuyruklu anahtar kelimeler ve ilgili LSI “bağlamsal” eşanlamlıları için iyi optimize edildiğinde performans gösterdiğine dikkat edin.

  • Teknik Unsurlar  - su anda sizin için kalan sayfa SEO'sunun çok zor bir şey olmadığı göz önüne alındığında, ben sadece temel önemdeki öğelerin geri kalanını hızlı bir şekilde özetleyecektir. Bu nedenle, resimlerinizin  robots.txt  dosyanıza ve XML site haritası yapısına bir kez daha göz atmak amacıyla anahtar kelime tabanlı Image ALT Etiketleri ile gömülü olduğundan emin olun. Bu şekilde, kullanıcının mevcut olmayan bir sayfa / bozuk bağlantıya tıklamasıyla çok sıkıcı olmayan bir şey gösterecek özel bir 400 sayfalık oluşturmayı unutmayın.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport