Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük işletme web sitelerini tanıtmak için zorunlu bir pazarlama fikriniz var mı?

İnternet, ticari web sitelerini tanıtmak için farklı pazarlama fikirleri sayısız çeşitlilikle dolu olsa da, çevrimiçi tanıtım için gerçekten zorlu bir yaklaşımı tanımlamak çoğu zaman oldukça zorlayıcı bir görev haline gelir özellikle küçük bir girişim çalıştırıyorsanız veya kısa bir süre önce son derece etkileyici bir niş yarışmasıyla karşılaşmaya başladı. Yine de, iş web sitenizi tanıtmak için çok fazla ödeme yapmadan, göreceli olarak basit ancak gerçek performans gösteren iki dijital pazarlama fikri size gösterebilir. Aslında, tek ihtiyacınız olan, ona zaman ve çaba harcamak için istekli ve hazır olmaktır. Tüm söylenenler aşağıda, E-posta Pazarlama ve Organik Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili bazı iyi ipuçları ve yararlı önerilerdir. Öyleyse hadi gidelim.

Küçük İşletme Web Sitelerini Tanıtmak için Pazarlama Fikirlerinin Gerçekleştirilmesi

E-posta Pazarlaması

Çevrimiçi tanıtımın bu yolu, bazı nedenlerden dolayı, genellikle dijital pazarlamacılar ve küçük işletme sahipleri. Her neyse, e-posta pazarının, düşük maliyet, erişilebilirlik ve mükemmel otomasyon potansiyeli nedeniyle, aslan sitelerinin niş paylaşımları için bir pazarlama stratejisi olması gerektiğine inanıyorum. Temel olarak, her site veya işletme blogu çok sayıda e-posta potansiyelini bir araya getirmeye başlayabilir - sadece web sayfalarını cazip bir e-posta yakalama CTA'sı ile gömmek. Ya da, sitenizi veya blogunuzu ziyaret eden kullanıcıların sıklıkla kullandıkları en yaygın spesifik işlemlere dayanan neredeyse tam otomasyon sunabilen bu e-posta pazarlama yazılımı sağlayıcılarından birini deneyebilirsiniz.

Organik SEO

Genel olarak bakıldığında, küçük işletmenizin doğru Arama Motoru Optimizasyonu stratejisi ile desteklenmesi (elbette, organik olarak ele alınacak) - Ücretli arama optimizasyonu veya TBM reklamlarına odaklanmadan demek istiyorum) işi yürütme şeklinizi dramatik olarak değiştirebilir. SEO, projenizle ilgilendiğiniz sektörün ana konusunu veya alanını göz ardı ederek, web sitenizin ilgili Google’ın SİP'lerine gösterilmesini artırabilir. Ve kişisel olarak, SEO'nun büyük potansiyelinin, özellikle küçük işletme sahipleri tarafından asla ihmal edilmemesi gerektiğine inanıyorum. Mesele şu ki, üç temel organik optimizasyon alanı aslında kendi ellerinizle tamamlanabilir. Böylece, genel pazarlama ilerlemenizle ilgili çok fazla zaman veya para ödemeden, ölçülebilir bir iyileşme elde edebilirsiniz. Web sayfalarınıza kitlesel hedefli arama trafiği sağlamanız gereken tek şey, organik arama optimizasyonunun aşağıdaki üç temel yönüne odaklanmaktır:

  • Sayfa İçi SEO  - her şeyi almanızı önerir Sitenizin arama için dahili optimizasyonuyla birlikte. En yaygın olarak, bu alan Başlık Etiketleri, Meta Tanımları, Görüntü ALT Etiketleri, Bağlantı Metin Çapaları, URL Yapısı ve Sayfa İçi İçerik Optimizasyonu gibi web sayfalarınızda bulunan tüm önemli site öğeleri üzerinde çalışmayı kapsar.

  • Off-Page SEO  - Google arama motoru tarafından başka bir şeyden önce vurgulanan SEO'nun en belirleyici alanıdır. . Kendi web sayfalarınızın doğrudan dış bağlantı oluşturma (aksi halde, kaliteli geri kazanmalar) ve markanızın yetkili üçüncü taraf açıklamaları (örneğin, sosyal medya paylaşımları / beğenileri veya repostları, yüksek PageRank gibi) dışındaki tüm eylemleri kapsar. kök etki alanlarını birbirine bağlamak, vb.).
  • Teknik SEO  - bu arama optimizasyonu alanı ağırlıklı olarak web sitenizin (örneğin, iyi kullanıcı deneyimi sağlama) performansına odaklanmakta, ortalama sayfa yükleme hızını yükseltmekte, kod / komut optimizasyonu, Doğru yönlendirmeler ve daha yapılandırılmış veriler oluşturmanın yanı sıra site haritalarında ve robots.txt dosyasında her şeyi elde etmenin yanı sıra.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport