Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük işletme web sitesini belirli bir niş içerisinde tanıtmanın en iyi yolu nedir?

Tabii ki, iş dünyasını tanıtmanın en iyi yolunu belirlemek, özellikle de oldukça sıkı bir pazarlama bütçesiyle sınırlı olan küçük çevrimiçi projeler için gerçekten zor bir iştir. Bu nedenle, çevrimiçi promosyon için bazı yeni yöntemler arayan site sahiplerinin yalnızca mevcut çabalarını ikiye katlamakla kalmayıp, aynı zamanda proaktif bir şekilde hareket etmenin gerekliliğini anlamaları gerekir. Bu, kapsamlı pazarlama stratejileri (örneğin, İçerik SEO, Sosyal Medya Pazarlaması veya Rekabet Araştırması) sadece aşamalı ilerleme sağlamak asla göz ardı edilmemelidir. Bununla birlikte, aslında, her bir çevrimiçi projede, garantili bir üst performansla iş web sitesini tanıtmanın en iyi yolu gibi bir şey yoktur. Her bir durum açısından, bir şey iyi işe yaramıyor, iyi olmayan bir şey, ancak çevrimiçi tanıtım için aşağıdaki işlem yapılabilir yaklaşımları hızla uygulamanız öneriliyor. Belki de iyi bir eşleşme bulacaksınız.

Rekabet Araştırması

İçerik kalitesi, web sitenizin köşe taşı ve zaman içindeki sıralamasının büyümesi olmalıdır. Anahtar kelimelerle zengin, orijinal ve güçlü bir şekilde alakalı pek çok içeriğe sahip olmak, özellikle yepyeni bir web sitesi veya yerel hedefli girişimler söz konusu olduğunda, nişe özel bir işletme web sitesini tanıtmanın en iyi yoludur. Hedeflenen potansiyel kitlenize ilgi duyacağınız çok cazip bir içerik oluşturmak için, ek bir değer sağlamalıdır (örneğin, aramanın ötesinde kullanıcı niyetini karşılamak, örneğin ilgili konuları çözer, gerçek tavsiye veya yararlı bilgiler sağlar), konuyla yakından ilgilenir aynı zamanda. İyi bir rekabet anlayışı ve potansiyel olarak kazanan içerik türleri, Moz'ın Açık Site Gezgini, fave Semalt Analyzer veya Screaming Frog SEO Örümcek aracı gibi kullanımı kanıtlanmış bir web analizi çevrimiçi araç seti kullanarak doğrudan başarılı rakiplerinizden kolayca yakalanabilir. Amacınız, kendi sitenizde uygulanacak olumlu etkileri olan her şeyi koymaktır. Bu kadar.

İçerik Pazarlama Stratejisi

Ve şimdi kaptan olacağımı açıkça anlatacağım, tek bir boyutta içerik pazarlama yöntemine uymadığını söylüyorum. Ancak aşağıdakiler pazarlama amaçlı çalışan katı içeriğin temelleridir:

İntihal olmadan yaratılmış bilgilendirici ve derin araştırılmış içerik.

Yeterince kapsamlı ve eksiksiz, ortalama uzunluk en az 800 kelimeden oluşur.

Anahtar kelime açısından zengin içerik üzerinde önceliklendirilen aramanın dışında kullanıcının amacı vardır.

Zamanlanmış olarak yazılır ve gönderilir (ne kadar sıklıkla yeni yayınlarsanız veya mevcut makaleyi / yazıyı güncellerseniz güncelleyin - sadece tutarlılığı koruduğunuzdan emin olun).

Düz metin üstü sayfa içerikli yazılarla (örneğin, ilgili görseller, video özetleri / öğreticiler, dikkat çekici CTA'lar, kullanışlı e-tablolar / Infographics, vb.) Karışık görseller ile desteklenir, Paylaşmak ve paylaşmak / paylaşmak / paylaşmak çok kolay olacaksınız.

İçerik PPC SEO

Ben şahsen bu şemanın isteğe bağlı olduğuna inanıyorum, o zaman PPC optimizasyon stratejinizi yemekten alıkoyacak ana fikirlerden hızlıca geçelim. Bütçeniz ya da sadece küçük iyileştirme geri dönüşü:

  • Başlamadan önce net bir pazarlama bütçesi ve anahtar kelime ile alakalı niş hedefi belirleyin.
  • İlgili anahtar kelimeleri belirleyin (yalnızca eski Google'ın anahtar kelime aracını daha iyi kullanmayın, aynı zamanda Ubersuggest, KeywordTool.io veya Wordtracker çevrimiçi izleme aracı gibi daha gelişmiş bir öğeyi kullanın).
  • En çok hedeflenenleri teklif vermek için temel hedef anahtar kelimeler.
  • Şansınızı en üst düzeye çıkarmak için, reklam başına yalnızca bir anahtar kelime kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Gerçekten akılda kalan başlıklar yazarken zamanınızı geçirmeyin. Aksi halde, tüm yapılan işin bir anlamı olmaz.
  • Kullanıcıların hedefe yönelik yerleştirilmiş açılış sayfalarına reklamları hedefleme konusunda iyi çalışır.
  • Teklifleri zamanında kontrol ederek kontrol etmek için genel reklam performansınızı izlemeyi ve izlemeyi sürdürür. 

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport